Αηδιαστικές συνήθειες που όλοι έχουμε

Έλα πες την αλήθεια όταν δεν σε βλέπουν οι άλλοι σπας σπυριά, μυρίζεις μασχάλες και κάνεις ανασκαφή στη μυτούλα σου, ναι;
Αηδιαστικές συνήθειες που όλοι έχουμε
Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε όλοι οι άνθρωποι έχουμε και μια αηδιαστική πλευρά. Ειδικά όταν δεν μας βλέπει κανείς, έχουμε την τάση να κάνουμε διάφορα σιχαμερά πραγματάκια που με το πέρας των χρόνων έχουν γίνει συνήθειες. Είμαστε αποφασισμένοι λοιπόν να μιλήσουμε τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας και να γράψουμε για εκείνες τις αηδιαστικές συνήθειες που όλοι έχουμε. Το νου σου λοιπόν ξέρουμε τι κάνεις όταν σβήσουν τα φώτα κι όταν μείνεις μόνος/η στο μπαλκόνι ή το σαλόνι.

Σπάσιμο σπυριών

Παρότι έχεις σαρανταρίσει πια κι η ακμή που είχες σαν έφηβος/η είναι μια μακρινή εφιαλτική ανάμνηση, συχνά εμφανίζονται κάποια αντιαιασθητικά σπυράκια στο δέρμα σου, γεμάτα πύον ή μαύρα στίγματα. Αν και όλοι σου έχουν πει να μην τα πειράζεις, εσύ θα βρεις τον τρόπο να τα σπάσεις για να ακούσεις τον σιχαμερό πλατσαριστό ήχο της εκτόξευσης του ιζήματος που έχει μαζευτεί.

Καμιά μασχάλη μυρίζεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Όλοι το έχουμε κάνει, επομένως δεν είναι ντροπή να παραδεχτείς πως όταν σκουπίζεις τις ιδρωμένες μασχάλες σου , πού και πού σνιφάρεις και λίγο στα πεταχτά.

Αυτοσχέδιο κομπρεσέρ στο αυτί

Έτσι και σε πιάσει φαγούρα στο αυτί, ενστικτωδώς θα βάλεις το νυχάκι σου στον λοβό και θα δουλέψεις αυτοσχέδιο κομπρεσέρ μπας και ανακουφιστείς ο άνθρωπος.

Σε πόσους διαγωνισμούς ρεψίματος έχεις συμμετάσχει;

Μια και μόνη αλήθεια υπάρχει επί του θέματος. Τους ρεψιματίες πολλοί εμίσησαν, το ρέψιμο ουδείς.

Ανασκαφές στη μυτούλα

Το σκάλισμα της μύτης βρίσκεται στην κορυφή των αηδιαστικών συνηθειών που όλοι έχουμε αλλά κανείς δεν παραδέχεται κι ας έχει βγάλει δίπλωμα στις μυτό-ανασκαφές.

Να κοιμάσαι στα ίδια σεντόνια για 3 εβδομάδες

Μην ντρέπεσαι, ούτε για αυτό. Μας έχει συμβεί κι εμάς με τις δουλειές και το τρέξιμο να ξεχαστούμε, πλένοντας τα άμοιρα σεντονάκια μας μετά από 20 και βάλε μέρες χρήσης.

Βγάλε την μάκα από τον αφαλό με το δαχτυλάκι

Ακόμη μια αηδιαστική αυτοκαθαριστική συνήθεια, την οποία κάνεις μόνος/η σου μες στο σαλόνι σου, χαλαρώνοντας ημίγυμνος/η κάποιο καυσωνικό απόγευμα στην πόλη.

Φτερνίσου λίγο πάνω στο φαγητό να δω κάτι

Αν δεν υπήρχε ο covid κι η πανδημία τότε το 99,9% των ανθρώπων θα συνέχιζε να φταρνίζεται σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου, δίχως χεράκι μπροστά από το στοματάκι σπρεντάροντας μικροβιάκια ολούθε.

Εσύ σκουπίζεις το προσωπάκι σου με την πετσέτα σώματος; Αυτό γιατι να είναι αηδιαστικό;

Και το ράδιο να παίζει «άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή».

Σνιφάρεις το εσώρουχο σου ή δεν είσαι κανένας περίεργος

Ήρθε η ώρα να σηκώσεις το χέρι σου. Δεν θα σε δει κανείς γιατί βρίσκεσαι μόνος/η μπροστά από μια οθόνη διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Τη μύρισες;

Άνθρωποι είμαστε και αεριζόμαστε. Δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό. Ντροπιαστικό είναι που κάποιες φορές, προσπαθείς να τις οσφριστείς.

Ξεχνάς να αλλάξεις βρακί

Ειδικά την περίοδο του χειμώνα που είναι η πλέον κρυουλιάρικη δεν θα το κρύψουμε πως μπορεί να αμελήσουμε να αλλάξουμε εσώρουχο για κάποιες μέρες.

Ξύσε το κεφάλι σου να ασπρίσει το μαύρο μπλουζάκι σου

Η διαδικασία είναι η εξής. Ξύνεις σαν μανιακός το κεφάλι σου, γεμίζοντας με πιτυρίδα ή ξηροδερμία το μαύρο μπλουζάκι σου που πλέον έχει γίνει λευκό. Έπειτα επειδή είσαι και άπλας τινάζεις το μπλουζάκι για να γεμίσει ασπράκια το πάτωμα κι η μοκέτα σου.

Ο «σωστός» καθαρισμός των νυχιών γίνεται με νύχι

Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοί που καθαρίζουν τη μάκα του νυχιού με το νυχάκι τους κι εκείνοι που λένε ψέματα πως δεν το κάνουν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v