La Maltese: ”Κρεμασμένο” στην Καλντέρα!

Απολαύστε το ποτό ή τον καφέ σας στην κορυφή του Σαντορινιώτικου γκρεμού και στην ιδιωτική σας βεράντα. Στν κορυφή της Καλντέρας και σε ύψος 250 μέτρων, το ξενοδοχείο La Maltese με το εύστοχα διακοσμημένο εσωτερικό περιμένει να σας προσφέρει τις πολυτελείς υπηρεσίες του: Εσωτερική και εξωτερική πισίνα, πολυτελές spa, αλλά και εκδρομές με yacht και ιστιοφόρο.

Στο υψηλότερο σημείο της Καλντέρας, 250 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, και με μοναδική θέα στο Ημεροβίγλι, το ηφαίστειο, και, φυσικά, την ίδια την Καλντέρα, βρίσκεται ένα από τα ομορφότερα boutique hotels της Σαντορίνης, το La Maltese.

Ανακαινισμένο και διακοσμημένο από τον interior designer Νίκο Τζελέπη, το νεοκλασικό αρχοντικό αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και κοσμοπολιτισμού, και ένα άρωμα άλλης εποχής. Τα βικτοριανού στυλ διακοσμητικά στοιχεία και οι αντίκες συνδυάζονται αρμονικά με τα μοντέρνα έπιπλα, και τη σύγχρονη καλλιτεχνική παρέμβαση, όπως ο κόκκινος στρογγυλός καναπές του χώρου υποδοχής. Παρά την προφανή δυσκολία του εγχειρήματος, το αποτέλεσμα είναι αισθητικά άψογο.

Η συγκεκριμένη fusion λογική στη διακόσμηση γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου, όπου τα έντονα χρώματα στους τοίχους και τις ταπετσαρίες εναλλάσσονται με το ρομαντικό ύφος των ξύλινων σκαλιστών κρεβατιών με ουρανό και των παραδοσιακών επίπλων.

Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις του La Maltese ανταποκρίνονται σε υψηλά standards ποιότητας και πολυτέλειας. Από τη μεγάλη βεράντα με την εκπληκτική θέα, και τις δύο πισίνες –εσωτερική και εξωτερική– μέχρι το gourmet εστιατόριο La Maltese και τα δύο μπαρ, όλα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Το πολυτελές spa του ξενοδοχείου περιλαμβάνει εσωτερικό θερμαινόμενο Jacuzzi, hammam, sauna και jet showers, ενώ προσφέρει μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος και κέντρο αισθητικής.

Οι υπηρεσίες του La Maltese περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, 24ωρο room service, ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων με chauffeur, εκδρομές με yacht και ιστιοφόρο σκάφος και διοργάνωση συνεδρίων κα δεξιώσεων.

Το La Maltese διαθέτει πέντε δωμάτια, τρία standard και δύο superior, και τέσσερις σουίτες, όλα εξοπλισμένα με air condition, δορυφορική τηλεόραση, CD player και ραδιόφωνο, πρόσβαση στο internet και χρηματοκιβώτιο. Όλες οι σουίτες έχουν ιδιωτική βεράντα, με εκπληκτική θέα στην Καλντέρα.

Οι τιμές για το απλό δωμάτιο ξεκινούν από 435 ευρώ, για τη Junior Suite από 530 ευρώ και για τη Master Suite από 625 ευρώ –για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι αντίστοιχες τιμές είναι 560, 650 και 935 ευρώ.

La Maltese, Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, τηλ.: 22860 24701

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v