Καμένες σελίδες στο Facebook

Ψάχνεις σελίδες στο Facebook για να κάψεις το μυαλουδάκι σου; Με περηφάνεια σου παρουσιάζουμε τις πιο καμένες που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερες εκεί έξω.
Καμένες σελίδες στο Facebook
To Facebook με τα καλά του και τα κακά του έχει μπει στη ζωή μας και την καθημερινότητα μας με αποτέλεσμα να σκορπάμε μπόλικες ώρες για να χαζέψουμε, να ενημερωθούμε, να τσατάρουμε, να γκομενίσουμε και αν είμαστε σε φάση για να κάψουμε τα κουρασμένα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Αν είσαι λοιπόν φαν του κάφρικου, μηδενιστικού, απονενοημένου χιούμορ και δεν λογαριάζεις το κακό που θα προξενήσεις στον άμοιρο εγκέφαλό σου τότε πρέπει να επισκεφτείς πάραυτα τις παρακάτω σελίδες.

Επιτροπή Σωτηρίας Χατζημεταλλάδων

Οι μεταλλάδες είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα είδη του μουσικού βασιλείου. Κολλημένοι με τα γκρουπ που άκουσαν πρώτη φορά στην τρυφερή ηλικία των 15 μα και τίμιοι νοσταλγοί του χρυσού αιώνα του χέβι μέταλ προσπαθούν να την βγάλουν καθαρή στα 2020s. Ευτυχώς η πολυαγαπημένη Επιτροπή προσφέρει ένα χεράκι και μια διέξοδο Σωτηρίας στα κωλόγιδα που γουστάρουν γούνικα Manowr-ικά βρακιά και μονομεϊντενισμό.

Stohastikos

O Stohastikos ine o kaliteros kritikos kinimatografou stin Ellada και μπράβο του. Γράφει μόνο σε greeklish και τα λέει έξω από τα δόντια κατακεραυνώνοντας τους θολοκουλτουριάρηδες που θέλουν να λέγονται και σινεφίλ τρομάρα τους. Ξέρει από καλό σινεμά και του φαίνεται. Αν είσαι κανένας δύσπιστος τότε χρειάζεται άμεσα να διαβάσεις κάποια από τις κριτικές του.

Ο Εντερπρενέρ

Ο Εντερπρένερ ψάχνει απεγνωσμένα funding για να βάλει μπρος νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Συχνά πυκνά μας ξεστραβώνει, με τεχνικές που ακολουθεί για εύκολο κέρδος, βραβεία κι αναγνωρισιμότητα, όσο μας τρίβει στη μούρη ότι είναι πολύ καλός για εμάς κι εμείς πολύ κακοί για εκείνον.

Η Ζωή στο Γραφείο

Η Ζωή στο Γραφείο είναι μια σελίδα ωδή στα ανδραγαθήματα του Μάικλ Σκοτ στο The Office. Ακόμη ωστόσο κι αν δεν έχεις παρακολουθήσει τη σημαντικότερη αμερικανική κωμωδία των τελευταίων 20 ετών θα κάνεις πολύ γρήγορα connection με τα τρικαμμένα memes που θα μιλήσουν στην πονεμένη εργασιακή ψυχούλα σου, όσο το αφεντικό σου κλέβει κάθε μικρή χαρά της ζωής, γιατί μπορεί.

Τσιτσιπάς Χούλιγκανς

Οι Τσιτσιπας Χούλιγκανς δεν αστειεύονται και δεν κωλώνουν να μαζέψουν στη στιγμή πενήντα μηχανάκια και να κατέβουν Ισπανία να δείξουν στο Ναδάλ πόσα κιλά ζυγίζει το ελληνικό σερβίς του Έλληνα Πρίγκιπα του τένις. Τσιτσιπάς στα εύκολα, Τσιτσιπάρας στα δύσκολα φωνάζουν και δεν τους κουνιέται κανείς. Τζόκοβιτς σε ψάχνουν.

Σύλλογος Φίλων & Μελέτης έργου Βασίλειου Τερλέγκα

Μία σελίδα αφιερωμένη στη μελέτη του έργου του γνωστού τροβαδούρου της καψούρας και του πόνου Βασίλειου (aka Billys, Άρχοντας) Τερλέγκα. Αν είσαι φαν, ξέρεις, αν δεν ξέρεις πρέπει να γίνεις φαν και κοινωνός του πνευματικού μεγαλείου αυτής της σελίδας.

Φωτογραφίες από άτομα που βγάζουν φωτογραφία άλλα άτομα

Οι ήρωες δεν φοράνε πάντα στολή. Πολλές φορές, στέκονται στο λιοπύρι, στον καύσωνα, στον παγετό, στη βροχή και στο χαλάζι και προσπαθούν να βγάλουν το σωστό καρέ. Προσπαθούν να απαθανατίσουν κάποιον άλλον φίλο/η γκόμενο/α και να του χαρίσουν τον κολοφώνα της ινσταγκραμικής δόξας του.

Ο ντελιβεράς ήταν πολύ ευγενικός

Οι καλύτερες κι ίσως πιο διαφωτιστικές κριτικές που κυκλοφορούν ελεύθερες στα google reviews κι όπου αλλού μας επιτρέπεται να πούμε την άποψή μας, μαζεμένες σε μια σελίδα, που θα μπει χαλαρά στις αγαπημένες σου.

Παλιός Σουρεαλιστικός Κινηματογράφος

Δεν θα πούμε πολλά για αυτή τη σελίδα, γιατί είναι κρίμα να μην σκορπίσεις ένα 8ωρο από τη ζωή σου σκρολάροντας σε όλα τα απονενοημένα memes που σκαρφίζονται οι διαχειριστές της.

The Ooze of cinema

Θα μπορούσε να είναι το πυροβολημένο ξαδερφάκι του Παλιού Σουρεαλιστικού Κινηματογράφου, αλλά ευτυχώς δεν είναι. Αντίθετα σχολιάζει όσα τρελά ζούμε στον πλανήτη Ελλάδα και κατ’ επέκταση στον πλανήτη γη με έναν τρικαμένο τρόπο που λατρεύουμε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v