ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ελεύθερο wi-fi πλέον και στο μετρό

Επιτέλους, ελεύθερο ίντερνετ θα μπορούν να απολαμβάνουν από εδώ και πέρα οι επιβάτες σε επτά σταθμούς του μετρό. Μάθετε σε ποιες στάσεις θα εφαρμοστεί αρχικά η νέα υπηρεσία.

Ελεύθερο wi-fi πλέον και στο μετρό

Θα μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο κυριολεκτικά πάντα και παντού, ακόμα και στο μετρό, που από εδώ και πέρα θα προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ. Η εταιρία ΣΤΑΣΥ, σε συνεργασία με την Hellas online οργάνωσε την εγκατάσταση δικτύου προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi στο αθηναϊκό μετρό. Το δίκτυο εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό σε επτά σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Οι σταθμοί που θα «αποκτήσουν» το ελεύθερο Wi-Fi είναι οι εξής: Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Ομόνοια, Πειραιάς, Νερατζιώτισσα και Δουκίσσης Πλακεντίας.

Οι υπόλοιποι σταθμοί ωστόσο δεν θα μείνουν… παραπονεμένοι, αφού στα μέσα Ιουλίου προγραμματίζεται η σταδιακή επέκταση του δικτύου σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 2 και 3, του ΗΣΑΠ καθώς και σε στάσεις του τραμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v