Ζεστά σαλέ κοντά στην Αθήνα για να πας με την παρέα

Ξύλινα σαλέ και άνετες βίλλες σε περιμένουν μαζί με την παρέα σου για τα πιο όμορφα χειμερινά Σαββατοκύριακα στο βουνό.
Ζεστά σαλέ κοντά στην Αθήνα για να πας με την παρέα

Αναπαυτικά κρεβάτια, ξύλινες λεπτομέρειες, το τζάκι να καίει και στο σαλονάκι η παρέα να παίζει επιτραπέζια και να πίνει ζεστό ρακόμελο ενώ έξω χιονίζει.

Η επιλογή ενός σαλέ συμφέρει αν έχεις μεγάλη παρέα κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πέντε ωραιότατες επιλογές για να πάρεις τα κοντινά βουνά.

Πηγή Ταρλαμπά – Τρίκαλα Κορινθίας
222€ για μια luxury suite για 5 ενήλικες



Άνω, Κάτω και Μεσαία, τρία χωριά σε ένα, ή ένα χωριό με τρεις ξεχωριστές συνοικίες, όπως και αν τα δεις, τα Τρίκαλα είναι το χωριό-σταρ της Ορεινής Κορινθίας και αυτό το υπέροχο σαλέ ό,τι πρέπει για αποδράσεις.

Βρίσκεται στα Άνω Τρίκαλα, και διαθέτει πανέμορφες σουίτες με θέα στον Κορινθιακό κόλπο και τη Ζήρεια, διακοσμημένες με ζεστά χρώματα, πέτρινες λεπτομέρειες και άνετα κρεβάτια, ενώ περιλαμβάνουν τζάκι και καθιστικό. Στο σαλέ θα βρεις εστιατόριο και καφέ με τοπικές νοστιμιές.

Κάστρο Πέτρινα Σαλέ – Καλάβρυτα
145€ για ένα σαλέ δύο υπνοδωματίων 



Ο Οδοντωτός, το φαράγγι του, οι πηγές στο Πλανητέρο, η εξαιρετική κουζίνα, το ωραίο χιονοδρομικό το Σπήλαιο των Λιμνών… Τα Καλάβρυτα είναι ο απόλυτος παρεϊστικος προορισμός, και διαθέτει μπόλικες προτάσεις διαμονής.

Επιλέγουμε το σαλέ Κάστρο, ένα όμορφο πέτρινο συγκρότημα κατοικιών οι οποίες διαθέτουν καθιστικό, μπάνιο, υπέροχο μπαλκονάκι με θέα στον κήπο και είναι πεντακάθαρες και προσεγμένες.  Σαλέ χωρίς τζάκι;

Διαβάστε επίσης: 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στα Καλάβρυτα

Εσπερίδες – Αράχωβα
315€ για ένα Superior Σαλε 7 ατόμων 



Σκαρφαλωμένη σε υψόμετρο χιλίων μέτρων, ψηλά στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Παρνασσού, η Αράχωβα μπορεί να συγκεντρώνει τα πλήθη, παραμένει όμως πεντάμορφη και ιδανική για βόλτες σε φόντο χειμωνιάτικο.

To σαλέ Εσπερίδες, βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του Παρνασσού, στο Λιβάδι, μόλις 10 χιλιόμετρα από την Αράχωβα και 14 χιλιόμετρα από τα Χιονοδρομικά Κέντρα του Παρνασσού. Χωμένο στο δάσος, διαθέτει άνετα δωμάτια, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, μεγάλους χώρους και τζάκι σε κάθε δωμάτιο;  

Διαβάστε επίσης: 10 τρόποι να αγαπήσεις την Αράχωβα

Arcadianis Villa – Ψάρι Αρκαδίας
206€ για μια βίλλα 3 υπνοδωματίων



Η κουκλίστικη Δημητσάνα, το εγκαταλειμμένο Λιμποβίσι, οι εντυπωσιακές πλαγιές του Πάρνωνα, το ράφτινγκ στον Λάδωνα, το Δάσος της Σκιρίτιδας και η παρθένα φύση κάνουν την Ορεινή Αρκαδία έναν προορισμό για να ξεφύγεις από το στρες της καθημερινότητας.

Και αν ψάχνεις για έναν χώρο ώστε να αράξεις με την παρέα, τότε η Arcadianis Villa στο χωριό Ψάρι είναι μια ωραιότατη επιλογή. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, και όμορφο αίθριο με θέα στη λίμνη για να χαζέψεις με τις ώρες. Τζάκι;

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα στην Ορεινή Αρκαδία

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v