Τα βίντεο που θα σε κάνουν βίγκαν

Ίσως αυτά τα βίντεο να μην θέλεις να τα παρακολουθήσεις ώστε να συνεχίσεις να τρως κανονικά κρέας, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να τα δεις;
Τα βίντεο που θα σε κάνουν βίγκαν
Ίσως κάποια στιγμή ένας βίγκαν ή ένας βετζετέριαν να σου έχει προτείνει να σου δείξει ένα βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται η βία που ασκείται στα ζώα στον κτηνοτροφικό κλάδο. Ίσως του έχεις απαντήσει «δεν θέλω να το δω αυτό» και δεν είσαι ο μόνος. Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτήν την αντίδραση. Ωστόσο καλό είναι να έχεις πλήρει συνείδηση του τι τρως.

Πέντε δευτερόλεπτα μίας μοσχαρίνας να τρέχει πίσω από το «μοσχαράκι γάλακτος» που της έκλεψαν, ίσως αρκεί για να μην ξαναφάς «μοσχαράκι γάλακτος».



Γενικά, τα μοσχαράκια δεν διαφέρουν και πολύ από τα σκυλάκια. Παίζουν κι αυτά «fetch» -το παιχνίδι κατά το οποίο πετάς την μπάλα και το ζωάκι τη φέρνει πίσω.



Αυτό το γουρουνάκι έχει καταλάβει πως θα καταλήξει σε σφαγείο. Και οι λυγμοί του το μαρτυρούν. Σημείωση: για να δεις το βίντεο θα πρέπει να έχεις λογαριασμό, καθώς στο YouTube θεωρεί πως το βίντεο δεν είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.



Εδώ η μέθοδος Χαλάλ, η οποία επιτρέπεται κανονικά στην Ελλάδα.



Βλέποντας απλώς αυτό το trailer της ταινίας Dominion -κατά την οποία τοποθετήθηκαν κρυφά κάμερες σε βιομηχανία κρέατος- άνετα σταματάς το βιομηχανικό κρέας.



Και κάπως έτσι οι εταιρίες παίρνουν από τα πρόβατα το δέρμα και το μαλλί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v