Έτσι θα βγαίνεις ωραίος/α στις φωτογραφίες

Μια influencer αποφάσισε να μας δείξει όχι μόνο πώς θα βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες, αλλά και ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από τα… likes του Instagram.
Έτσι θα βγαίνεις ωραίος/α στις φωτογραφίες
Ξέρουμε πολύ καλά πια ότι όλα αυτά που βλέπουμε στο Instagram και στα social media γενικότερα, είναι περασμένα μέσα από αρκετά φίλτρα, εφαρμογές επεξεργασίας, ή απλά μερικές έξυπνες φωτογραφικές τεχνικές. Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι δεν θέλουμε και οι δικές μας φωτογραφίες να βγαίνουν τέλειες.

Κάπου εδώ μπαίνει η influencer Rianne Meijer, από την Ολλανδία, που αποφάσισε δίπλα στις τέλειες, ινσταγκραμικές της φωτογραφίες, να δημοσιεύει και μερικές από τις… παραλειπόμενες της φωτογράφισης, δηλαδή εκείνες τις σαχλές που δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους για το διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα όχι μόνο είναι ένα… master class στο πώς να βγάζεις σωστές φωτογραφίες, αλλά δείχνει και με ξεκαρδιστικό τρόπο ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τον εαυτό μας και τόσο στα σοβαρά. Ειδικά στο ίντερνετ.


Ας πούμε, εδώ. Ξεκάθαρα η πόζα «τρία τέταρτα» είναι ο καλύτερός σου φίλος.


Μία σωστή τοποθέτηση του χεριού κάνει την διαφορά ανάμεσα στο «μωρό μου, σ’ αγαπώ» και «μωρό μου, θα σε σκοτώσω».


Αν θες να εκφράσεις έντονα συναισθήματα, μην φοβηθείς την γελοιότητα. Οι άνθρωποι είμαστε πιο όμορφοι όταν είμαστε γελοίοι.


Συμβουλή για φωτογραφίες σε μπαλκόνια: Φρόντισε να μην σε χτυπήσει ο αέρας στα μούτρα.


Έξω το πηγούνι, φίλοι.


Το εννοούμε. Σε βλέπουμε.

Πηγή: Boredpanda

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v