Στην Πελοπόννησο έχει ακόμα δωμάτια με 50€ το δίκλινο

Καθώς οι τιμές των νησιών τραβούν την ανηφόρα, ψάξαμε και βρήκαμε δωμάτια σε λογικές τιμές στην Πελοπόννησο για τις αρχές Αυγούστου.
Στην Πελοπόννησο έχει ακόμα δωμάτια με 50€ το δίκλινο
Ας το παραδεχτούμε, φέτος δεν είναι μια καλή χρονιά για να κάνεις διακοπές με τον βασικό μισθό. Ειδικά Ιούλιο και Αύγουστο, οι τιμές στα νησιά έχουν ξεφύγει πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλες χρονιές, και το τσουνάμι εισερχόμενου τουρισμού δεν βοηθάει την κατάσταση –βοηθάει το ΑΕΠ, ναι, αλλά όταν θες να κάνεις κι εσύ διακοπές σαν άνθρωπος αυτό ελάχιστα σε νοιάζει. Ωστόσο, υπάρχουν μέρη που αντιστέκονται σαν άλλα γαλατικά χωριά στα 100άρια των δίκλινων δωματίων χωρίς πρωινό. Η Πελοπόννησος και τα χωριά της, ας πούμε. Για τσέκαρε μερικές από τις καλύτερες τιμές που εντοπίσαμε για τις αρχές Αυγούστου.

Στη Λυγιά της Ηλείας, πολύ κοντά σε παραλίες με φανταστικές αμμουδιές σαν τα Λουτρά της Κυλλήνης, το Αγνάντιο έχει συμπαθέστατα δωμάτια με μεγάλα μπαλκόνια στα 52€ το δίκλινο 

Το Λεωνίδιο είναι η τέλεια εναλλακτική πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές σου, καθώς εκτός από πανέμορφο είναι και ο ιδανικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας –αμφότερα σε αποστάσεις 10λεπτου. Εδώ το Leonidio Rocks έχει δωμάτια στα 40€ το δίκλινο και το κουκλίστικο Ξενοδοχείο Κοσταρίνι στα 50€. 

Στην Αρχαία Ολυμπία, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσεις όχι μόνο τον αρχαιολογικό χώρο αλλά και τις ωραιότατες παραλίες της γύρω περιοχής, τα δωμάτια του Hotel Hermes δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 36€ το δίκλινο. 

Στα Τσουκαλαίικα, έξω από την Πάτρα και πολύ κοντά σε παραλίες συγκλονιστικές όπως είναι το Γιαννισκάρι και η Καλογριά της Αχαΐας, το γλυκύτατο Seafront δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 45€ για δύο άτομα. 

Στη Ζαχάρω της Ηλείας, σχεδόν δίπλα στην απέραντη αμμουδιά του Καϊάφα, το Hotel Diethnes διαθέτει περιποιημένα δωμάτια με θέα στη θάλασσα στα 50€ το δίκλινο και το Theodore Apartments λιτά αλλά περιποιημένα στούντιο στα 40€.

Στη Δάφνη Καλαβρύτων, πολύ κοντά στον Λάδωνα και την πανέμορφη λίμνη του, ο Ξενώνας Δήμητρα είναι ιδανική περίπτωση για τους λάτρεις του σπορ που λέγεται «καλοκαίρι στο βουνό» κι έχει και φανταστικά δωμάτια στα 48€ το δίκλινο. 

Στην Καλαμάτα, που είναι τέλεια βάση για εξορμήσεις στο Πολυλίμνιο, την Αρχαία Μεσσήνη, τις παραλίες του μεσσηνιακού κόλπου, αλλά έχει και σούπερ νυχτερινή ζωή για τα party animals ανάμεσά μας, βρήκαμε το Anita’s Hosting στα 49€ για δύο άτομα. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v