Rodian Amathus: Ρόδο... πολυτελείας!

Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ρόδου, στον καταπράσινο λόφο της Ιξιάς, το Rodian Amanthus δεν είναι απλά άλλο ένα πολυτελές resort. Σε προνομιακή θέση που προσφέρει μαγευτική θέα στο περιβάλλον φυσικό τοπίο και με exclusive υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα standards ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων, το Rodian Amathus καλύπτει στο έπακρο τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών που θεωρούν την πολυτέλεια βασικό κριτήριο.

Στα δυτικά παράλια της Ρόδου, στο γραφικό θέρετρο της Ιξιάς, βρίσκεται ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του νησιού.

Με 251 standard δωμάτια, 28 bungalows και 7 σουίτες, εκ των οποίων μία προεδρική, το Rodian Amathus, ένα από τα διαμάντια της αλυσίδας Amathus Hotels, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική που θα περιμένατε από ένα exclusive resort 5 αστέρων.

Μόλις 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου, το Rodian Amathus βρίσκεται ”σκαρφαλωμένο” στην καταπράσινη πλαγιά της Ιξιάς, σε προνομιακή θέση που προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η πρόσβαση στην παραλία πραγματοποιείται μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου τούνελ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πέντε συνολικά πισίνες, εκ των οποίων μία εσωτερική και μία αποκλειστικά για τους μικρούς επισκέπτες του ξενοδοχείου. Η εντυπωσιακότερη όλων είναι αναμφισβήτητα η μεγάλη πισίνα του 11ου ορόφου, η οποία προσφέρει πανοραμική θέα του μαγευτικού φυσικού τοπίου που περιβάλλει το resort.

Για τις γαστριμαργικές σας απολαύσεις, το Rodian Amathus διαθέτει δύο εστιατόρια, τα Iliades και Pool Deck, και μία ταβέρνα, ονόματι Varkarola. Το Iliades Restaurant του 10ου ορόφου σερβίρει πρωινό και βραδινό σε ένα περιβάλλον που αποπνέει αίσθηση κομψής πολυτέλειας, ενώ στο Pool Deck Restaurant θα απολαύσετε το μεσημεριανό σας, με γεύσεις από την ελληνική, κυπριακή και διεθνή κουζίνα, δίπλα στην πισίνα.

Η Varkarola στο ισόγειο, δίπλα στις πισίνες, προσφέρει γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα, τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ, οπότε υπάρχει και ζωντανή μουσική.

Το πολυτελές resort δε θα μπορούσε, φυσικά, να μην προσφέρει και εξαιρετικές επιλογές σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση. Από τα τέσσερα συνολικά bars, ξεχωρίζουν το Waterfall Bar, με τον καταρράκτη και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες, που με το στοιχείο του ξύλου να επικρατεί, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης και διασκέδασης, και το piano bar Rodian, με τη μαγευτική θέα και τα εξαιρετικά cocktails.

Το πολυτελές spa του ξενοδοχείου διαθέτει sauna, Jacuzzi και hammam, ενώ προσφέρει, μεταξύ άλλων, θεραπείες προσώπου και σώματος, αρωματοθεραπεία, λασπόλουτρα και μασάζ. Για τους φίλους των sports, το Rodian Amathus διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδο τένις και θαλάσσια αθλήματα.

Τα 251 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, 24ωρο room service, mini bar και σεσουάρ. Οι σουίτες, όμως, του Rodian Amathus είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση από τις υπόλοιπες επιλογές διαμονής, λόγω της ασύγκριτης πολυτέλειας αλλά και των μεγάλων μπαλκονιών με την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα. Οι τιμές για τα δωμάτια ξεκινούν από 140 ευρώ, ενώ για τις σουίτες από 340 ευρώ.

Ηρώ Κουνάδη

Rodian Amathus, Ιξιά, Ρόδος, τηλ.: 22410 89900

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v