Τα καλύτερα burger για delivery

Πεινάσατε για burger; Έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για να απολαύσετε όπως πρέπει το ζουμερό έδεσμα.
Τα καλύτερα burger για delivery
Με πίκλες ή χωρίς, με μπιφτέκι Angus μονό ή διπλό, λουσμένα στο τσένταρ και τη μαγιονέζα, με onion rings, με σπιτικές σος ή με μπιφτέκι κοτόπουλο αυτά είναι τα καλύτερα burger για να παραγγείλετε στο σπίτι ή το γραφείο.

Goody’s Burger House
(δείτε εδώ τα καταστήματα)

Τι να παραγγείλω; Philly burger με bacon, ντομάτα, μαρούλι και τρεις πλούσιες στρώσεις Philadelhia (3,70€), Texas BBQ  με bacon, τυρί, ντομάτα και BBQ sauce (3,40€) και Smokey με ντομάτα, μαρούλι, τυρί και καπνιστή mayo sauce (2,90€). Οι τιμές είναι χωρίς πατάτες. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα παραγγείλετε με λαχταριστό, ζουμερό μπιφτέκι από 100% black Angus.

Μπαρ Μπεε Κιου
Λεωφ. Φρεάτυδος 13, Πειραιάς, τηλ: 21 0451 8129
Εξυπηρετεί: Πειραιάς, Καμίνια, Μοσχάτο, Ν.Φάληρο

Τι να παραγγείλω; Ζουμερό Δε Αμέρικαν με διπλό τσένταρ, διπλό καπνιστό μπέικον, ντομάτα, κρεμμύδι, πίκλες και δε σως (8,50€), πικάντικο Βελζεβούλη (7.20€) με ένταμ, τομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, μουστάρδα και καυτερή σάλτσα και γενναιόδωρο Μπεϊκονέϊτορ (10,90€) με διπλό μπιφτέκι, διπλό τσένρα, τετραπλό μπέικον και σάλτσα μπεϊκονέιζ.

The Burger Joint
Σολωμού 4, Νέο Ψυχικό, τηλ: 21 0671 2222 και Πλ. Νυμφών 1, Γλυφάδα, τηλ: 21 0894 0260
Εξυπηρετεί: Αμπελόκηπους, Νέα Φιλοθέη, Νέο Ψυχικό, Παπάγου, Χολαργό, Ψυχικό, Ελληνορώσων και Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό

Τι να παραγγείλω; Σταθερή αξία το Unami με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και truffle mayo sauce (10,50€), το The Brisket (10,90€) με τσένταρ, brisket, BBQ sauce, onion rings και BJ mayo και το Μεξικάνικο με τσένταρ, ντομάτα, jalapenos, guacamole και BJ mayo sauce (9,30€). Οι τιμές περιλαμβάνουν πατάτες.

Hot Hot Burger Bar
(δείτε εδώ τα καταστήματα

Τι να παραγγείλω; Οικονομικές και νοστιμότατες επιλογές, όπως το Jack Daniels με τσένταρ, ντομάτα, μανιτάρια σωτέ και sauce Jack Daniels με ανανά (4,50€), Salmon King με τρυφερό φιλέτο σολομού, ροδέλα κρεμμυδιού, λόλα, ντομάτα, γλυκιά σως γιαουρτιού και μαγιονέζα (5€) και Big John με μπιφτέκι Black Angus, ένταμ, τρεις φέτες τραγανό μπέικον, τραγανό μπισκότο παρμεζάνας, λόλα, ντομάτα, BBQ sauce και αγγουρομαγιονέζα (6,50€). Οι τιμές είναι χωρίς πατάτες.

Food Str.
Καλαμιώτου 14, Αθήνα, τηλ: 21 0321 1003
Εξυπηρετεί: Κέντρο Αθήνας

Τι να παραγγείλω; Τολμήστε το Mediterrenean με σάλτσα φέτα, πάστα ελιάς, κρεμμύδι και σπιτική σάλτσα ντομάτας (4,20€), το Country με πιπεριά Φλωρίνης, πράσινο φασολάκι, καρέ ντομάτας, κρεμμύδι και μαγιονέζα (3,80€) ή το παραδοσιακό Food Str. με μανιτάρι αγκάρικους, τραγανά λαχανικά (λάχανο, κόκκινη πιπεριά, καρότο και σάλτσα σόγιας), σπιτική σάλτσα ντομάτας και μαγιονέζα (3,80€). Οι τιμές είναι χωρίς πατάτες.

Κολίμπρι
Υμμητού 162, Παγκράτι τηλ: 21 0701 1404
Εξυπηρετεί: Νέο Κόσμο, Βύρωνα και Καισαριανή, Κουκάκι, Ακρόπολη, Μετς, Παγκράτι, Πλάκα, Σύνταγμα, Ιλίσια

Τι να παραγγείλω; Yoggie B με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, στραγγιστό γιαούρτι, iceberg, ντομάτα, bacon, BBQ sauce και καραμελωμένα κρεμμύδια, Bacon Egg με τσένταρ μπέικον και αυγό (7,70€ με πατάτες αμφότερα) και Hawaiian Style με ανανά, ζαμπόν, τσένταρ, κρεμμύδι, μαγιονέζα και BBQ sauce (7€ με πατάτες).

Just Burgers
Βασ. Γεωργίου Β 10, Γλυφάδα, τηλ: 21 0968 0350
Εξυπηρετεί: Γλυφάδα, Βούλα, Ελληνικό

Τι να παραγγείλω; Mushroom Melt (8,50€) με φρέσκα μανιτάρια σωτέ (famigliola, agaricus, champignon) bacon και cheddar melt, Blue Lovers (8,80€) με μπέικον, homemade onion rings, crumbled blue cheese και H/M chunky blue cheese sauce, Italian Spirit (7,70€) με μπιφτέκι γαλοπούλας, φρέσκια mozzarella, homemade onion rings και marinara sauce και Big Pappa (10,20€) με  bacon, τυρί, αυγό τηγανητό, homemade onion rings, γλυκοπατάτα τηγανητή, ketchup και μαγιονέζα. Οι τιμές είναι χωρίς πατάτες.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v