Βρήκαμε δωμάτια με φοβερή θέα για τα ΣΚ σου

Στο Καρπενήσι, το Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια και την Πελοπόννησο, βρήκαμε ξενώνες και ξενοδοχεία με φαντασμαγορική θέα που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά.
Βρήκαμε δωμάτια με φοβερή θέα για τα ΣΚ σου
Είναι η θέα από το μπαλκόνι λόγος αρκετός για να επιλέξεις να μείνεις σε ένα δωμάτιο ξενώνα ή ξενοδοχείου; Οι αμύητοι θα σου πουν όχι –και γι’ αυτό ακριβώς είναι αμύητοι. Μία φορά να την πετύχεις τυχαία, μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Για του λόγου μας το αληθές, κλείσε ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο σε ένα από τα καταπληκτικά δωμάτια που ακολουθούν.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (13-14/11).


Φωλιασμένο στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους, ένα χιλιόμετρο έξω από τη Βυζίτσα, το Ραστώνη απολαμβάνει μαγική θέα στις πηλιορείτικες βουνοπλαγιές που μοιάζουν λες και το αγκαλιάζουν. Για ένα δίκλινο με τζάκι, θα πληρώσεις 68€. 


Μένουμε Πήλιο, και πάμε στη Ζαγορά, όπου το ομώνυμο Ξενοδοχείο Ζαγορά προσφέρει πανέμορφα, ευρύχωρα δωμάτια με πανοραμική θέα σε βουνό και θάλασσα, στα 64€ το δίκλινο με εξαιρετικό παραδοσιακό πρωινό. 


Στα Ζαγοροχώρια, και συγκεκριμένα στο Μονοδένδρι που αποτελεί και ιδανική βάση για να εξερευνήσεις το φαράγγι του Βίκου, το Ξενοδοχείο Λαδιάς έχει κουκλίστικα, χρωματιστά δωμάτια με θέα στις χρυσοκόκκινες τέτοια εποχή πλαγιές της Πίνδου. Οι δε τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 56€ το δίκλινο με πρωινό, ή 61€ αν θέλετε και τζάκι. 


Στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, λίγο έξω από το Καρπενήσι, ο ξενώνας Το Ηλιοβασίλεμα –όνομα και πράγμα− απολαμβάνει τέλεια θέα στο απίστευτο τοπίο γύρω του από τα μεγάλα μπαλκόνια των δωματίων του. Για ένα δίκλινο δωμάτιο με σπιτικό πρωινό δεν θα πληρώσεις περισσότερα από 55€. 


Τι θα έλεγες για ένα city break στα Ιωάννινα; Τα δωμάτια του Arktos Hotel, με την απίστευτη θέα τους στη λίμνη μας έβαλαν σε πειρασμό. Για την τζούνιορ σουίτα των 25 τετραγωνικών δεν θα πληρώσεις περισσότερα από 69€. 


Στην Ανατολική Φραγκίστα, που δεν την ξέρεις αλλά αξίζει να την μάθεις, πολύ κοντά στην υπέροχη αυτή την εποχή Λίμνη των Κρεμαστών, τα 2 Αλώνια μας φιλοξενούν σε ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκονάκια που βλέπουν στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω τους. Οι δε τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 55€ με τέλειο, παραδοσιακό πρωινό. 


Στον Κοσμά της Αρκαδιάς, πλάι στο καστανοδάσος του Πάρνωνα που αυτή την εποχή είναι φορτωμένο κάστανα, ο Ξενώνας Λάμπρου προσφέρει ευρύχωρα διαμερίσματα σε παραδοσιακό στυλ, που απολαμβάνουν καταπληκτική θέα στις βουνοκορφές γύρω τους. Ένα δίκλινο θα σου κοστίσει 43€. 


Αν το μπάτζετ σηκώνει μια μικρή εξτραβαγκάντζα, το Melies Hotel στην Κοκκινοράχη, λίγο έξω από την Σπάρτη βρίσκεται σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσεις τον Μυστρά, τον Πάρνωνα και τον Ταΰγετο. Καταλαβαίνεις ότι με τέτοια τοπία γύρω του, η θέα από τα ευρύχωρα διαμερίσματά του (που απλώνονται σε 45 τ.μ. το καθένα) δεν θα μπορούσε να μην είναι φαντασμαγορική. Οι δε τιμές τους κυμαίνονται στα 94€ το δίκλινο με λαχταριστό, χειροποίητο πρωινό. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v