Γερμανία: Σκότωσε τη μητέρα του και εισέπραττε τη σύνταξή της

Επί έναν χρόνο και μερικούς μήνες, 38χρονος Γερμανός εισέπραττε την σύνταξη της 76χρονης μητέρας του, την οποία σκότωσε και έκρυψε το πτώμα της σε ένα τροχόσπιτο. Ο δράστης συνελήφθη χτες.
Γερμανία: Σκότωσε τη μητέρα του και εισέπραττε τη σύνταξή της
Η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε χθες, Τρίτη 29 Ιανουαρίου, έναν 38χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τη μητέρα του το 2011, να έκρυψε το πτώμα της, και να εισέπραττε μέχρι σήμερα την σύνταξή της. Η αστυνομία οδηγήθηκε στον δράστη, μετά από καταγγελία γνωστού του, ο οποίος προσέφυγε στις αρχές τον περασμένο Δεκέμβριο, λέγοντας ότι ο δράστης του εκμυστηρεύθηκε τις πράξεις του.

«Ο άνδρας έχει εν μέρει παραδεχθεί τις πράξεις του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης σήμερα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απάτη. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο άνδρας φέρεται να εισέπραττε τη σύνταξη της 76χρονης μητέρας του ενώ αυτή είχε πεθάνει, παραχαράσσοντας έγγραφα.

Έπειτα από τις υποδείξεις του 38χρονου, η αστυνομία βρήκε το πτώμα της ηλικιωμένης σε ένα τροχόσπιτο που βρισκόταν σε βιομηχανική περιοχή στο βορειοανατολικό Βερολίνο. Μετά τη νεκροψία, τα αίτια θανάτου της γυναίκας παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v