Ζώδια: Πόσο ερωτικό θα είναι αυτό το καλοκαίρι;

Οι ερωτικές προοπτικές, οι συναισθηματικές εντάσεις, το ρομάντζο και οι ευκαιρίες για ελεύθερους και δεσμευμένους, όπως μας τα "αποκάλυψαν" τα άστρα.
Ζώδια: Πόσο ερωτικό θα είναι αυτό το καλοκαίρι;
Τι επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι για κάθε ζώδιο; Πώς θα περάσετε στις διακοπές σας; Θα γνωρίσετε τον καλοκαιρινό έρωτα που ονειρεύεστε; Ή θα τσακωθείτε με το άλλο σας μισό πάνω στο… πλοίο; Παρακάτω συγκεντρώνουμε προβλέψεις για την ερωτική καλοπέραση, το ρομάντζο και τις περιπέτειες που προβλέπουν τα αστέρια μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Είτε είστε έτοιμοι, είτε όχι, ο έρωτας έρχεται κατά πάνω σας. Είστε το πιο τυχερό ζώδιο από όλα, όσον αφορά τις προοπτικές για… ρομάντζο. Στις 15 Ιουλίου, τα άστρα συνωμοτούν ώστε να ξεκινήσει μια μακρά ευνοϊκή περίοδος πολλών μηνών για τα ερωτικά σας, με ιδιαίτερα «ανοιχτές πόρτες» στα τέλη Ιουλίου, περίοδος ιδανική για νέες γνωριμίες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας. Την ωραιότερη περίοδο της σχέσης θα την βιώσετε από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού σας, ένα από τα πρώτα σας μελήματα θα είναι να διασφαλίσετε την σταθερότητα της σχέσης σας και της ερωτικής σας ζωής. Οι θέσεις των πλανητών στις αρχές του Αυγούστου σας ανοίγουν τους ορίζοντες ώστε να εκτιμήσετε όσα ήδη έχετε και να συνειδητοποιήσετε πως παίρνετε… ό,τι δίνετε. Αν είστε single, από τις 5 ως τις 28 Σεπτεμβρίου αυξάνονται οι πιθανότητες να ζήσετε έναν ξαφνικό έρωτα.

Δίδυμος (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Το κρεβάτι σας θα ζει καλοκαιρινές ημέρες δόξας μέχρι τις 25 Ιουλίου, χάρη στο πέρασμα του Άρη από τις κατάλληλες θέσεις. Μέχρι τότε, η έμφαση θα δοθεί στην σωματική έλξη και την σεξουαλική ενέργεια, ενώ στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού θα ξυπνήσουν τα ένστικτα αφοσίωσης και δέσμευσής σας, αποζητώντας την συναισθηματική κάλυψη από την σχέση σας. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε τους πειρασμούς της πρώτης καλοκαιρινής περιόδου, στους οποίους θα δυσκολευτείτε να μην υποκύψετε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Χάρη στο πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου, η αύρα σας θα είναι ακατανίκητη. Η ερωτική σας έλξη θα μπορέσει να μαγνητίσει το… θήραμά σας. Σιγουρευτείτε ότι δεν κάνετε ατυχείς επιλογές και πως ο πιθανός σας σύντροφος θέλει να δώσει αυτό που εσείς αναζητάτε και όχι κάτι άλλο. Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου το κρεβάτι σας ευνοείται ιδιαίτερα – εσείς θα αποφασίσετε αν αυτό θα καταλήξει σε ένα περαστικό καλοκαιρινό έρωτα ή σε μια σημαντική σχέση.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Το καλύτερο, από αστρολογικής άποψης, καλοκαίρι που ζήσατε εδώ και τουλάχιστον 12 χρόνια, βρίσκεται μπροστά σας. Από τις 16 Ιουλίου, ετοιμαστείτε για ευχαρίστηση διαρκείας σε όλα τα επίπεδα: Επιτυχημένα ραντεβού, καλοπέραση, συναίσθημα, δυνατή σεξουαλική έλξη θα είναι τα συστατικά των διακοπών σας, που θα «νοστιμίσουν» ακόμη περισσότερο με την Πανσέληνο του Ιουλίου.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Όλα ή τίποτα. Αυτό είναι το σύνθημα του ζωδιακού σας αποτυπώματος για αυτό το καλοκαίρι. Είναι πιθανό για παράδειγμα, αν η σχέση σας δεν ικανοποιεί όλα τα standards σας να χάσετε εντελώς το ενδιαφέρον σας. Όσο πλησιάζουμε στα μέσα του Ιουλίου, μάλιστα, είναι πιθανό να δώσετε οριστικό τέλος σε έναν «ασύμφορο» δεσμό. Ή αντίθετα, να δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης, αν το άλλο σας μισό καλύπτει τις ανάγκες σας. Τον Σεπτέμβριο είναι η ευκαιρία που ζητούσατε οι δεσμευμένοι Παρθένοι για να περάσετε μια αρμονική περίοδο χωρίς πολλές υπεραναλύσεις, καθώς και η ευκαιρία για τους singles να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Ό,τι είναι να κάνετε… κάντε το μέχρι τις 25 Ιουλίου. Μέχρι τότε, θα έχετε την εύνοια του ουρανού για να κάνετε καινούριες γνωριμίες ή να τονώσετε την σχέση σας. Από τον Αύγουστο, τα πράγματα αγριεύουν για το ζώδιό σας, και είναι πιθανό να λήξετε μια σχέση, αν βλέπετε ότι δεν βγάζει κάπου. Κι ίσως αυτή θα είναι και η σωστή απόφαση.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Ίσως είναι καλύτερα να το ρίξετε… στη δουλειά παρά στο ρομάντζο αυτό το καλοκαίρι. Κι αυτό όχι γιατί τα ερωτικά σας δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο – από τις 25 Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου η σεξουαλική σας δραστηριότητα, φαντασία και έλξη θα πάρει μια καλή ώθηση – αλλά κυρίως επειδή οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Αν περιμένατε εξελίξεις στα εργασιακά σας εδώ και καιρό, αυτό το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία που ζητούσατε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Από τις 5 ως τις 29 Σεπτεμβρίου πάντως υπάρχει η πιθανότητα μια φιλία να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα – κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Ο Ερμής θα παίζει διάφορα παιχνιδάκια στο γήπεδο των σχέσεων στην αρχή του καλοκαιριού, και αυτό ίσως σας προβληματίσει. Ωστόσο, από τα μισά του καλοκαιριού, η κατάσταση ξεκαθαρίζει και θα μπορέσετε να διώξετε κάθε συννεφάκι που έχει δημιουργηθεί στην σχέση σας. Για τους singles Τοξότες, έρχεται σημαντική ευκαιρία για γνωριμία κοντά στην 1η Αυγούστου, η οποία όμως θα έχει περισσότερο τις προοπτικές ενός one night stand παρά ενός μακροχρόνιου δεσμού.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Η πανσέληνος του Ιουλίου στο ζώδιό σας, κάπου στα μισά του μήνα, θα σας αφήσει να νιώθετε συναισθηματικά στεγνοί, κάτι που είναι πιθανό να καταλήξει σε εξομολογήσεις και συζητήσεις περί του πού πηγαίνει η σχέση σας – όπως πάντα, με εσάς να νιώθετε ενοχές για το αδιέξοδο. Ευτυχώς, έρχεται μια πολύ καλύτερη περίοδος από τις 18 Ιουλίου και για έναν μήνα… μέλιτος, στον οποίο ανοίγει η «πύλη» για αρμονία, αγάπη και ευχάριστα συναισθήματα. Εκμεταλλευτείτε το.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Τα κακά νέα είναι ότι μέχρι την 1η Ιουλίου, θα έχετε σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας, ενώ είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με επώδυνα διλήμματα επανασύνδεσης. Αν είστε σε μια σχέση στην οποία αισθάνεστε καλά, κάντε υπομονή μέχρι τις 16 Ιουλίου, καθώς από τότε και στο εξής όλα θα κυλήσουν όμορφα. Αν όμως η σχέση δεν βασίζεται σε δυνατά θεμέλια, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα κατά πρόσωπο.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αν τα ειδύλλια αποτέλεσαν είδος προς εξαφάνιση για εσάς κατά την διάρκεια του χειμώνα – και κάτι τέτοιο υποψιαζόμαστε πως έχει γίνει – υπάρχει ακόμη χρόνος να ρεφάρετε. Κι αυτός ο χρόνος εντοπίζεται κάπου ανάμεσα στις 27 Ιουνίου και τις 12 Αυγούστου. Αν χτίσετε μια δυνατή σχέση την συγκεκριμένη περίοδο, στα μέσα του Σεπτεμβρίου θα μπορέσετε να απολαύσετε τις χαρές μιας απόλυτα αρμονικής σχέσης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v