Τι αίσθηση του χιούμορ έχουν τα ζώδια;

Επηρεάζει, άραγε, το ζώδιό μας τον τρόπο που κάνουμε αστεία; Ρίχνουμε μια ματιά στην αίσθηση του χιούμορ κάθε ζωδίου, και αποφασίζουμε.
Τι αίσθηση του χιούμορ έχουν τα ζώδια;
Το ζώδιό μας, λένε, επηρεάζει πολλά πράγματα, από τον χαρακτήρα μας μέχρι και... το πώς ερωτευόμαστε. Επηρεάζει όμως το χιούμορ; Οι Λέοντες θα προσπαθήσουν να τραβήξουν ξανά όλη την προσοχή πάνω τους; Και τι αστεία θα ακούσεις από την φαρμακερή γλώσσα ενός Σκορπιού; Διαβάστε και δείτε αν ταιριάζετε με την περιγραφή!

1. Κριός. Οι Κριοί προτιμούν να σπάνε πλάκα με… όλο τους το σώμα, να κάνουν μιμήσεις, αλλά και να λένε εξυπνάδες. Το χιούμορ τους δεν ξεπερνά συνήθως τα όρια, και προσαρμόζεται πάντα στα πλαίσια της παρέας.
2. Ταύρος. Το χιούμορ τους βασίζεται στην παρατηρητικότητα, αν και δεν καταλαβαίνουν πάντα την διαφορά μεταξύ αστείου και σοβαρού. Έχουν όμως την – ομολογουμένως, σπάνια – δυνατότητα να αυτοσαρκάζονται χωρίς κόμπλεξ.

3. Δίδυμος. Ο Δίδυμος θα επιλέξει να σπάσει πλάκα εις βάρους κάποιου άλλου, αλλά μην παρεξηγηθείτε—δεν το κάνει με κακό σκοπό. Επίσης, είναι από τους ανθρώπους που θα μπορέσουν να αστειευτούν και να βρουν το χιούμορ στο παραμικρό.
4. Καρκίνος. Αυτό το ζώδιο δεν θα προτιμήσει κάποιο μεγάλο αστείο που να απαιτεί προσοχή. Μια απλή γκριμάτσα ή μια αθώα σαχλαμάρα από έναν Καρκίνο είναι αρκετή για να σε κάνει να… λυθείς από τα γέλια.
 
5. Λέων. Ο Λέων θα τιμήσει το απόλυτο χαρακτηριστικό του ζωδίου του, το ότι μπορεί να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής, και θα το εκμεταλλευτεί ως εκεί που δεν παίρνει. Ξέρει πώς να κάνει τους άλλους να τον προσέξουν, και είναι πάντα έτοιμος να διηγηθεί μια αστεία ιστορία – με πρωταγωνιστή τον ίδιο, φυσικά.
6. Παρθένος. Παρατηρητικός σε βαθμό… κακουργήματος, ο Παρθένος έχει την μοναδική ικανότητα να μετατρέψει τα πάντα σε μια έξυπνη, σαρκαστική ατάκα. Και, τις πιο πολλές φορές, την γλυτώνει μια χαρά.

7. Ζυγός. Το πρώτο βήμα για τον Ζυγό είναι να φανεί απόμακρος και ειρωνικός. Αν καταφέρεις να τον κάνεις να βγει απ’ το καβούκι του (κοινώς, αν του δώσεις αρκετό θάρρος και κομπλιμέντα) θα ανακαλύψεις πως μπορεί να γίνει ξεκαρδιστικός.
8. Σκορπιός. Σαρκασμός, σαρκασμός, και πάλι σαρκασμός. Οκέι, μπορεί και να μην είναι χιούμορ. Όχι ότι σκοπεύει να σε αφήσει να το καταλάβεις – ή ότι ενδιαφέρεται.

9. Τοξότης. Οι Τοξότες έχουν την τάση να κάνουν… αμφισβητήσιμες επιλογές. Αλλά τουλάχιστον μπορούν να γελάσουν με τον εαυτό τους μετά. Κι έπειτα να τις επαναλάβουν.
10. Αιγόκερως. Αυτό το ζώδιο θα κρατήσει το πρόσωπό του σοβαρό, σαν να παίζει πόκερ, και θα προτιμήσει να αστειευτεί με λεπτό – αλλά κοφτερό – τρόπο πάνω σ’ αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Σπάνια όμως θα βρούμε Αιγόκερω με κακοπροαίρετη διάθεση.

11. Υδροχόος. Δεν καταλαβαίνει ότι κάνει κάποιο αστείο. Μπορεί να δει ξαφνικά ότι οι γύρω του γελάνε και, μετά από μια μικρή στιγμή τρόμου για το αν γελάνε εις βάρος του, το πηγαίο του χιούμορ μπορεί να συνεπάρει την παρέα.
12. Ιχθείς. Τα ψάρια έχουν ένα μικρό προβληματάκι. Δεν ξέρουν πού να σταματούν. Μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και το πιο ωραίο αστείο στην προσπάθειά τους να βγάλουν περισσότερο γέλιο από το ακροατήριό τους. Βέβαια, είναι λογικό: δεν είναι συνηθισμένοι να λαμβάνουν τόση προσοχή.

Θ.Δ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v