Ενοχλητικές συνήθειες που σε κάνουν αντιπαθή

Το μασούλημα με ανοικτό στόμα, το φτύσιμο και ένα σωρό κακές συνήθειες που εγγυημένα σε κάνουν αντιπαθή.
Ενοχλητικές συνήθειες που σε κάνουν αντιπαθή

Είναι δύσκολο να κόψεις μια συνήθεια. Την έχεις συνηθίσει, προφανώς. Όμως κάποιες συνήθειες είναι άκρως ενοχλητικές για τον κόσμο γύρω σου και σε κάνουν αντιπαθή.

Μήπως να δοκίμαζες να τις ελαττώσεις ή και να τις κόψεις τελείως;

Μασάς με ανοικτό το στόμα…

Είναι από εκείνες τις συνήθειες που μπορούν εύκολα να χαλάσουν όλη την εμπειρία ενός γεύματος για τους γύρω σου, είτε βρίσκεσαι έξω είτε στο σπίτι. Δοκίμασε να κλείσεις το στόμα σου την επόμενη φορά, ο κόσμος θα σε ευγνωμονεί.

 

… την τσίχλα!

Εδώ πια δεν έχουμε να κάνουμε με ενοχλητική συνήθεια, αλλά με πράξη που δικαιολογεί τη βία από όπου και αν προέρχεται.

Κουνάς συνεχώς τα πόδια σου

Όταν βλέπεις μια ταινία, έναν αγώνα, όταν κάθεσαι στην στάση του λεωφορείου. Αν τα πόδια σου κάνουν λες και παίζεις δίκαση στα χνάρια του Dave Lombardo, τότε είναι δεδομένο ότι θα σπάσεις τα νεύρα του διπλανού σου.

Φτύνεις

Καλά, εδώ δεν χρειάζεται να εξηγούμε το προφανές, αλλά θα το κάνουμε. Το φτύσιμο στον δρόμο (και σε εσωτερικούς χώρους, αλλά ελπίζουμε να μην έχεις φτάσει μέχρι εκεί), εκτός από ενοχλητικό είναι και σιχαμένο.

 

Δεν σηκώνεις το καπάκι

Άντρα, σε σένα αναφερόμαστε, ξέρεις πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη συνήθεια είναι ικανή να διαλύσει σχέσεις. Ιδιαίτερα αν το σημάδι σου δεν είναι καλό – που σπάνια θα είναι.

Τρως τα νύχια σου

Άγχος; Εκνευρισμός; Απόλαυση; Όποια και αν είναι η αιτία που σε οδηγεί να μεταμορφώσεις τα δάχτυλά σου σε κάτι που μοιάζει με πλοκάμι από πλάσμα του Λάβκραφτ φρόντισε να βρεις άλλον τρόπο για να την εκτονώσεις/ικανοποιήσεις.

 

Σκαλίζεις την μύτη σου

Με μια λέξη: μπλιάχ. Μεγάλωσε ήμαρτον.

Κοιτάς το κινητό σου όταν μιλάς με κάποιον

Μπορεί να μη σου φαίνεται και τόσο φοβερό, όμως δείχνει ασέβεια, είναι άκρως ενοχλητικό και κατατάσσεται στις 10 πιο προσβλητικές συνήθειες παγκοσμίως

Το παρακάνεις με το άρωμα

Δεν είναι κακό να μυρίζεις ωραία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα βάλεις 1 λίτρο πατσουλί, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να μυρίζει σε τέτοιο βαθμό την κολόνια σου.

Κάθεσαι στη μέση στις κυλιόμενες

Κι όμως, υπάρχουν κανόνες για τις κυλιόμενες που αν δεν θες να σπας τα νεύρα των άλλων οφείλεις να σεβαστείς. Όταν δεν περπατάς κάθεσαι στη δεξιά πλευρά και όταν περπατάς πάνω ή κάτω στην αριστερή. Τέλος.

Μιλάς στον κινηματογράφο ή το θέατρο

Αν θέλεις κουβεντούλα, μπορείς να δεις μια ταινία σπίτι σου ή να πας μετά για ένα ποτάκι και να συζητήσεις. Μην χαλάς την εμπειρία των άλλων επειδή εσύ θες να πεις την ιστοριούλα σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v