Τέλειοι ξενώνες ως 50€ δύο ώρες μακριά

Ποιος είπε ότι τα κοντινά ΣΚ κοστίζουν ακριβά; Σου βρήκαμε υπέροχους ξενώνες το πολύ δυο ώρες μακριά, με 50€ το δίκλινο –μάξιμουμ.
Τέλειοι ξενώνες ως 50€ δύο ώρες μακριά
της Ηρώς Κουνάδη

Ο χρόνος είναι περιορισμένος, το budget επίσης, αλλά αυτοί δεν είναι λόγοι να στερηθείς μια εκδρομή. Όρεξη να ‘χεις και λύσεις υπάρχουν. Μερικές από αυτές σου συγκεντρώσαμε παρακάτω: Δεκατέσσερις ωραιότατοι ξενώνες το πολύ δυο ώρες μακριά από την Αθήνα, που δεν θα σου κοστίσουν παραπάνω από 25€ το άτομο –ή 50€ το δίκλινο, αν προτιμάς.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου. Τις καθημερινές, ενδέχεται να τις βρεις και χαμηλότερες.

Στο Ναύπλιο και τριγύρω…



- Το Izabella Guest House, στην καρδιά του Ναυπλίου, ένα χιλιόμετρο από την παραλία της Αρβανιτιάς και την ξακουστή παραλιακή περαντζάδα που την ενώνει με την παλιά πόλη του Ναυπλίου, διαθέτει κουκλίστικα, ευρύχωρα διαμερίσματα στα 50€ το δίκλινο. 
- Το Oreon Suites Nafplio στην Αγία Κυριακή, δύο χιλιόμετρα από την παλιά πόλη του Ναυπλίου, προσφέρει μεγάλα, όμορφα διαμερίσματα με 45€ το δίκλινο. 
- Το Orelia Pension βρίσκεται ανάμεσα στην Ασίνη και το Τολό, 7 χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, και διαθέτει ωραιότατα δωμάτια που ξεκινούν από μόλις 29€ το δίκλινο. 

Στην Κορινθία…



- Το Pegasus Rooms στην Αρχαία Κόρινθο είναι η τέλεια βάση για να εξερευνήσεις το Κάστρο του Ακροκόρινθου (και να το χαζεύεις φωτισμένο το βράδυ από το μπαλκόνι σου) και την αρχαία πόλη της Κορίνθου. Διαθέτει όμορφα, φροντισμένα δωμάτια από 46€ το δίκλινο, ή 50€ με σούπερ πρωινό. 
- Στο Ξυλόκαστρο, ό,τι πρέπει για τις τελευταίες βουτιές της χρονιάς ή για να εξερευνήσεις τα χωριά και τις πλαγιές της Ζήρειας χωρίς να πληρώσεις τις ανεβασμένες τιμές της, το Nemesis apartments θα σε φιλοξενήσει σε ευρύχωρα στούντιο οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 50€ το δίκλινο. 

Στην Αράχωβα και τα πέριξ της…



- Ο Ξενώνας Δώμα στην καρδιά της Αράχωβας προσφέρει κουκλίστικα δίκλινα με εξαιρετικό πρωινό και τζάκι στην τιμή-έκπληξη των 50€ το δίκλινο. 
- Στους Δελφούς, 11 χιλιόμετρα από την Αράχωβα και δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο που αξίζει οπωσδήποτε μια επίσκεψη, εξαιρετική επιλογή είναι το Parnassos Delphi Hotel, τα φωτεινά, γουστόζικα δωμάτια του οποίου θα σου κοστίσουν 45€ το δίκλινο. 
- Στο Ζεμενό, 5 χιλιόμετρα έξω από την Αράχωβα, το Χάνι του Ζεμενού διαθέτει χρωματιστά δωμάτια με μπαλκονάκια που απολαμβάνουν θέα στις πλαγιές του Παρνασσού, με 42€ το δίκλινο. 

Στις πλαγιές του Ελικώνα…



- Το Ελικώνιο στην Αγία Άννα είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσεις τις πλαγιές και τα χωριά ενός βουνού… τόσο δίπλα μας, αλλά τόσο άγνωστου (λεπτομέρειες έχουμε εδώ). Τα γλυκύτατα δωμάτιά του έχουν μεγάλα μπαλκόνια με πανοραμική θέα στο βουνό, και οι τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 40€ το δίκλινο. 
- Στο χωριό που λέγεται Υψηλάντης, το γλυκύτατο Thalia's Stone house είναι ένα ολόδικό σας σπιτάκι, που φιλοξενεί δύο άτομα με 40€. Κάνε μια στάση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας στο δρόμο για εδώ, αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Στην Αίγινα…

- Το Aqua Mare βρίσκεται στην πόλη της Αίγινας (για να μη χρειαστείς ούτε αυτοκίνητο μαζί σου) και προσφέρει καθαρά και περιποιημένα δωμάτια στα 40€ το δίκλινο. 
- Επίσης στην πόλη της Αίγινας, συμπαθέστατα είναι τα Captain’s Rooms, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 36€ το δίκλινο. 
- Στο γραφικότατο, σούπερ νησιώτικο χωριό της Πέρδικας, το Perdika Mare Guesthouse έχει μικρά αλλά φροντισμένα δωμάτια στα 36€ το δίκλινο. 
- Επίσης στην Πέρδικα, πανέμορφα και ευρύχωρα είναι τα Alvi Studios, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 39€ το δίκλινο, ή 49€ με καλό πρωινό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v