Επιτέλους μουσική στα πιο κεφάτα μπαρ της Αθήνας!

Οι μουσικές επιτέλους ανοίγουν κι εμείς πιάνουμε θέση στα πιο κεφάτα μπαρ της πόλης για ανεβαστικές μελωδίες και ποτάρες.
Επιτέλους μουσική στα πιο κεφάτα μπαρ της Αθήνας!

Ο ιός σταμάτησε να κολλάει μέσω της μουσικής, πάλι καλά, και τα ηχεία των μπαρ της πόλης επιτέλους ξαναλειτουργούν.

Ώρα λοιπόν να πιάσουμε καρεκλίτσες, σταντ, μπάρες και ό,τι άλλο βρούμε και να πιούμε τα ποτάκια μας έχοντας για soundtrack τις πιο ανεβαστικές μελωδίες και ρυθμούς.

Για περάστε, πριν ξανακλείσουν.

The bar in front of the bar

Πετράκη 1, Σύνταγμα, τηλ: 698 063 5896


Το καλοκαίρι έβγαλε τα σέικερ του στην Πετράκη δίνοντας street νόημα στο fine drinking. Πλέον κάνει πραγματικότητα το όνομά του και φτιάχνει ένα ακόμα «πίσω» μπαρ, μέσα αυτή τη φορά. Το Rumble in the Jungle όπως ονομάζεται στήθηκε σε ένα σκηνικό… ζούγκλας, εμπνέεται από τον ιστορικό αγώνα του Μοχάμεντ Άλι, σερβίρει 18 signature κοκτέιλ και παίζει ανεβαστικές house μελωδίες. Τα κοκτέιλ από 9€, το απλό ποτό στα 7€.

Drunk Sinatra

Θησέως 16, Σύνταγμα, Κέντρο, τηλ: 2103313733

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Drunk Sinatra Athens (@drunksinatra_)


Πανδαιμόνιο επικρατεί στον πεζόδρομο της Θησέως. Το Drunk και οι ανεβαστικές μουσικές του έγιναν trend, και συνεχίζει κλείνοντας μια δεκαετία με αλκοολικές νύχτες να συγκεντρώνει πλήθος κόσμου που τσουγκρίζει κοκτέιλ. Έχει και αυτό ένα «κρυμμένο» μπαρ στο εσωτερικό του, το Rehab, που αγαπά τα 70s και τα ψαγμένα spirits. Οι μουσικές είναι fun και φλερτάρουν με 70s και 80s. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Uncle Tan’s

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, τηλ: 210 4510011


Σε αυτό το ιδιαίτερο μπαρ του Πειραιά, η Σιγκαπούρη δίνει το παρόν με ασιατικά spirits και γεύσεις. Οι φωτισμοί και η διακόσμηση είναι όσο ταξιδιάρικη πρέπει, ενώ πίσω από την μίνιμαλ μπάρα θα βρεις δυσεύρετα ασιατικά ποτά από την Ινδονησία, την Ιαπωνία, το Μπαλί και τις Φιλιππίνες. Οι μουσικές εδώ παίζουν κατά κύριο λόγο σε hip-hop, soul, funk ρυθμούς, χωρίς να αποκλείονται και τα ηλεκτρονικά beats. Τα κοκτέιλ από 10€, το απλό ποτό στα 7€.

Naked bar

Πλ. Αγίας Ειρήνης 2, τηλ: 21 0321 9310

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naked Ath. (@naked_ath)


Το μπαρ της πλατείας ανανεώνει τη φάση και συστήνεται «γυμνό» και απενοχοποιημένο, έτοιμο να φιλοξενήσει τα πιο κεφάτα σου βράδια. Σίδερα, φυτά και τσιμέντο κυριαρχούν στο εσωτερικό, στήνοντας την ιδανική ατμόσφαιρα για πίνειν και διασκεδάζειν. Για το πρώτο η μπάρα αναλαμβάνει να σερβίρει ιδιαίτερα spirits και κοκτέιλ, ενώ για το δεύτερο οι Djs παίζουν με ανεβασμένη διάθεση feelgood μελωδίες. Το απλό ποτό στα 7€, κοκτέιλ από 9€.

Frau

Φειδίου 6, Εξάρχεια, τηλ: 21 0381 0640

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by fraucafebar (@frau_cafe_bar)


Τίγκα η Φειδίου και υπάρχει λόγος. Είτε έξω κάτσεις είτε μέσα που γίνεται το τζέρτζελο, το Frau εγγυάται πως η βραδιά θα είναι μεγάλη. Στο εσωτερικό του με το μωσαϊκό θα δεις όμορφες φάτσες να περνάνε καλά και αυτό να βγαίνει προς τα έξω. Οι μουσικές δεν γνωρίζουν σύνορα, όμως εγγυημένα θα σε κάνουν να περάσεις σούπερ. Το απλό ποτό στα 7€, τα καλοφτιαγμένα πλην απλά κοκτέιλ στα 8€.

Μπρίκι

Δορυλαίου 6, πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6452380

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @black_dog_440


Πόσες γνωριμίες της μιας βραδιάς έχουν γεννηθεί στην ξύλινη μπάρα του, υπό τους ήχους rock και alternative ρυθμών; Το Μπρίκι είναι σταθμός, είναι «ιδέα», είναι καθαρόαιμο ποτάδικο, είναι συνέχεια γεμάτο, παίζει ωραίες μουσικές και ευνοεί εδώ και χρόνια την κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό στα 7€ και καπάκια βρώμικο με διπλό καλαμάκι στη Μαβίλη για να στρώσει το στομάχι, γιατί δεν θα πιείς μόνο ένα ποτό προφανώς.

Κάιν

Αναπαύσεως 22 και Τιμολέoντος 1, τηλ: 2109227616

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by K A°I N (@kainalldaybar)


Το Μετς δε φημίζεται για την μπαροκατάστασή του, όμως ουκ εν τω πολλώ το ευ. Να, το Καιν για παράδειγμα, θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στο (καρα)κέντρο. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας: από το πρωί για χαλαρό καφέ χωρίς πολύ βαβούρα, μέχρι το βράδυ για ποτάκια συνοδεία ροκ, indie punk και γενικά feelgood μουσικών. Συχνά παίζει και ωραίες μαύρες μουσικές, ενώ η συνεργασία με το κοντινό Colibri εγγυάται νόστιμες προσθήκες στο μενού. Το απλό ποτό στα 6€, τα κοκτέιλ από 7,5€.

Χοροστάσιο

Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ.: 21 0331 4330

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟ 🎼 (@horostasio)


Τα πάρτι του έχουν αφήσει εποχή, η Ιστορία του μετριέται πια σε δεκαετίες, η ταράτσα του κοιτάζει στα μάτια τον φωτισμένο Λυκαβηττό, το πολυεπίπεδο εσωτερικό του είναι πλέον κλασικό. Αιώνιος σεβασμός στο μπαρ των… παιδικών μας χρόνων που κρατά ακόμα και εξελίσσεται. Ανοίγει Παρασκευές και Σάββατα με θεματικά parties/αφιερώματα στην εναλλακτική σκηνή των 80s και 90s. Tο απλό ποτό κοστίζει 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Closer Reloaded

Ναυαρίνου 12, Εξάρχεια, τηλ: 21 0364 7437

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Closer (@closer.c.bar)


Θα το θυμάσαι στην πρώτη του μορφή στη Σίνα, στα τέλη των 90s. Ιστορικό μπαρ και αυτό, το οποίο πλέον διανύει αισίως την τρίτη του «γενιά», στη Ναυαρίνου, έχοντας διατηρήσει τον κόσμο που το αγάπησε για τον μουσικό του χαρακτήρα. Rock, darkwave, garage, post punk, synth μελωδίες παρελαύνουν από τα ηχεία, ενώ από τα decks παρελαύνουν εγχώριοι αγαπημένοι μουσικοί παραγωγοί. Το απλό ποτό στα 6€. Κοκτέιλ από 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v