ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Καθηγήτρια συλλαμβάνεται για παιδοφιλία

Καθηγήτρια 52 ετών συνελήφθη χτες για παιδοφιλία, μετά από καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην κατοχή της βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, και εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών.

Καθηγήτρια συλλαμβάνεται για παιδοφιλία

Η πρώτη περίπτωση γυναίκας που συλλαμβάνεται για παιδοφιλία, είναι η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα. Η σύλληψη της 52χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου πραγματοποιήθηκε χτες, 28 Ιανουαρίου, στην Αθήνα. Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Η σύλληψη της 52χρονης ακολούθησε καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας. Η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, συνάδελφοι της ήρθαν σε επαφή με την 52χρονη, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων ανά τον κόσμο.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία και την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία της συλληφθείσας, οι αστυνομικοί βρήκαν:
• 34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,
• Ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,
• Ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Πηγή: SKAI.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v