Βίντεο: Οι πιο ρομαντικές προτάσεις γάμου

Ρομαντισμός, εξυπνάδα, πρωτοτυπία. Μια πρόταση γάμου θέλει… λίγο απ’ όλα για να πετύχει. Δείτε δέκα βίντεο που το αποδεικνύουν.
Βίντεο: Οι πιο ρομαντικές προτάσεις γάμου
Θες να με παντρευτείς; Άνοιγμα κουτιού, παρουσίαση δαχτυλιδιού, κλάμα, γέλια, φιλάκι, τέλος. Ναι, η πρόταση γάμου είναι τόσο γραφική όσο ακούγεται, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που οι υποψήφιοι γαμπροί το πήγαν ένα βηματάκι παραπέρα. Και άφησαν ιστορία. 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο πετυχημένες και συγκινητικές προτάσεις γάμου σε βίντεο. 

Πρόταση γάμου σε σινεμά στην Πάτρα υπό τους ήχους του τραγουδιού του Σάκη Ρουβά «Μια ζωή Μαζί». Είναι να μη δεχτεί το κορίτσι;


Αφού εντυπωσίασαν κριτές και κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες, δύο χορευτές που εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό παιχνίδι ταλέντων «Ιταλία έχεις ταλέντο» συμμετείχαν στην πιο απελευθερωμένη πρόταση γάμου.
 

Πρόταση γάμου στο γήπεδο; Γιατί όχι. Ο Ιβάν Νοβοσέλτσεβ της Ροστόβ αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μετά τη λήξη του ματς της Ροστόβ με την Τορπέντο.


Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Το ίδιο και μια καθωσπρέπει πρόταση γάμου.
 

Ο τύπος έχει χιούμορ. Τάχα μου, πηδάει στον αέρα για ομαδική φωτογραφία στην παραλία και… κάτι του πέφτει. Δείτε τι ακολουθεί.


Ο υποψήφιος γαμπρός της έκανε κάθε μέρα (!) πρόταση γάμου επί έναν χρόνο χωρίς εκείνη να καταλάβει τίποτα. Και στο τέλος έφτιαξε ένα συγκεντρωτικό βιντεάκι με όλες τις προτάσεις μαζεμένες και της το παρουσίασε.


Όταν η Malia επέστρεψε από επίσκεψη στους γονείς της, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες την περίμενε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. Ο σύντροφός της τής έκανε την πιο… σινεφίλ πρόταση γάμου.
 
Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου για… δεύτερη φορά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Ο τύπος άνετα χρήζεται σύζυγος της χρονιάς.


Ένα κομμάτι των Bruno Mars γίνεται ολόκληρο βίντεο κλιπ με αληθινούς πρωταγωνιστές για τα μάτια της μέλλουσας νύφης.
 
Η κλασσική ιστορία του Πήτερ Παν άλλαξε λίγο προκειμένου ο πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του (και στην πραγματικότητα) Wendy.
 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v