Τέλειες ευκαιρίες διαμονής στα νησιά τώρα

Ο Σεπτέμβρης φημίζεται για τις καλές του τιμές κι εμείς βρήκαμε ωραιότατα και φτηνά δωμάτια σε νησάκια για λίγες ακόμα διακοπές.
Τέλειες ευκαιρίες διαμονής στα νησιά τώρα

Με τις τιμές να ξεκινούν από 25€ ανά διανυκτέρευση, θα ήταν ασφαλές να πούμε πως ο Σεπτέμβρης είναι η οικονομικότερη περίοδος για να κλείσει κανείς δωμάτιο (και) στο νησί. Οι ευκαιρίες πληθαίνουν, οι τιμές πέφτουν κι άλλο και αν έχετε λίγη ακόμα άδεια αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας ένα ακόμα δωράκι.

* Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου.

Στις Κυκλάδες…

Mykonos

Αυτό το μικρό σπιτάκι στο κέντρο της Παροικιάς στην Πάρο κοστίζει μόλις 33€ ανά διανυκτέρευση, ενώ στη Σέριφο βρήκαμε ένα ωραιότατο χώρο με θέα θάλασσα στα 38€. Στη Νάξο αυτό το κυκλαδίτικο σπίτι στο κέντρο της πόλης έχει κήπο και περιποιημένους χώρους και κοστίζει 24€ ανά διανυκτέρευση, ενώ στην όμορφη Σίφνο αυτό το συγκρότημα κατοικιών στις Καμάρες διατίθεται στα 59€ ανά διανυκτέρευση και διαθέτει όλες τις ανέσεις. Ακόμα πιο οικονομικό, αυτό το ωραίο στούντιο στον Πλατύ Γιαλό με θέα βουνό και θάλασσα, στα 35€ ανά διανυκτέρευση. 

Στην Μύκονοοοος, αυτό το μοντέρνο δωμάτιο διατίθεται στα 59€ ανά διανυκτέρευση.  Ακόμα πιο οικονομικά τα πράγματα στην Ίο, όπου βρήκαμε αυτό το οικονομικό δωμάτιο στα 28€, ενώ στην ρομαντική Μήλο αυτό εδώ το δωμάτιο απολαμβάνει όμορφη θέα στο λιμάνι, και κοστίζει 48€. 

Στο Ιόνιο…

Corfu town, Greece

Λίγα μόλις βήματα από την κεντρική πλατεία των Παξών, αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα κοστίζει 59€ ανά διανυκτέρευση, ενώ πολύ κοντά στο Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα ένα ωραιότατο διαμέρισμα σας περιμένει με 52€ ανά διανυκτέρευση. Επίσης στη Λευκάδα, βρήκαμε αυτό το μικρό σπιτάκι μια ανάσα από την παραλία στα 39€ ανά διανυκτέρευση.

Δεν γνωρίζουμε πόσα όμορφα κορίτσα έχει στην Παλαιοκαστρίτσα, αλλά έχει αυτό εδώ το ωραιότατο σπίτι με σούπερ θέα στα 61€.

Στην Αίγινα…

Aigina Island, Greece

Βρήκαμε ένα ολόκληρο εξοχικό σπίτι για πάρτη σας στα 31€ ανά διανυκτέρευση, ενώ εξίσου καλές τιμούλες έχει στο Perdika Mare Guesthouse στην Πέρδικα, με το δίκλινο στα 36€. Στην Αγία Μαρίνα επίσης βρήκαμε ένα ωραίο δίκλινο με θέα θάλασσα στο Sandy Beach με 38€ συν πρωινό.

Στις Σποράδες…

Ankistros, Skiathos

Σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Σκιάθου, βρήκαμε διαθέσιμα δωμάτια στο Atlas Hotel με 35€ ανά διανυκτέρευση, ενώ λίγο πιο έξω η Villa Karina στον Κολιό, έχει δωμάτια με 44€ ανά διανυκτέρευση. Στη Σκύρο βρήκαμε αυτό το όμορφο σπιτάκι σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο με 45€ ανά διανυκτέρευση,  και στην Σκόπελο ένα πανέμορφο στούντιο με θέα θάλασσα στα 41€.

Και στο Βόρειο Αιγαίο…

Στα Κουμαίικα στη Σάμο, εντοπίσαμε ένα μικρό και άνετο παραδοσιακό σπιτάκι κοντά στην παραλία του Μπάλου στα 53€, ενώ στο Καραβόσταμο της Ικαρίας, αυτό εδώ το σπίτι έχει όμορφη θέα θάλασσα και κοστίζει μόλις 35€ ανά διανυκτέρευση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v