ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ακόμα να πας Μπρίστολ;

Βολτάρουμε στα στενά και τους δρόμους του Μπρίστολ και σημειώνουμε τα καλύτερα μιας πόλης που πάντα κάτι ωραίο συμβαίνει.

Πρώτη φορά Ρώμη; Όσα πρέπει να δεις

Οι γειτονιές, τα αξιοθέατα, οι πλατείες, η ντόλτσε βίτα και όλα όσα κάνουν τη Ρώμη μαγική, σε έναν μίνι οδηγό για χαωμένους πρωτάρηδες.

20 τέλεια ταξίδια για το 2020

Κοντινά και μακρινά, πάμφθηνα ή εξωτικά, όνειρα ζωής ή μίνι τετραήμερα εδώ στη γειτονιά μας, αυτά είναι 20 ταξίδια που σου ευχόμαστε να κάνεις το 2020.

5 ευρωπαϊκές πόλεις που μπορείς να πας πάμφθηνα

Σου περισσεύουν 50€ και μερικές μέρες άδειας πριν τα Χριστούγεννα; Φτιάξε βαλίτσες, έχουμε πέντε τέλειους προορισμούς να πας τώρα.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στα Ιωάννινα

Το κάστρο, η λίμνη, το νησάκι, τα ξενύχτια, οι εκδρομές και όλοι οι τρόποι να αγαπήσεις μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας.

15 τέλεια πράγματα να κάνεις στην Ορεινή Κορινθία

Τα χωριουδάκια, οι διαδρομές, τα αξιοθέατα, οι καταπράσινες βουνοπλαγιές της και όλα όσα κάνουν την Ζήρεια ένα μέρος μαγικό.

Τα χωριουδάκια της Αρκαδίας που πρέπει να ανακαλύψεις

Ορεινή Αρκαδία δεν είναι μόνο η Δημητσάνα και η Βυτίνα. Τέσσερα υπέροχα χωριά περιμένουν κρυμμένα από τα φώτα της δημοσιότητας να τα εξερευνήσεις.
 

Μικρές παραμυθένιες πόλεις στα Βαλκάνια

Μεσαιωνικές καστροπολιτείες, αυτοκρατορικές πρωτεύουσες, κουκλίστικες πόλεις χτισμένες στις όχθες γαλήνιων λιμνών. Τι νόμιζες, μόνο η Δύση έχει ομορφιές;

Ένα τέλειο road trip στην Ελλάδα

Έχεις μερικές μέρες άδεια; Έχουμε το τέλειο road trip για να ξεκινήσεις από την Αθήνα και να εξερευνήσεις την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Low budget Χριστούγεννα σε 4 γωνιές της Ελλάδας

Να πάρουμε τα βουνά, να δούμε και λίγο χιόνι, ή να κάνουμε Χριστούγεννα στην πόλη; Τέλεια, οικονομικά σενάρια γιορτών σε υπέροχους ελληνικούς προορισμούς.

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2