16 νέες περιοχές με δωρεάν wi-fi στη Θεσσαλονίκη

Σε 16 περιοχές της Θεσσαλονίκης παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ ο Δήμος της πόλης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου «wi-fi hotspots».
16 νέες περιοχές με δωρεάν wi-fi στη Θεσσαλονίκη
Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης δικτύωσης (wi-fi hotspots), ο Δήμος Θεσσαλονίκης παρέχει στους πολίτες δωρεάν ίντερνετ σε 16 περιοχές της πόλης. Με την ολοκλήρωση του έργου, στις περιοχές με δωρεάν πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό θα προστεθούν άλλα τέσσερα wi-fi hotspot σημεία. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης Χασδάι Καπόν δηλώνει: «Η δημιουργία ζωνών ελεύθερης πρόσβασης στο Διαδίκτυο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη, προώθηση και αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών πληροφορικής και πληροφόρησης και θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στους πολίτες όσο και στην τοπική οικονομία, καθώς πλέον με απλά βήματα, ακόμη και τα άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο».

Μέχρι αυτή την ώρα, δωρεάν wi-fi παρέχεται στις εξής περιοχές:

1. Πλατεία Αριστοτέλους
2. ΧΑΝΘ
3. Είσοδος ΔΕΘ (κάτω)
4. Λευκός Πύργος
5. Πάρκο Νέας Ελβετίας
6. Πλατεία Μηνά Πατρικίου
7. Πάρκο Κρήτης
8. Γήπεδο ΑΡΗ (οδός Αλκμήνης)
9. Πάρκο Παπαναστασίου
10. Πλατεία Ρομφέη Β'
11. Τούμπα (Κολυμβητήριο-Κεντρο πολιτισμού)
12. Πλατεία Αίνου
13. Πλατεία Π. Συνδίκα
14. Αρχ. Μουσείο(Ν. Γερμανού)
15. Πλατεία Καούδη
16. Πάρκο Ανθοκομικής
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v