Vaue for money ξένα κρασιά του σούπερ μάρκετ

Δύσκολα θα βρεις καλό ξένο κρασί στο σούπερ μάρκετ, όμως εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες value for money ετικέτες.
Vaue for money ξένα κρασιά του σούπερ μάρκετ
Τα ποιοτικά ξένα κρασιά συνήθως δεν κατοικοεδρεύουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, μιας και οι ελληνικές επιλογές κυριαρχούν και είναι λογικό όντας πιο δημοφιλείς.

Όμως αν ψάξεις βρίσκεις, κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλά και value for money επιλογές για τον ουρανίσκο σου και μόνο.

Κόκκινα

Chateau Motte Maucourt
12€

Απλό, αλλά άκρως ελκυστικό, το cuvée του Chateau Motte Maucourt έρχεται με φόρα από το Bordeaux της Γαλλίας, αφού έχει ωριμάσει  σε δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. Βγάζει έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων και ενδιαφέρουσες τανίνες.

Chateau Pegau Cotes du Rhone
15,70€

Ένα από τα κορυφαία κτήματα στην Chateauneuf βρίσκεται πίσω από αυτό το ιδιαίτερα μαλακό κρασί του Ροδανού. Γευστικές νότες ορυκτών, γεύσεις βατόμουρου και δαμάσκηνου και αρώματα από κεράσι και σμέουρο εγγυώνται μια έντονη οινική εμπειρία.

Λευκά

I Vignaioli di Santo Stefano Moscato d'Asti
18€

Από σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο στο Santo Stefano Belbo, φτιάχνεται αυτό το ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπημένο Moscato D’ Asti. Έντονα φρουτώδες και αρωματικό, με ντελικάτη οξυτητα και χαμηλό αλκοόλ είναι ό,τι πρέπει για πριν ή μετά το γεύμα.

Leon Beyer Gewurztraminer
16€

Από την Αλσατία, έρχεται ένα υπέροχο και ευκολόπιοτο λευκό κρασί της γνωστής και αγαπητής ποικιλίας Gewurztraminer με πλούσιο γευστικό χαρακτήρα, έντονα αρωματικό με νότες φρούτων, λουλουδιών και πικάντικων μπαχαρικών.

Spy Valley Sauvignon Blanc
17€

Από το οινοποιείο Spy Valley στο Marlborough, κατευθείαν στο ποτήρι μας, ένα διάσημο Sauvignon Blanc χαρακτηριστικό της «σχολής» της Νέας Ζηλανδίας. με πράσινα στοιχεία και τροπικά φρούτα που του χαρίζουν δροσιστική οξύτητα και ζωντάνια.

Ροζέ

Chateau Miraval Côtes de Provence
22€

Το ιστορικό κτήμα της Προβηγκίας που ανήκει πλέον στο ζεύγος Brad Pitt και Angelina Jolie, δημιουργεί ένα φινετσάτο ροζέ κρασί με έντονη μύτη από λευκά λουλούδια και μούρα και αρώματα κερασιού και άγριας φράουλας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v