Οι Anonymous «χτυπούν» στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χάκεψαν» τα ξημερώματα οι Anonymous, κατακεραυνώνοντας τους πολιτικούς για την κατάσταση στην χώρα και απειλώντας να αποσυρθεί το σύμφωνο ACTA.
Οι Anonymous «χτυπούν» στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης http://www.ministryofjustice.gr «χάκεψαν» τα ξημερώματα οι πασίγνωστοι πλέον Anonymous, ανεβάζοντας μάλιστα video στην πρώτη σελίδα στο οποίο ανέφεραν τα εξής:

Δείτε το video


«Χαιρετίσματα Ελλάδα. Είμαστε οι Anonymous.

Αυτό που συμβαίνει στην χώρα σας είναι ανεπίτρεπτο. Έχετε εκλεγεί από τους ανθρώπους σας να δράτε εκ μέρους τους και να εκφράζετε τις επιθυμίες τους. Αλλά έχετε φέρει μόνο αποτυχία. Έχετε σκοτώσει το πιο ιερό στοιχείο της χώρας σας και αυτό είναι η δημοκρατία.

Η δημοκρατία γεννήθηκε στην χώρα σας μα τώρα το έχετε σκοτώσει. Τι ειρωνεία. Ο λαός σας πονάει και εσείς κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Ενωθήκατε με το ΔΝΤ ενάντια στον λαό σας.

Έχετε συστήσει την δικτατορία στους ώμους των πολιτών σας εκ μέρους των τραπεζών και των μοναρχών Ευρωπαϊκής Ένωσης για να τους σκλαβώσουν οικονομικά και πολιτικά. Πληρώνουν ακριβά τα λάθη της Κυβέρνησής τους και κάνετε τους αλλοδαπούς λαούς να τους μισούν για κάτι το οποίο δεν είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι. Τι ντροπή...

Η Αστυνομία εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις της και επιτίθεται στον κόσμο που διαδηλώνει για τα δικαιώματά του και για να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Είμαστε Ανώνυμοι, είμαστε Λεγεώνα. Ξέρουμε τα πάντα. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε.

Διαδηλώνουν εναντίον σας. Αλλά δεν θέλετε η φωνή τους να ακουστεί. Τους αποτρέπετε από το δικαίωμά τους να εκφράσουν την άποψή τους και το δικαίωμά τους να ζήσουν. Οι αυθαίρετες πράξεις σας μόλις τιμωρήθηκαν.

Έχετε πάρει τις προειδοποιήσεις σας και πως εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε Ανώνυμοι, είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Έπρεπε να μας περιμένατε. Ο λαός δεν θα έπρεπε να φοβάται τις Κυβερνήσεις του. Οι Κυβερνήσεις θα έπρεπε να φοβούνται τον λαό.»

Παρακάτω στην σελίδα προειδοποίησαν πως επόμενος στόχος θα είναι όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, καθώς έχουν τους κωδικούς πρόσβασης για όλα σχεδόν τα sites των ελληνικών MME και ότι αν σε 2 εβδομάδες δεν αποσυρθεί το σύμφωνο ACTA για το ελεύθερο διαδίκτυο στην Ελλάδα θα προβούν σε ηλεκτρονικό πόλεμο, σε 300 πόλεις και σε όλα τα ΜΜΕ και τα Υπουργεία.

Στο τέλος της σελίδας προβλήθηκε το παρακάτω video, με εικόνες από όλα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v