Διονύσια 2007: Η μεγάλη γιορτή του κρασιού ξεκινά

Μπορεί να πέρασαν οι απόκριες και το καρναβαλικό ξεφάντωμα, λόγοι όμως για να γιορτάσει κανείς υπάρχουν πάντα. Αυτό το τριήμερο γιορτάζουμε στο Ζάππειο τα Διονύσια 2007 και την τύχη να ζούμε σε μία χώρα με άριστη παραγωγή κρασιού!
Διονύσια 2007: Η μεγάλη γιορτή του κρασιού ξεκινά

Η μεγαλύτερη οινική γιορτή της χρονιάς ξεκινάει σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2007 στο Ζάππειο Μέγαρο. Όπως δύο χρόνια πριν, έτσι και φέτος, πάνω από 100 περίπτερα οινοπαραγωγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συγκεντρωθούν στον ανακαινισμένο χώρο του Ζαππείου και θα προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές γευστικές εμπειρίες με πρωταγωνιστή το αρχαιότερο ελληνικό ποτό.

Η γιορτή θα ξεκινήσει σήμερα στις 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00, ενώ το Σαββατοκύριακο θα λάβει χώρα απο τις 12:00 μέχρι τις 20:00. Η είσοδος για τη γιορτή θα στοιχίζει 15 ευρώ, και το ίδιο εισιτήριο μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς όλο το τριήμερο για απεριόριστες επισκέψεις.

Στους επισκέπτες, πέρα από την ενδελεχή παρουσίαση, θα προσφέρεται επίσης ένα ποτήρι-δώρο Riedel για τις γευστικές δοκιμές όσων εκ των εκατοντάδων κρασιών επιθυμούν, καθώς και ένας αναλυτικός κατάλογος με όλα τα κρασιά της παρουσίασης.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και το ζωντανό πνεύμα του θεού Διονύσου θα έχετε και φέτος την ευκαρία να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά και να μάθετε τα πιο κρυφά μυστικά τους!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v