ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα πιο παραμυθένια ταξίδια στην Ελλάδα

Σούπερ ιδέες για βουνίσια Χριστούγεννα στην Ελλάδα, σε πέντε μαγευτικές ορεινές περιοχές της χώρας.

Το Βερολίνο είναι πόλη για να ζεις

Τα αξιοθέατα, οι γειτονιές, οι βόλτες, η Ιστορία και όλα όσα πρέπει να κάνεις στην πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της Γερμανίας.

10 τρόποι να αγαπήσεις την Αράχωβα

Οι βόλτες, οι διαδρομές, το φαγητό και όλα τα υπέροχα πράγματα που μας κάνουν να λαχταράμε άλλο ένα χειμερινό Σ/Κ εκεί ψηλά στον Παρνασσό.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην Πράγα

Φτάνει πια με την παλιά πόλη και το Mala Strana. Δέκα πράγματα που πρέπει πραγματικά να κάνεις στην Πράγα, μακριά από τα τουριστο-πλήθη.

Αν τα Χριστούγεννα ήταν πόλη, θα ήταν το Ροβανιέμι

Το χωριό του Άι-Βασίλη είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός, κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα για να πας εκεί.

Τα χωριά του Μαινάλου είναι το τέλειο χειμωνιάτικο Σ/Κ

Φωλιασμένα στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του αρκαδικού βουνού, επτά από τα ωραιότερα Μαιναλοχώρια σε περιμένουν για σούπερ χειμωνιάτικα weekends.

Τέλεια city breaks για τις γιορτές

Ναι, ακόμα και τελευταία στιγμή μπορείς να έχεις το γιορτινό σου τριήμερο στην Ευρώπη, και σε τιμές άκρως φυσιολογικές.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο Καρπενήσι

Τα χωριουδάκια, τα φαράγγια, οι διαδρομές στη φύση που οργιάζει, και όλοι οι λόγοι για να βρεθείς αυτή την εποχή στην Ευρυτανία.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στον Παρνασσό

Τα χωριά, τα μονοπάτια, το χιονοδρομικό, τα αξιοθέατα, η Ιστορία, οι ιστορίες, και όλα όσα κάνουν τον Παρνασσό ένα από τα αγαπημένα weekends των Αθηναίων.

5 τέλεια (και φθηνά) ταξίδια στην Ευρώπη

Η Βαρσοβία, η Μάλτα, η Σικελία, η Μπρατισλάβα αλλά και το Λονδίνο έχουν αυτή τη στιγμή εισιτήρια (πολύ) κάτω από 70€ πήγαινε-έλα. Τι περιμένεις;

SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY