11 ταξίδια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος

Η ”εισαγωγή” που θα μας οδηγήσει στο κυρίως θέμα των καλοκαιρινών διακοπών, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, απέχει πλέον μόλις μια ανάσα. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έντεκα από τα δελεαστικότερα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων, που αφορούν τόσο προορισμούς του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, για να αποφασίσετε πού θα περάσετε το τελευταίο τριήμερο πριν τις διακοπές σας!
11 ταξίδια για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος

Μετά απο αυτό της Καθαράς Δευτέρας το δημοφιλέστερο ίσως τριήμερο του χρόνου, λόγω της εποχής κατά την οποία εορτάζεται, αυτό του Αγίου Πνεύματος, αποτελεί την ”εισαγωγή” που μας βάζει πάντα στο mood των καλοκαιρινών διακοπών και, φυσικά, την ιδανικότερη αφορμή για σύντομες αποδράσεις, εντός ή εκτός συνόρων.

Αν και τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές οι περισσότεροι από εμάς τις έχουμε ήδη κάνει, είτε σε κάποιο κοντινό νησί είτε σε κάποια από τις παραλίες και τις πισίνες της Αττικής, οι ευκαιρίες για εκδρομές σε προορισμούς εκτός συνόρων... Αττικής και νήσων, είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Πιστό σε αυτό το πνεύμα, το in2life σας προτείνει έντεκα από τα πλέον... δελεαστικά πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων, για τετραήμερες εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό –με αναχωρήσεις στις 9 Ιουνίου.

Ξεκινώντας από τα εντός συνόρων, δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές της TUI Hellas περιλαμβάνουν τριήμερη διαμονή στα ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας Elounda Blue Bay Hotel, στην Ελούντα της Κρήτης και Holiday Sun, στην Πάρο. Η τιμή κατ’ άτομο είναι 83 ευρώ, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και πρωινό, για το Elounda Blue Bay και 116 ευρώ, σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή, για το Holiday Sun.

Τετραήμερη εκδρομή στη Ρόδο προτείνει για το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το ταξιδιωτικό γραφείο 24 Hours. Στο πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνονται τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, πρωινό, ημιδιατροφή, αεροπορικά εισιτήρια με την Olympic Airlines, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και ταξιδιωτική ασφάλιση. Οι τιμές κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 369 ευρώ.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η εναλλακτική πρόταση του 24 Hours, που αφορά την Αλόννησο και περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Marpunta Village Club, με πλήρη διατροφή και απεριόριστη κατανάλωση στα bar του ξενοδοχείου, και προαιρετική εκδρομή με ιστιοπλοϊκό σκάφος στις παραλίες του νησιού και το μοναδικό στην Ελλάδα προστατευόμενο θαλάσσιο πάρκο.

Η τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο είναι 299 ευρώ, ενώ για την εκδρομή με το ιστιοπλοϊκό σκάφος οι τιμές είναι 45 ευρώ για τους ενήλικες και 28 ευρώ για τα παιδιά.

Αν προτιμάτε κάτι περισσότερο κοσμοπολίτικο, οι δύο προτάσεις του Manessis Travel για Μύκονο και Σαντορίνη είναι οι ιδανικότερες. Όσον αφορά τη Σαντορίνη, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα ξενοδοχεία Daedalus, στο κέντρο της πόλης, Dameia Palace, στον Βόθωνα Αγίας Παρασκευής, και Santo Miramare Resort, στην παραλία του Περίβολου.

Οι τιμές ξεκινούν από 188 ευρώ για το Dameia, 189 ευρώ για το Daedalus και 242 ευρώ για το Santo Miramare και περιλαμβάνουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μπουφέ πρόγευμα καθημερινά, γύρο του νησιού με πούλμαν και μεταφορές από και προς το λιμάνι.

Η εκδρομή στη Μύκονο περιλαμβάνει διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία Myconian Imperial & Lux, στην παραλία της Ελιάς, και San Marco, στα Χουλιάκα, καθώς και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, πρωινό και μεταφορές από και προς το λιμάνι. Οι τιμές κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο του San Marco ξεκινούν από 217 ευρώ, ενώ για το Myconian Imperial & Lux από 285 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τις εκδρομές στο εξωτερικό, οι προτάσεις της TUI περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τετραήμερες εκδρομές στην Πράγα και το Άμστερνταμ, με τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 και 3 αστέρων, στο κέντρο των πόλεων, και τιμές που ξεκινούν από 625 και 659 ευρώ αντίστοιχα κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Ξεφεύγοντας από τη λογική του τριημέρου στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, το 24 Hours μας προτείνει να επισκεφθούμε το Κάιρο, τις Πυραμίδες και την Αλεξάνδρεια, σε μια τετραήμερη εκδρομή που περιλαμβάνει διαμονή στο πολυτελές resort 5 αστέρων Cataract Pyramids, το οποίο βρίσκεται στο πανόραμα των μεγάλων πυραμίδων. Οι τιμές κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 389 ευρώ.

Οι δύο άλλες προτάσεις του 24 Hours αφορούν στην Κωνσταντινούπολη και, για όσους παρατείνουν λίγο την άδειά τους, το Παρίσι. Η τετραήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Standard, και κοστίζει 439 ευρώ, ενώ αυτή στο Παρίσι περιλαμβάνει πέντε διανυκτερεύσεις στο, επίσης 4 αστέρων, Oceania, στην τιμή των 715 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές, επικοινωνήστε με την TUI Hellas στο τηλέφωνο 210 9495000, το ταξιδιωτικό γραφείο 24 Hours στο τηλέφωνο 210 6964000 και με το γραφείο Manessis, στο τηλέφωνο 210 3211140 ή επισκεφθείτε τα site των γραφείων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v