Τα πιο κεφάτα beach bar στην Αττική

Οκτώ από τα πιο κεφάτα beach bar στις παραλίες της Αττικής που φροντίζουν για την καλοκαιρινή διασκέδασή μας από το πρωί ως αργά το βράδυ.
Τα πιο κεφάτα beach bar στην Αττική
Θάλασσα δεν είναι μόνο οι βουτιές και οι ηλιοθεραπείες. Είναι και τα beach parties. Είναι τα κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα και ο χορός πάνω στην άμμο. Είναι οι δυνατές μουσικές, τα live και οι διάσημοι DJs που παίζουν υπό το φως του φεγγαριού. Αυτό μας προσφέρουν οκτώ από τα πιο κεφάτα beach bars της Αττικής, που μας καλούν για ξενύχτια στις αθηναϊκές παραλίες.

Bolivar
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Καλαμάκι, τηλ 6980392325
Σταθερή αξία στον Άλιμο, το Bolivar κλέβει την θερινή παράσταση τα τελευταία καλοκαίρια, με τα μεγαλύτερα beach parties και τους πιο διάσημους και εκλεκτούς DJs της εγχώριας και διεθνούς σκηνής στους οποίους αναθέτει τα decks του. Οι Δευτέρες είναι ροκ και οι Τρίτες latin reggae με ελεύθερη είσοδο, ενώ τα Παρασκευο-Σαββατοκύριακα στήνονται τα μεγαλύτερα parties (συνήθως με 7,50€ είσοδο περιλαμβανομένου ποτού). «Άχαστες» ημερομηνίες για φέτος, το Full Moon Party στις 19/8 και το καθιερωμένο Beach House Festival στις 2/9.



Azul Beach Bar
Κορυδαλλών και Σειρήνων, παραλία Ωρωπού, τηλ: 6973689899
Στο Χαλκούτσι, το Azul γίνεται το νέο αγαπημένο σποτ των «βόρειων» παραλιών, μιας και από φέτος, εκτός από μεσημεριανή χαλάρωση και βραδινό ποτάκι, μας προτείνει να ξενυχτήσουμε στο Oropos Summer Fest, έναν νέο θεσμό με συχνά εναλλακτικά live – φέτος τραγούδησαν και θα τραγουδήσουν ονόματα όπως Xatzifrageta, Φίλιππος Πλιάτσικας, Εισβολέας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Balux Café Seaside
Λ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 21 0894 0566
Στην παραλία, στην αμμουδιά της Γλυφάδας, αλλά και γύρω από την πισίνα, στο deck του συγκροτήματος του Αστέρα, το Balux Café Seaside ανεβάζει τις μουσικές και σερβίρει εξωτικά κοκτέιλ με αρωματικά συστατικά, για μεθυστικά βράδια. Ωραιότατες είναι και οι μαξιλάρες στο γρασίδι ή την παραλία, όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Σημειώστε ότι οργανώνονται εβδομαδιαίες θεματικές βραδιές – οι Πέμπτες για παράδειγμα είναι γεμάτες όμορφες μουσικές από τους παραγωγούς του Pepper.



Hawaii
Παραλία Αλυκές, Ανάβυσσος
Ένα beach bar μας τηλεμεταφέρει από την Ανάβυσσο στη Χαβάη, και το καταφέρνει με εξωτική ατμόσφαιρα αλλά και δυνατά parties, όπως για παράδειγμα αυτό που ετοιμάζεται για την Κυριακή 14/8, το “Summer Beach Party” με τον Νίκο Σασόγλου στα decks και πολλές sexy dancers. Το πάρτι ξεκινά στις 22.00, ενώ τις υπόλοιπες μέρες το κέφι ξεκινά από νωρίς, στις 14.00 το μεσημέρι.

Holy Spirit
Ακτή Βάρκιζας, τηλ: 6987291638
Καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, ξαπλώστρες μπροστά στη θάλασσα και ένα άνετο deck με σκιά για άραγμα. Το σκηνικό δηλαδή είναι… ρομάντσο και χαλάρωση. Τουλάχιστον μέχρι να ρθει το Σαββατοκύριακο, οπότε τα decks αναλαμβάνουν διαφορετικοί κάθε φορά DJs από τις 14.00 το μεσημέρι. Μη χάσετε το Full Moon Party στις 18/8, που περιλαμβάνει live από τους μετρ των διασκευών Black Juggs και χορευτικό after party με τον Dj Baron.

Casablanca Bay
Λ. Κων/νου Καραμανλή, Βούλα, τηλ: 6936575000
Εδώ ξεκινάμε από νωρίς με βουτιές, καφέ και water sports στην παραλία. Συνεχίζουμε με barbecue τσιμπολογήματα και ψαρομεζέδες. Δοκιμάζουμε παραδοσιακό ναργιλέ, και, όταν έρθει το βράδυ, χορεύουμε με δυνατές μουσικές. Τις Κυριακές δε, μπορούμε να συμμετέχουμε στην εβδομαδιαία κρουαζιέρα, ένα “Dolce Vita Boat Party Cruise που ξεκινά στις 17.30 με εισιτήριο 25€ και περιλαμβάνει επιπλέον μια μπύρα και το σετ ξαπλώστρα-ομπρέλα.



Akanthus
Λ. Ποσειδώνος, Άλιμος, τηλ: 210 9680800
Η dance, house και R&B σκηνή έχει εδώ την τιμητική της, ιδιαίτερα στα Sex me up parties που στήνονται στον φιλόξενο χώρο του Akanthus. Δεν λείπουν όμως και οι mainstream ήχοι στα Suxu Muxu parties κάθε Παρασκευή, αλλά και οι ελληνικές θεματικές βραδιές, με καλλιτέχνες να ερμηνεύουν χορευτικές επιτυχίες live.

Island
27ο χλμ Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα, τηλ: 2109653563
Στο υπέροχο και απόλυτα νησιώτικο C Lounge All Day Café του Island χαλαρώνουμε τα μεσημέρια με καφέδες και δροσιστικά ροφήματα, αλλά τα βράδια χορεύουμε στο Club του συγκροτήματος, χτισμένο πάνω στον βράχο, αγναντεύοντας τη θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Εδώ οι ήχοι είναι lounge και dance, τα κοκτέιλ ρέουν παγωμένα από έμπειρους mixologists – υπολογίστε περί τα 15€ για είσοδο και κοκτέιλ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v