Νέες σειρές στο Netflix που αξίζουν

Για σένα που εξάντλησες τα άπαντα του Netflix στην πρώτη καραντίνα, έχουμε μερικές ολόφρεσκες προτάσεις για τον δεύτερο γύρο.
Νέες σειρές στο Netflix που αξίζουν
Αν είσαι λίγο σαν κι εμάς, ίσως και να σκέφτηκες αυτές τις μέρες ότι τζάμπα την πλήρωνες τη συνδρομή του Netflix όλο το καλοκαίρι. Τώρα που αναγκαστικά κλειδαμπαρωθήκαμε, όμως, τώρα θα πιάσουν τόπο τα λεφτά μας. Κι όσο καιρό λείψαμε, νέα κι ενδιαφέροντα πράγματα συνέβησαν στην αρχική μας σελίδα. Να μερικά από αυτά, που αξίζει να πατήσεις play.

The Queen’s Gambit

Η μίνι σειρά για την οποία μιλά τελευταία όλος ο κόσμος, έχει μια απίστευτη πρωταγωνίστρια, την Anna Taylor-Joy, στο ρόλο μιας μεγαλωμένης σε ορφανοτροφείο παγκόσμιας πρωταθλήτριας σκακιού που παλεύει με τους εθισμούς της. Επτά ωριαία επεισόδια που βλέπονται μονορούφι.

Emily in Paris

Ο δημιουργός του Sex and the City επέστρεψε με μια συγκλονιστικά ρηχή αλλά απίστευτα διασκεδαστική σειρά, για την οποία σου γράψαμε 700 λέξεις πριν από δύο εβδομάδες, μη μας βάζεις να επαναλαμβανόμαστε. 

Love & Anarchy

Ανάλαφρη αλλά όχι εκνευριστικά σαχλή (ονόματα δε λέμε, βλέπε παραπάνω) ρομαντική κομεντί σε συσκευασία σειράς, έρχεται από τη Σουηδία με αγάπη να μας αφηγηθεί την ιστορία παντρεμένης συμβούλου και νεαρού πληροφορικάριου που γνωρίζονται στη δουλειά και μπλέκουν μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι που τινάζει τις ζωές τους και τα κοινωνικά στερεότυπα στον αέρα.

Barbarians

Αν αγάπησες το Rome, αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία στο Barbarians. Μίνι σειρά έξι επεισοδίων που εστιάζει στη Μάχη του Τευτοβούργιου Δρυμού, ανάμεσα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τα «βάρβαρα» γερμανικά φύλα το 9 μ.Χ. μέσα από τη ματιά ενός στρατιωτικού μεγαλωμένου στη Ρώμη μεν, με βαρβαρική-γερμανική καταγωγή δε.

Blood of Zeus

Κοίτα πράγματα που συμβαίνουν όσο εμείς ζούμε το δράμα μας με το λοκντάουν: Δύο ελληνοαμερικάνοι δεύτερης γενιάς, ο Charley και ο Vlas Parlapanides, εμπνέονται από την ελληνική μυθολογία και φτιάχνουν αυτό το anime που σαρώνει τα reviews στο IMDB. Ε, προφανώς και θα το δεις.

Social Distance

Πιο επίκαιρο… δε γίνεται. Γυρισμένη κατά τη διάρκεια του πρώτου λοκντάουν, αυτή η κωμικοτραγική σειρά περιλαμβάνει σκοτεινές και αστείες ιστορίες για το πώς την παλεύουν διαφορετικοί άνθρωποι στην καραντίνα. Εικοσάλεπτα επεισόδια-σφηνάκια βγαλμένα από τη ζωή όλων μας.

The Haunting of Bly Manor

Αν αγαπάς τα θρίλερ, και ειδικά αν αγάπησες το The Haunting of Hill House, η καινούρια σειρά του δημιουργού του αξίζει οπωσδήποτε μια θέση στη watchlist σου. Μια γοτθική ιστορία αγάπης και φαντασμάτων, σε εννέα ωριαία επεισόδια.

Και βέβαια…

Στις 15 Νοεμβρίου βάλε υπενθύμιση, έρχεται τέταρτη σαιζόν The Crown, που θα ‘χει αυτά που όλοι οι φαν του περιμέναμε: Γκίλιαν Άντερσον (ναι, Σκάλι από τα X-Files) σε ρόλο Μάργκαρετ Θάτσερ να τσακώνεται πολύ βρετανικά με τη βασίλισσα, και γάμο Καρόλου-Νταϊάνας.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v