Πρωτότυπες ιδέες για bachelor party

Η… ώρα η καλή πλησιάζει και θέλετε να γιορτάσετε μια τελευταία φορά ως singles χωρίς το κλασσικό στριπτίζ; Έχουμε αρκετές «προγαμιαίες» και πρωτότυπες λύσεις.
Πρωτότυπες ιδέες για bachelor party

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Τα χέρια δόθηκαν, η τελετή σιμώνει, ο κολλητός/φίλος/συγγενής/κολλητή/φίλη αργά η γρήγορα θα δώσει λόγο έναντι Κυρίου για αιώνια υποταγή και άλλα τέτοια ωραία. Εσείς πάλι σκέφτεστε πώς θα τα περάσετε φίνα, τις τελευταίες single ημέρες του/της.

Αφήνοντας τις κλασσικές λύσεις του «φέρνω στριπτίζ στο σπίτι/πάω σε στριπτιτζάδικο/ οίκο με ροζ φωτάκι», έχουμε να προτείνουμε κι άλλες, εξίσου ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές.

Σε κοντινά νησιά…

Μαζέψτε την παρέα, «σταμπάρετε» έναν κοντινό νησιώτικο προορισμό (ή εξωτερικού αν υπάρχει το κατάλληλο κεφάλαιο) και κλείστε ένα σούπερ τριήμερο σε άνετο ξενοδοχείο σε κάποιο κοντινό νησάκι. Ποιο θα είναι αυτό; Οι επιλογές ποικίλλουν: Αγκίστρι, Τζια, Αίγινα και Κύθνος παίζουν δυνατά στην πρώτη τετράδα. Περισσότερα εδώ και εδώ. 

Αποδράστε!

Μπήκαν πριν από κάτι χρόνια στη ζωή μας και αποτελούν σταθερή αξία για παρεΐστικο χαβαλέ, περιπέτεια και μπόλικο σπαζοκεφάλιασμα. Τα δωμάτια απόδρασης πλέον καλύπτουν κάθε γούστο και απαιτήσεις (από σενάρια για επιδημίες μέχρι μυστήριες εξαφανίσεις και ένα σωρό ακόμα creepy πράγματα) και προσφέρουν απλόχερο σασπένς για την παρέα. Πάρτε ιδέες και κλείστε θέση από εδώ.

All-day spa

Μια τελευταία αναζωογόνηση και… χαλάρωση πριν δεθείτε με τα δεσμά του γάμου είναι πάντα απαραίτητη και καλοδεχούμενη. Τι καλύτερο λοιπόν από μια ολοήμερη εξόρμηση σε ένα κέντρο μαζάζ/σάουνας/τζακούζι/καλλωπισμού/ενυδάτωσης και ένα σωρό ακόμα «περιποιημένων» υπηρεσιών; Δείτε εδώ μερικές επιλογές για ινστιτούτα εντός Αθηνών και σκεφτείτε επίσης το ενδεχόμενο να κλείσετε σε κάποιο spa ξενοδοχείου, συνδυάζοντας περιποίηση με πολυτελή διαμονή. Τέτοια ξενοδοχεία είναι το Hilton, το St. George, το Electra Palace και το Grande Bretagne.

Αέρας στα πανιά μας

Ταξίδι με ιστιοπλοϊκό. Αράζετε σε έναν ερημικό κολπίσκο και χορταίνετε πριβέ βουτιές. Βαρεθήκατε εκεί; Ανοίγετε πανιά και βάζετε πλώρη για ένα αντικρινό νησάκι. Σκίζετε τα κύματα, λιάζεστε στο κατάστρωμά σας και βουτάτε στην κρυστάλλινη θάλασσα ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αφού ξυπνήσετε. Το βράδυ μαγειρεύετε και πίνετε μπύρες με την παρέα ή αγναντεύετε το ηλιοβασίλεμα και τα αστέρια με το άλλο σας μισό. Δεν ακούγεται κι άσχημα, έτσι; Μια ολιγοήμερη παρεΐστικη απόδραση με ιστιοπλοϊκό προσφέρει άφθονη δόση αναζωογόνησης σε παρέες ανεξαρτήτως φύλου. Μάθετε τα πάντα για τις εξορμήσεις με πανιά εδώ. 

Rock on!

Φεστιβάλ ή συναυλία; Λίγη σημασία έχει, μιας και τα συστατικά εγγυώνται διασκέδαση: καλή παρέα, ωραίες μουσικές, άφθονο αλκοόλ και χορός. Φτου φτου, να μην τους ματιάσουμε, οι έλληνες διοργανωτές φέτος έκαναν σούπερ δουλειά στην επιλογή καλλιτεχνών, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να προμηνύεται άκρως… συναυλιακό. Διαλέγετε και παίρνετε ανάλογα τα γούστα σας: Pj Harvey, Parov Stelar, Beirut, Last Shadow Puppets, Megadeth (για τους μεταλάδες της παρέας) και ένα σωρό ακόμα lives προς bachelor τέρψη.

Γκολ στην εργένικη ζωή

Για τους άντρες της παρέας, ένα… εργένικο 5 επί 5 ποδοσφαιράκι (ή μπάσκετ για τους φαν της πορτοκαλί μπάλας) είναι ό,τι πρέπει για προγαμιαία φιέστα με αδρεναλίνη, γέλιο και δούλεμα μεταξύ των ομάδων. Ιδανικά, κανονίστε να μαγνητοσκοπηθεί το ντέρμπι αιωνίων ώστε να μπορείτε να το βλέπετε δεκαετίες μετά και να αναπολείτε. Δείτε εδώ πού θα βρείτε γήπεδα για να παίξετε και σε αυτήν την εφαρμογή όλα τα πλησιέστερα σε εσάς

Πάμε όλοι μαζί, σε μια παραλία

Καιρού επιτρέποντος και καλοκαιριού… πλησιάζοντος, ένα beach party αποτελεί σταθερή αξία για pre-wedding ξεφάντωμα. Επιλέξτε κάποια ανοργάνωτη – κατά προτίμηση – παραλία ώστε να είστε ελεύθεροι να διαμορφώσετε τη ροή της βραδιάς κατά το δοκούν ή μια οργανωμένη αν θέλετε να συνδυάσετε το πάρτι με cocktails, finger food ή ακόμα και κάποια θεραπεία μασάζ ή spa, όπως αυτές που προσφέρει το Astir Beach στη Βουλιαγμένη. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v