Οι Anonymous εναντίον της Χρυσής Αυγής

«Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας. Η φωνή σας θα πάψει από το διαδίκτυο» προειδοποιούν οι Anonymous την Χρυσή Αυγή.
Οι Anonymous εναντίον της Χρυσής Αυγής
«Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα πάψει από το διαδίκτυο. Είναι ώρα να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας». Με αυτό το μήνυμα απευθύνεται στη Χρυσή Αυγή η χακτιβιστική ομάδα Anonymous, η οποία ανέβασε χτες ένα βίντεο-προειδοποίηση στο YouTube.

«Η Χρυσή Αυγή επένδυσε στην απελπισία των ανθρώπων, καταφέρνοντας να μπει στο κοινοβούλιο, μετασχηματίζοντας έτσι την εγκληματική της οργάνωση σε πολιτικό κόμμα» συνεχίζει το μήνυμα.

«Τραυματίζετε και σκοτώνετε ανθρώπους που δεν σας έκαναν τίποτα, μόνο για την ευχαρίστησή σας» αναφέρει παρακάτω, απευθυνόμενο στους ηγέτες της Χρυσής Αυγής. «Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί, και δεν θα είναι πλέον ανεκτή. Έχετε καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Στις 26 Οκτωβρίου καλούμε όλους τους Anonymous στα ‘όπλα’. Καλούμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας παγκοσμίως να αναλάβουν δράση. Ο φασισμός είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που πρέπει να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί».

Δείτε το βίντεο



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v