Για πού παίζουν φτηνά αεροπορικά τον Ιούνιο;

Μάλτα και Σικελία με 43€, Ρώμη και Μπορντό με 75€. Ιδού η τελευταία σου ευκαιρία να κλείσεις φτηνά αεροπορικά για φέτος το καλοκαίρι.
Για πού παίζουν φτηνά αεροπορικά τον Ιούνιο;
Ξέρεις γιατί είναι ακριβά τα αεροπορικά εισιτήρια το καλοκαίρι; Γιατί ο εισερχόμενος τουρισμός αυξάνει την ζήτηση των εισιτηρίων της επιστροφής –αυτών από το εξωτερικό προς την Ελλάδα, δηλαδή. Ο Ιούνιος, λίγο πριν πιάσει η θερινή σαιζόν το peak της, είναι η τελευταία ευκαιρία για φτηνό ταξιδάκι στο εξωτερικό. Μετά… ραντεβού τον Σεπτέμβρη, που όπως όλοι ξέρουμε στην Ευρώπη δεν είναι και πολύ καλοκαίρι. Για πού λοιπόν κλείνουμε τώρα φτηνά αεροπορικά;

Μάλτα με 43€ πήγαινε-έλα μας πετά η Ryanair, αν είσαι ελεύθερος/η 14 με 18 Ιουνίου. Η τιμή ανεβαίνει στα 62€ αν ταξιδέψεις 7 με 11 Ιουνίου, και πέφτει ξανά στα 57€ για το τετραήμερο 21 με 25 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα - Στη Μάλτα έχει ακόμα καλοκαίρι!

Ρώμη με 75€ πάμε κι ερχόμαστε με τη Ryanair. Την συγκεκριμένη τιμή, που είναι η χαμηλότερη του μήνα, εντοπίσαμε για αναχώρηση Τρίτη 7/6 και επιστροφή Σάββατο 11/6.

Διαβάστε περισσότερα - Τώρα που η Ρώμη έχει 40€ πήγαινε-έλα, πάμε και για ΣΚ 

Τι θα έλεγες για μία Βουδαπέστη; Η Wizzair λέει ναι, και μας βάζει σε πειρασμό με 65€ μετ’ επιστροφής, για αναχώρηση Τετάρτη 15/6 και επιστροφή Κυριακή 19/6.

Κι ένα Μιλάνο, όμως, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Η Wizzair μας πετά εδώ με 45€ στο τέλος Ιουνίου (αναχώρηση Κυριακή 26/6 και επιστροφή Τετάρτη 29/6).

Διαβάστε περισσότερα - 10 πράγματα που πρέπει να δεις στο Μιλάνο 

Στο Βίλνιους, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, πετά η Wizzair με 77€ πήγαινε-έλα αν φύγεις Παρασκευή 10/6 και γυρίσεις Τρίτη 14/6 (Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα 13/6 θυμίζουμε).

Να και κάτι που δεν βλέπουμε συχνά: Στο Μπορντό της Γαλλίας η Volotea πάει κι έρχεται με μόλις 76€. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση Τρίτη 14/6 και επιστροφή Σάββατο 18/6.

Το Παλέρμο της Σικελίας είναι πάντα καλή ιδέα, πόσο μάλλον όταν η Volotea μας πηγαινοφέρνει εκεί με μόλις 43€ όλες τις ημερομηνίες από τα μέσα ως τα τέλη Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα - 10 μαγικές εικόνες που θα σε πείσουν να πας Σικελία 

Ένα long weekend στη Βιέννη πώς θα σου φαινόταν; Η Ryanair αναλαμβάνει να σε πετάξει εκεί με 99€ πήγαινε-έλα Πέμπτη 2/6 με Δευτέρα 6/6.

Τις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες, με 110€ πας κι έρχεσαι Βρυξέλλες, επίσης με τη Ryanair.

Στο Κατόβιτσε της Πολωνίας, μόλις μια ωρίτσα μακριά από την πάντα υπέροχη Κρακοβία, μας πετά η Ryanair με 77€ πήγαινε-έλα. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση 2 και επιστροφή 5 Ιουνίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v