6 τρόποι να αποχαιρετίσετε τον Αύγουστο

Μουσικές, βουτιές, φεστιβάλ, βόλτες, δωρεάν εκδηλώσεις και όμορφες ιδέες για να κλείσετε το μάτι στον Αύγουστο που φεύγει.
6 τρόποι να αποχαιρετίσετε τον Αύγουστο
Αυτή την εβδομάδα, ο Αύγουστος τελειώνει. Αλλά δεν τελειώνει το καλοκαίρι – τουλάχιστον όσο έχουμε καλοκαιρινή διάθεση. Και σας προτείνουμε να την διατηρήσετε κι εσείς, κλείνοντας το μάτι στον μήνα που φεύγει με οκτώ διαφορετικούς τρόπους.

Με μια βουτιά
Μην βάλετε ακόμα τα μαγιό σας στις ντουλάπες. Θα σας χρειαστούν, για τις βουτιές σας στις καλύτερες παραλίες της Αττικής, τις οποίες έχουμε συγκεντρώσει εδώ



Με ένα ταξίδι-αστραπή
Ένα weekend στο Αγκίστρι ή τις Σπέτσες. Μία μονοήμερη στον Κορινθιακό ή την Εύβοια. Ή - γιατί όχι; - κανονικότατες διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί, αν η άδειά σας είναι τώρα, που οι υπόλοιποι θα ανταλλάσσουν κλισέ χειμωνιάτικες ευχές στη δουλειά και εσείς θα απολαμβάνετε χαμηλότερες τιμές. Μπείτε στην σχετική στήλη του in2life για να πάρετε ιδέες. 

Κλείνοντας το ταξίδι του χειμώνα
Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου δεν είναι μακριά. Γενικότερα, δεν υπάρχει καλύτερο «βάλσαμο» για την επιστροφή από διακοπές… από το να κλείσεις τις επόμενες. Και εδώ σας έχουμε προτάσεις για φθινοπωρινά ταξίδια, με αεροπορικά εισιτήρια που ξεκινούν από 35€ μετ’ επιστροφής για Ρώμη, 53€ για Μάλτα, 62€ για Βερολίνο, κι ακόμη περισσότερα. 



Με μια βόλτα στο Κέντρο Πολιτισμού Νιάρχου
Δεν επισκεφθήκατε ακόμα το νέο «καμάρι» του αθηναϊκού νότου; Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σ. Νιάρχου παρέμεινε ανοιχτό όλο τον Αύγουστο, με ένα πλούσιο πρόγραμμα για παιδιά και μεγάλους, που αγαπούν τις τέχνες, τον αθλητισμό, την μουσική – και που θέλουν φυσικά να γνωρίσουν από κοντά τα νέα αρχιτεκτονήματα που φιλοδοξούν να γίνουν σύμβολα της σύγχρονης Αθήνας. Για την τελευταία ημέρα του Αυγούστου για παράδειγμα, θα γίνονται δωρεάν ξεναγήσεις, εκδήλωση Mat Pilates και συναντήσεις με σύμβουλο ευεξίας ενηλίκων. Και έπεται συνέχεια. Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Με καλοκαιρινό φεστιβάλ 
Η ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Ελλάδας γιορτάζει στο 1ο Odyssia Festival, που διοργανώνεται από την ομάδα Cariocas σε συνεργασία με την λονδρέζικη Need2Soul από τις 30/8 ως τις 5/9 στον Σχίνο Κορινθίας, λιγότερο από μιάμιση ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Εκεί, στον απομονωμένο κολπίσκο του Cariocas Beach, θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής σε δύο stages, για μαραθώνια sets. Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 30€.



Με μουσικές στο Ηρώδειο 
Τι ωραιότερο από το να αποχαιρετίσουμε τον Αύγουστο και να υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο σε ένα γοητευτικό, κατάμεστο Ηρώδειο, που θα γεμίσει από τις φωνές της Ελένης Βιτάλη και του Διονύση Σαββόπουλου; Οι δυο τους θα παρουσιάσουν την 1η Σεπτεμβρίου την μουσική τους παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα», ένα συνδυασμό ηλεκτρικού, παραδοσιακού και λαϊκού ελληνικού τραγουδιού. (ώρα έναρξης 21.00, εισιτήρια από 15€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v