Βρήκαμε ωραία δωμάτια για τις γιορτές έως 60€

Σκέφτεσαι να πάρεις τα βουνά τα φετινά Χριστούγεννα; Σου βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια που δεν θα σου κοστίσουν παραπάνω από 60€ το δίκλινο.
Βρήκαμε ωραία δωμάτια για τις γιορτές έως 60€
Φήμες λένε πως οι κρατήσεις στα ορεινά της χώρας για τις φετινές γιορτές πέφτουν βροχή. Δεν είναι και να απορείς: Μετά από μια τέτοια χρονιά, ποιος δεν θέλει να πάρει το έτερό του ήμισυ, την παρέα ή τα πιτσιρίκια και να κάνει Χριστούγεννα στο χωριό, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα; Αν δεν είσαι… των φρονίμων παιδί, ή περίμενες μέχρι την τελευταία στιγμή να δεις αν θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, είμαστε εμείς εδώ για σένα, με ωραιότατα δωμάτια που έχουν ακόμα διαθεσιμότητα, και –το βασικότερο− καλές τιμές.

Στην Ήπειρο…



- Στην υπέροχη Κόνιτσα, που είναι και τέλεια βάση για τις εξορμήσεις σου σε Ζαγοροχώρια και Μαστοροχώρια, το Grand Hotel Dentro διαθέτει δίκλινα στα 50€. 
- Στο Ζερβοχώρι, πολύ κοντά στην Παραμυθιά και το φαντασμαγορικό φαράγγι του Αχέροντα, το Μιχάλης Apartments έχει ευρύχωρα στούντιο στα 32€ το δίκλινο. 
- Επίσης πολύ κοντά στον Αχέροντα, το χωριουδάκι του Σουλίου που λέγεται Σαμονίδα έχει έναν γλυκύτατο ξενώνα, τον ομώνυμο Ξενώνα Σουλίου, τα δωμάτια του οποίου δεν ξεπερνούν τα 40€ το δίκλινο –κι έχουν και τέλεια θέα στο βουνό.

Στα Γρεβενά και τα πέριξ τους…



- Μόλις 10 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο χωριό Φιλιππαίοι, το Natasa Rooms έχει συμπαθέστατα δίκλινα στα 50€ με πρωινό. 
- Στο γλυκύτατο χωριό Ζιάκας, 18 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά, τα δωμάτια του Villa Alexandra είναι χουχουλιαστά και οικονομικά, στα 49€ το δίκλινο με πολύ καλό πρωινό. 
- Μάλλον η οικονομικότερη πρόταση στη λίστα μας, ο Ξενώνας Παπαζήση στο Κοσμάτι Γρεβενών έχει αξιοπρεπέστατα, ζεστά δωμάτια στα 27€ το δίκλινο –ναι, μόνο. 

Στην Ευρυτανία…



- Στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους, στο Κρέντι Ευρυτανίας, το Hotel Makkas προσφέρει πανέμορφα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με φανταστική θέα από τα μπαλκόνια τους, ελάχιστα πάνω από το budget μας: στα 62€ το δίκλινο. 
- Ψηλά πάνω στα Άγραφα, στο χωριουδάκι που λέγεται Επινιανά, Το Πανόραμα διαθέτει κουκλίστικα δωμάτια, διακοσμημένα με πέτρα και ξύλο, και με πανοραμική θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές που τα αγκαλιάζουν. Οι τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 50€ το δίκλινο. 

Στις Πρέσπες…



- Σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1.130 μέτρων, στο χωριό Κρυσταλλοπηγή, το Ξενοδοχείο Krystal προσφέρει άνετα στούντιο στα 40€ το δίκλινο. 
- Στο πανέμορφο χωριό Ψαράδες, στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας, το Ξενοδοχείο Φίλιππος προσφέρει ζεστά, χρωματιστά δίκλινα στα 60€. 

Στην Ξάνθη και τα πέριξ της…



- Στο χωριουδάκι που λέγεται Άνω Καρυόφυτο, ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα στενά του Νέστου και τα χωριά γύρω από τη Σταυρούπολη, η Κυβέλη έχει ωραιότατα δωμάτια στα 45€ το δίκλινο.
- Στην ίδια την Ξάνθη, σε περπατήσιμη απόσταση από την παλιά πόλη, το Paris Hotel μας φιλοξενεί σε σούπερ φροντισμένα δίκλινα που δεν ξεπερνούν τα 35€. 
- Λίγο έξω από την Ξάνθη, 3 χιλιόμετρα για να ακριβολογούμε, στο χωριό Κιμμέρια, το Ξενοδοχείο Γιάννης διαθέτει περιποιημένα δωμάτια στα 35€ το δίκλινο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v