Τα καλύτερα του 2015 στο Twitter

To δημοφιλές social network ανακοίνωσε το ετήσιο βαρόμετρο με τα πιο δημοφιλή hashtags. Δείτε ποια είναι.
Τα καλύτερα του 2015 στο Twitter
Συζητήθηκαν, προκάλεσαν αντιπαραθέσεις, διαδόθηκαν, κίνησαν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Τα πιο δημοφιλή hashtags (και όχι μόνο) του Twitter για το 2015 ανακοινώθηκαν από το δημοφιλές social network.

Δείτε ποια είναι.

#ParisAttacks: Οι επιθέσεις στο Παρίσι συσπείρωσαν τους χρήστες οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους με το hashtag #prayforparis.

#BlackLivesMatter: Έγχρωμοι κάτοικοι του Ferguson και του Charleston εναντιώνονται στην Αστυνομία για την κατάχρηση βίας που χρησιμοποιεί.

#MarriageEquality: Εκατομμύρια άνθρωποι ασχολήθηκαν με τον γάμο των ομοφυλόφιλων και τα δικαιώματα της Gay/Lesbian κοινότητας παγκοσμίως.

#RefugeesWelcome: Το κύμα των προσφύγων, ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα συζήτησης.

#IStandWithAhmed: Ένας 14χρονος πιτσιρικάς συνελήφθη στο σχολείο του στο Τέξας επειδή είχε μαζί του ένα χειροποίητο ψηφιακό ρολόι, το οποίο οι αρχές θεώρησαν ότι ήταν βόμβα.

National elections: Οι εθνικές εκλογές σε όλες τις χώρες και τα hashtags τους, ήταν από τα πιο δημοφιλή trends στο Twitter.

#FIFAWWC: Το γυναικείο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στον Καναδά και συγκέντρωσε τα βλέμματα εκατομμυρίων χρηστών.

#PlutoFlyby: Οι αποκαλύψεις της NASA για τον Πλούτωνα ήταν αναμφίβολα το «διαστημικό» γεγονός της χρονιάς.

#TheDress: Το φόρεμα… σπαζοκεφαλιά, που κάποιοι το έβλεπαν σε χρώματα χρυσό/λευκό και κάποιοι άλλοι σε μπλε/μαύρο.

@Caitlyn_Jenner joins Twitter: Μια τηλεπερσόνα κάνει αλλαγή φύλου, εμφανίζεται ως εξώφυλλο στο Vanity Fair και γίνεται viral.

Όσον αφορά τα retweets, τα μέλη (νυν και τέως) της αμερικάνικης ποπ μπάντας One Direction βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας με περισσότερα από 717.000 retweets και 7.410.000 likes.

 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v