Σούπερ ιδέες για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες δραστηριότητες. Γυρίστε σελίδα και ξεκινήστε δυναμικά και δημιουργικά το 2018 με δραστηριότητες που θα οξύνουν πνεύμα και σώμα.
Σούπερ ιδέες για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά

Χορεύουμε;

Σταθερά ψηλά στην λίστα μας με τα χόμπι που θέλουμε να ξεκινήσουμε σε κάθε αρχή της σεζόν – και ει δυνατόν μέχρι το τέλος της. Ο χορός είναι μακράν από τις πιο διασκεδαστικές μορφές άσκησης, ενώ η ποικιλία που προσφέρει σε είδη είναι σίγουρο ότι δεν θα μας κάνει να βαρεθούμε ποτέ. Θέλετε να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα λοιπόν με το νέο έτος; Ιδού μερικές σχολές



Με στυλ και φαντασία

Μιλώντας για χορό, οφείλουμε να σας προτείνουμε μια από τις πιο αισθησιακές και εντυπωσιακές προτάσεις: το pole dancing. Η χορογραφία του διαφέρει απο τα “κλασικά” μιας και πραγματοποιείται εξ' ολοκλήρου στον αέρα, ενώ η ενδυνάμωση σε κάθε σημείο του σώματος θέμα χρόνου. Δείτε εδώ μερικές σχολές για να ξεκινήσετε με το... δεξί. 



Σπασίμπα!

Ναι, καλά το πιάσατε, μια νέα και... ωραία ξένη γλώσσα θα σας κρατήσει δημιουργική συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, όμως μην καταλήξετε στα κλασσικά. Αγνοήστε επιδεικτικά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και στοχεύστε σε κάτι πιο... ψαγμένο: τούρκικα, ρώσικα, κινέζικα ή – γιατί όχι;- σουαχίλι.

Η τέχνη η καλή

Φωτογραφια; Κινηματογράφος; Κρασί; Μαγειρική; Δημιουργική γραφή; Κατασκευή κοσμήματος; Κεραμεική; Ό, τι και αν σκεφτήκατε πώς θα μπορούσατε να κάνετε αν... πιάνουν τα χέρια σας ήρθε η ώρα να το ξεκινήσετε με τη νέα χρονιά.

Στα άστρα θα πω τον πόνο μου

Θέλατε πάντα να μάθετε πώς «δουλεύουν» οι πλανήτες και ποια η σημασία τους για τα ζώδια; Κουραστήκατε να σας λένε τι ισχύει για το ζώδιό σας και να νομίζετε ότι σας μιλάνε αλαμπουρνέζικα; Μήπως ήρθε η ώρα να εντρυφήσετε περισσότερο στην επιστήμη των ζωδίων και να μάθετε τα πάντα για το πώς διέπουν τις ζωές μας; Δείτε εδώ πώς μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα πάνω στα μυστικά των άστρων. 

Πάρτε το προσωπικά

Ναι, το να πάτε γυμναστήριο είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή new year resolutions και παράλληλα ένα απο τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας. Το να αποκτήσετε όμως ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σώματος σας είναι ένα σίγουρο βήμα προς την επιτυχία. Το personal training, ήτοι η συνεργασία με έναν ειδικό άσκησης ο οποίος θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στο να πετύχετε τους στόχους σας, είναι μια πολύ καλή ιδέα για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v