Οι σειρές που περιμένουμε το 2020

Μεγάλα πράγματα συμβαίνουν στη μικρή οθόνη φέτος. Φαντάσου ότι το prequel του Game of Thrones δεν είναι καν το πιο ενδιαφέρον από αυτά.
Οι σειρές που περιμένουμε το 2020
Ναι, μπορούμε πια να το λέμε και επίσημα, η μικρή οθόνη διανύει την χρυσή εποχή της. Μια ματιά στις λίστες με τις 50-100-200 σειρές που περιμένουμε το 2020 που κυκλοφορούν παντού στο ίντερνετ να ρίξεις, καταλαβαίνεις ότι εδώ έχουμε μια τέχνη που κοιτάζει στα μάτια την έβδομη –να ξεκινήσουμε να τη λέμε δέκατη, ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;

Όπως και να ‘χει, φτιάξαμε κι εμείς τη δική μας λίστα, με τις σειρές για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο φέτος. Για να ανυπομονείς κι εσύ μαζί μας.

Η Cate Blanchett πρωταγωνιστεί ως Phyllis Schlafly στη μίνι σειρά του Hulu που λέγεται Mrs. America και αφηγείται την ιστορία του φεμινιστικού κινήματος στις ΗΠΑ. Έρχεται τον Απρίλιο.



Ίσα που προλαβαίνεις να διαβάσεις το Μικρές Φωτιές Παντού της Celeste Ng, πριν σου το σποϊλεριάσει η σειρά που έρχεται στις 18 Μαρτίου στο Hulu, με πρωταγωνίστριες τη Reese Witherspoon και την Kerry Washington του Scandal.



Νέα πολυαναμενόμενη σειρά έρχεται να προσθέσει στην ανθολογία του δημοφιλέστατου τα τελευταία χρόνια είδους “what if” (πώς θα είχε εξελιχθεί η ανθρώπινη Ιστορία αν τα πράγματα είχαν γίνει διαφορετικά απ’ ό,τι έγιναν) φέρνει τον Μάρτιο το HBO. Η σειρά λέγεται The Plot Against America και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Philip Roth, που αναρωτιέται τι θα είχε γίνει αν είχε εκλεγεί το 1940 στη θέση του Φράνκλιν Ρούσβελτ ο διαβόητος αντισημίτης Τσαρλς Λίντμπεργκ. Έρχεται 16 Μαρτίου.



Οι χίπστερ όλου του πλανήτη σκίζουν τα παπιγιόν τους και ξεσκονίζουν τα πικάπ τους αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γιατί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το High Fidelity επιστρέφει μετεμψυχωμένο σε σειρά, με γυναίκα πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά. Τη Zoë Kravitz. Στο hulu.



Η πρώτη 100% αφρικανική παραγωγή του Netflix είναι γεγονός, λέγεται Queen Sono και καταφτάνει στις 28 Φεβρουαρίου στις οθόνες μας, με πρωταγωνίστρια την Pearl Thusi του Quantico.



Σάλι Ρούνεϊ διάβασες καθόλου; Μόλις που προλαβαίνεις, γιατί η πρώτη σειρά της νεαρής Ιρλανδής με τα δεκάδες βραβεία και τα εκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων έρχεται την άνοιξη από το Hulu και το BBC. Είναι το Normal People, το δεύτερο βιβλίο της (που παρεμπιπτόντως επίσης θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο στα ελληνικά την άνοιξη) κι έχει δύο πρωταγωνιστές με τέλειες ιρλανδικές προφορές.



Αν η αγαπημένη σου ταινία της Pixar είναι το Monsters Inc. (Μπαμπούλας ΑΕ αν προτιμάς γενικά τους μεταγλωττισμένους τίτλους) πρώτον είσαι πολύ φίλος μας, δεύτερον γράψου στο Disney+, γιατί κάποια στιγμή μέσα στο 2020 έρχεται spin-off σειρά, που θα λέγεται Monsters at Work. Προς το παρόν δεν ξέρουμε περισσότερα, αλλά έχουμε ήδη ενθουσιαστεί.

Και ακόμα: Χωρίς τρέιλερ, χωρίς λεπτομέρειες, χωρίς τίποτα, ξέρουμε μόνο πως μέσα στο 2020 θα δούμε μια σειρά βασισμένη στον Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο του Aldous Huxley, με πρωταγωνίστρια την Ντέμι Μουρ, και το χιλιοτραγουδισμένο prequel του Game of Thrones, House of Dragons, που θα μας αφηγηθεί την ιστορία του Οίκου Ταργκέριεν 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα που ζούσαμε μέχρι πέρυσι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v