Εξι ταξίδια για... δύο!

Οι ημέρες, αν και... μετεωρολογικά κρύες, έχουν τη δική τους τρυφερότητα, αφού ο Αγιος Βαλεντίνος είναι εκτός των άλλων και... ταξιδιάρης. Τέσσερις κλασικά ερωτικές πόλεις, η μεσογειακή Κύπρος, αλλά και ένας εξωτικός προορισμός περιμένουν εσάς και το ταίρι σας για έναν εορτασμό αλλιώτικο από τους άλλους.
Εξι ταξίδια για... δύο!

Κάνει κρύο, καιρός για δύο, λέει το ρητό. Αν μάλιστα ”οι δύο” είναι σε.... ταξιδάκι, ακόμη καλύτερα. Διαφωνείτε; Αν ναι, κρατήστε τις αντιρρήσεις για τις ημέρες μετά του Αγίου Βαλεντίνου. Η γιορτή της αγάπης θέλει δώρα και... εμπειρίες.

Ελέγξτε τη δυνατότητα απουσίας σας από το γραφείο και πάρτε το ταίρι σας μακριά από την καθημερινότητα. Το in2life επέλεξε για εσάς και σας παρουσιάζει προτάσεις για παραδοσιακούς ερωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, μια εξόρμηση στο ”νησί για όλες τις εποχές”, την Κύπρο, καθώς και μία εξωτική εκδρομή στη μακρινή Μπανγκόγκ.

Την Πράγα και βέβαια το Παρίσι περιλαμβάνουν οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που συνιστά το ταξιδιωτικό πρακτορείο Monogram για τις ημέρες αυτές. Η 4ήμερη εκδρομή στην τσεχική πρωτεύουσα ξεκινά από τα 495 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις, παραμονή σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και ημιδιατροφή. Ακόμη, περιλαμβάνει ξενάγηση στην πανέμορφη πόλη, επίσκεψη στο κάστρο και ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι. Ημέρες αναχώρησης είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή.

Θα έχετε ακούσει πως στο Παρίσι ”δεν είναι για να πηγαίνει κανείς μόνος”. Ουδέν αληθέστερον. Η πρόταση της Monogram, που τιμάται στα 435 ευρώ το άτομο, περιλαμβάνει τριήμερη διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο κεντρικού παρισινού ξενοδοχείου τριών αστέρων (με πρωινό), πανοραμική ξενάγηση πόλεως, επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου, ολοήμερη εκδρομή στη Eurodisney, αλλά και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. Ημέρα αναχώρησης είναι η Πέμπτη.

Αν οι ”κοντινοί” ευρωπαϊκοί προορισμοί φαίνονται ”λίγοι” μπροστά στον έρωτά σας η 10ήμερη εκδρομή στην Μπανγκόγκ και τα νησιά Πουκέτ πιθανότατα είναι αυτό που ψάχνετε. Η εκδρομή περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις στην ταϊλανδέζικη πρωτεύουσα και τέσσερις στα εξωτικά νησιά - όλες σε ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων. Oργιώδης βλάστηση, καταπράσινο τοπίο, δάση από μπαμπού, αλλά και… νυχτοπερπατήματα σε μια από τις πλέον πολύβουες πόλεις του κόσμου και επίσκεψη στον ποταμό Κβάι. Η τιμή κατ’ άτομο είναι στα 1.265 ευρώ (χωρίς τους φόρους αεροδρομίου). Ημέρα αναχώρησης το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου.

Ταξίδι στην Πράγα από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου περιλαμβάνουν και οι προτάσεις της TUI, οι οποίες σας επιτρέπουν να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο ξενοδοχεία: Αν διαλέξετε να μείνετε στο ημικεντρικό Diplomat (4*) η τιμή της εκδρομής ανέρχεται στα 465 ευρώ κατ’ άτομο, ενώ η επιλογή του Renaissance (5*) στο κέντρο της πόλης θα ανεβάσει την τιμή στα 505 ευρώ (η τιμή είναι χωρίς τους φόρους αεροδρομίου). Στην τιμή περιλαμβάνονται καθημερινό πρωινό και τρία γεύματα, ελληνόφωνη ξενάγηση και ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι, καθώς και ελληνόφωνος συνοδός.

Εναλλακτικά, στις ίδιες ημερομηνίες, η TUI προτείνει τη ”γειτονική” Ρώμη. Στην τιμή των 439 ευρώ κατ΄ άτομο (χωρίς φόρους αεροδρομίου) περιλαμβάνονται, εκτός από τα αυτονόητα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο Guilio Cesare (4*) στο κέντρο της πόλης, καθημερινό πρωινό, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ελληνόφωνος συνοδός, καθώς και ελληνόφωνη ξενάγηση στην πόλη και το Βατικανό.

Την πρωτεύουσα της Αυστρίας αφορά η άλλη πρόταση της TUI από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου. Επωφεληθείτε και από το έτος Μότσαρτ και απολαύστε τις πάμπολλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 250 χρόνων απο τη γέννηση του συνθέτη.

Στην τιμή των 495 ευρώ (χωρίς φόρους αεροδρομίου) κατ’ άτομο περιλαμβάνονται διαμονή στο ξενοδοχείο Stefanie (4*) στο κέντρο της πόλης, καθημερινό πρωινό, ελληνόφωνη ξενάγηση στην πόλη και τα ανάκτόρα Schonbrunn, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και ελληνόφωνος συνοδός.

Τέλος, η Louis Hotels σας προσκαλεί να ταξιδέψτε στην Κύπρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και να ζήσετε μοναδικές στιγμές στα πιο όμορφα τουριστικά θέρετρά της, όπως η Λεμεσός και η Πάφος. Επιλέξτε ανάμεσα στο Louis Apollonia Beach, ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά της Λεμεσού, ή στο Louis Imperial Beach, ξενοδοχείο 4 αστέρων, που βρίσκεται στην παραλία της Πάφου.

Τα δύο ξενοδοχεία σας προσφέρουν πακέτο δύο διανυκτερεύσεων, με φρούτα και σαμπάνια στην άφιξη, δωρεάν δείπνο για δύο υπό το φως των κεριών, και πρόγευμα στο κρεβάτι.

Οι τιμές ξεκινούν από 74 ευρώ κατ’ άτομο για 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Louis Apollonia Beach και από 62 ευρώ κατ’ άτομο για 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Louis Imperial Beach.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v