Στον αστερισμό του έρωτα: Με ποιο ζώδιο ταιριάζω;

Ταιριάζει ο Ταύρος με Τοξότη; Γιατί οι Λέοντες απωθούν τους Υδροχόους; Δείτε τους πιο ταιριαστούς και αταίριαστους συνδυασμούς του ζωδιακού κύκλου.
Στον αστερισμό του έρωτα: Με ποιο ζώδιο ταιριάζω;
Μπορεί μια σχέση να είναι… ευλογημένη από τα άστρα ή το κρεβάτι σας να… υποφέρει εξαιτίας της θέσης των πλανητών όταν γεννήθηκε ο σύντροφός σας; Για όσους την πιστεύουν, η αστρολογία υποστηρίζει πως, αφού κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένες ιδιότητες και χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τότε υπάρχουν και συγκεκριμένοι συνδυασμοί που βοηθούν δύο «συμπληρωματικά» στον έρωτα ζώδια να… κολλήσουν. Ή αντίστοιχα, να μην κάνουν με τίποτα χωριό.

Φυσικά, όλα είναι πιθανά, και η αποφασιστικότητά σας ή τα καπρίτσια του φτερωτού θεού μπορούν να ευνοήσουν το επιτυχημένο «πάντρεμα» δύο αταίριαστων ζωδίων ή να καταστρέψουν τις σχέσεις των πλέον ταιριαστών. Σε κάθε περίπτωση, και έχοντας υπόψη ότι μερικές είναι ενδιαφέρον να πας… κόντρα στα άστρα, παραθέτουμε τους συνδυασμούς των ζωδίων που οι αστρολόγοι έχουν ανακηρύξει ως τους πλέον ταιριαστούς ή αταίριαστους.

Κριός
Οι πάντα ενθουσιώδεις και γοητευτικοί Κριοί αναζητούν συνήθως τον τέλειο συνδυασμό σωματικής και πνευματικής έλξης στο πρόσωπο του συντρόφου τους. Με ποιους όμως έχουν περισσότερες πιθανότητες να το καταφέρουν;
Ταιριάζετε με: Λέοντες και Τοξότες
Δεν ταιριάζετε με: Καρκίνους και Αιγόκερους
Προσοχή στους: Παρθένους, Ταύρους και κυρίως Ζυγούς, που μπορεί να σας γοητεύουν αλλά είναι το άλλο άκρο σας με αποτέλεσμα η σύγκρουση να προμηνύει… μπόρες.

Ταύρος
Οι προσγειωμένοι, γήινοι αλλά και τελειομανείς ταύροι αναζητούν το ιδανικό ταίρι. Και μπορεί η ελληνική τηλεόραση να τους θέλει να… δένουν με τους Τοξότες, αλλά κατά πόσο ισχύει αυτό;
Ταιριάζετε με: Παρθένους και Αιγόκερους
Δεν ταιριάζετε με: Λέοντες, Υδροχόους και κυρίως Σκορπιούς
Προσοχή στους: Ζυγούς και τους Τοξότες, η ερωτική συνάντηση με τους οποίους μπορεί να προκαλέσει… νέο Χιροσίμα, και αυτό μπορεί να εκληφθεί με την καλή αλλά και την κακή έννοια.

Δίδυμοι
Πολυάσχολοι και υπερδραστήριοι, οι Δίδυμοι αναζητούν τους συντρόφους που θα τους συνοδεύσουν στις περιπέτειές τους. Δείτε ποιοι είναι οι πλέον κατάλληλοι και οι εντελώς ακατάλληλοι για αυτά τα ερωτικά «ταξίδια».
Ταιριάζετε με: Ζυγούς και Υδροχόους
Δεν ταιριάζετε με: Τοξότες και σε μικρότερο βαθμό Παρθένους και Ιχθείς
Προσοχή στους: Σκορπιούς και Αιγόκερους, για τους οποίους ισχύει πως αυτά που σας χωρίζουν είναι ίσως περισσότερα από αυτά που σας ενώνουν.

Καρκίνος
Οι πάντα ρομαντικοί και ευαίσθητοι Καρκίνοι είναι εσωστρεφείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και απαιτητικοί με το άλλο τους μισό: Απλώς επιθυμούν αυτούς που ενστικτωδώς… πάνε με τα νερά τους.
Ταιριάζετε με: Σκορπιούς και Ιχθείς
Δεν ταιριάζετε με: Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς
Προσοχή στους: Τοξότες και Υδροχόους που μπορεί να φανούν αρχικά πως σας ταιριάζουν αλλά τελικά θα διαπιστώσετε πως τα ετερώνυμα… δεν έλκονται πάντα.

Λέων
Οι ανάγκες του Λέοντα περιστρέφονται κυρίως γύρω από τον εαυτό τους. Το κανάκεμα που αναζητούν στις σχέσεις τους, μπορούν αυθόρμητα να τους το προσφέρουν οι εκπρόσωποι πολύ συγκεκριμένων ζωδίων. Ποια είναι αυτά;
Ταιριάζετε με: Κριούς και Τοξότες
Δεν ταιριάζετε με: Υδροχόους (είναι η αστρολογική σας… κόλαση)
Προσοχή στους: Σκορπιούς και τους Ταύρους που επίσης δεν είναι το… γραφτό σας

Παρθένος
Φημίζονται για το πόσο πιστοί είναι και δεν υπάρχει περίπτωση να απατήσουν το ταίρι τους. Γι’ αυτό και ταιριάζουν με εκείνα τα ζώδια που αναγνωρίζουν τις αρετές μιας αξιόπιστης σχέσης και μένουν μακριά από εκείνα που είναι επιρρεπή σε… κουτσουκέλες και καβγάδες.
Ταιριάζετε με: Ταύρους και Αιγόκερους
Δεν ταιριάζετε με: Ιχθείς
Προσοχή στους: Κριούς και Υδροχόους που σας γοητεύουν αλλά δεν είναι το τυχερό σας αλλά και στους Διδύμους και τους Τοξότες με τους οποίους δεν κάνετε εύκολα χωριό.

Ζυγός
Τρυφεροί και ιδιαίτεροι, οι Ζυγοί αναζητούν τον σύντροφο που θα τους εντυπωσιάσει και θα τους κάνει να τον θαυμάσουν. Μαντέψτε ποιοι είναι αυτοί…
Ταιριάζετε με: Διδύμους και Υδροχόους
Δεν ταιριάζετε με: Κριούς
Προσοχή στους: Καρκίνους και Αιγόκερους που σας απωθούν αλλά και στους Ταύρους και τους Ιχθείς, των οποίων η… ιδιαίτερη προσωπικότητα πιθανώς να σας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Ο συναισθηματισμός των Σκορπιών μπορεί να σημάνει μια έντονη σχέση, που αντιστοιχεί σε ονειρεμένες στιγμές αλλά και μεγάλους καβγάδες. Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία αυτό το… μάλλον εκρηκτικό μίγμα.
Ταιριάζετε με: Καρκίνους και Ιχθείς
Δεν ταιριάζετε με: Ταύρους
Προσοχή στους: Λέοντες και τους Υδροχόους, που είναι οι επόμενοι πιο αταίριαστοι για εσάς αστερισμοί στο κρεβάτι.

Τοξότης
Η υπερβολική αυτοπεποίθηση κάνει τους Τοξότες να φλερτάρουν πολύ αλλά και να αναζητούν παράλληλα και την πολύ σοβαρή σχέση. Την τελευταία μπορούν να την πετύχουν (ή και όχι) με τα παρακάτω ζώδια.
Ταιριάζετε με: Κριούς και Λέοντες
Δεν ταιριάζετε με: Διδύμους και σε μικρότερο βαθμό Παρθένους και Ιχθείς
Προσοχή στους: Ταύρους, οι οποίοι ως γνωστόν δημιουργούν εκρηκτικό συνδυασμό μαζί σας, αλλά αυτές οι εκρήξεις δημιουργούν φθορές.

Αιγόκερως
Από τα πιο… λογικά όντα του ζωδιακού κύκλου, οι Αιγόκεροι παίρνουν τον χρόνο τους, αλλά τελικά παραδίνονται σε μια σχέση άνευ όρων. Αν είστε Αιγόκερως, σας γλιτώνουμε τον χρόνο της αναζήτησης και της πιθανής απογοήτευσης και σας λέμε ότι…
Ταιριάζετε με: Ταύρους και Παρθένους
Δεν ταιριάζετε με: Καρκίνους – καθόλου όμως!
Προσοχή στους: Κριούς και τους Ζυγούς, που δεν σας κάνουν κλικ.

Υδροχόος
Περισσότερο «άγριοι» παρά συναισθηματικοί στα ερωτικά τους, οι Υδροχόοι ξέρουν ότι μπορούν εύκολα να κάμψουν τις αντιστάσεις των υποψήφιων «θυμάτων» τους. Ποια, όμως, αξίζουν τον κόπο τους;
Ταιριάζετε με: Ζυγούς και Διδύμους
Δεν ταιριάζετε με: Λέοντες, που σας απωθούν πολύ, αλλά και Ταύρους ή Σκορπιούς
Προσοχή στα: Ζώδια που δεν είναι… του αέρα. Η μοίρα σας θέλει να τα βρίσκετε μόνο με αυτά.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Τόσο ιδιαίτερη που συνήθως μόνο ένας άλλος Ιχθύς μπορεί να τους καταλάβει. Ποιος, όμως, μπορεί να τους προσφέρει την απόλυτη ερωτική απόλαυση και αρμονία;
Ταιριάζετε με: Καρκίνους και Σκορπιούς
Δεν ταιριάζετε με: Παρθένους
Προσοχή στους: Τοξότες και τους Διδύμους που δεν ταιριάζετε ιδιαίτερα, αλλά και στους Ιχθείς, με τους οποίους τα βρίσκετε, αλλά κυρίως σε πνευματικό επίπεδο – είναι οι ιδανικοί σας φίλοι, αλλά ίσως όχι και ερωτικοί σύντροφοι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v