Gazi College: Κερδίστε ένα υπέροχο γεύμα για 2!

Κρατώντας τις τιμές χαμηλά και την ποιότητα σταθερά στην κορυφή, τα τρία Gazi College σε Πειραιά, Γλυφάδα και Γκάζι γίνονται το αγαπημένο μας σημείο συνάντησης.
Gazi College: Κερδίστε ένα υπέροχο γεύμα για 2!

O κόσμος αλλάζει, εμείς όμως επιστρέφουμε εκεί που κατοικεί η χαρά. Γιατί στα Gazi College φτιάχνουμε τον δικό μας κόσμο και τον γεμίζουμε υπέροχες γεύσεις και στιγμές καθημερινής απόλαυσης. Αυτό ήταν εξάλλου και το όραμα πίσω από το πρώτο Gazi College στο Γκάζι, που γρήγορα εξαπλώθηκε στον Πειραιά και την Γλυφάδα: η δημιουργία ενός all-day pleasure spot, στο οποίο όλοι ανήκουμε κι όλοι απολαμβάνουμε στιγμές που κάνουν τις μέρες και τις νύχτες μας ξεχωριστές. Και μάλιστα, διατηρώντας τις τιμές χαμηλά και την ποιότητα σταθερά στην κορυφή.

Εκεί που τα πρωινά ανοίγουν με cozy, σπιτίσια διάθεση, εκεί που τα γεύματά μας έχουν την περιποίηση εστιατορίου σε τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή, εκεί που οι νύχτες ξεδιπλώνονται στην πιο ενημερωμένη και τολμηρή μπάρα της πόλης. Αυτός είναι ο δικός μας κόσμος, ο κόσμος των Gazi College. Ειδικά για εμάς που επιλέγουμε το Gazi College της Γλυφάδας, η απόλαυση ξεκινά από την άφιξή μας, αφού το κατάστημα διαθέτει διώροφο δωρεάν parking για τους επισκέπτες του.


Έτσι, μια ανάσα μετά το καλοκαίρι, μαζευόμαστε ξανά, συναντάμε παλιούς φίλους και υποδεχόμαστε νέους. Βρίσκουμε και πάλι την αγαπημένη μας θέση ανάμεσα στις δεκάδες ξεχωριστές γωνιές των Gazi College. Στους αναπαυτικούς δερμάτινους καναπέδες, γύρω από την ευφάνταστη τεράστια βιβλιοθήκη, στα μοναδικά ξύλινα τραπέζια μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα που ποτέ δεν ησυχάζει ή στην μεγάλη μπάρα των Gazi College, κάθε ώρα της ημέρας ζωντανεύει από την αρχή και γεμίζει πρόσωπα, κουβέντες και συγκινήσεις.

Περισσότερο από ποτέ έχουμε φέτος ανάγκη από ένα χώρο πραγματικά δικό μας, ταιριαστό σε όλες τις περιστάσεις και όλες τις διαθέσεις. Τα Gazi College προσφέρουν αυτή την εμπειρία ενός meeting point που θα μπορούσε να είναι πολλά διαφορετικά μαγαζιά, αν δεν είχε σκηνοθετηθεί τόσο επιτυχημένα! Γι' αυτό μερικές ώρες στα Gazi College ισοδυναμούν με μία βόλτα στα καλύτερα σημεία της πόλης. Κι όμως, δεν χρειάζεται να πάμε πουθενά αλλού, αφού όλα βρίσκονται ήδη εδώ, homemade και μάλιστα στις καλύτερες τιμές: λαχταριστά Healthy Soft Coockie με 1,60€, Croque Monsieur με 4,10€, Caesar Salad με τραγανό bacon με 5,20€, Gazi College Burrito με Chilli Con Carne με 6,10€, Super Διπλό σπιτικό σουβλάκι σε tortilla με 5,60€, Calzone με ζαμπόν που κόβεται μπροστά μας στη μηχανή αλλαντικών με 5,00€, Pizza από 6.00€ και ζυμαρικά από 5,20€ και τα πιο αριστοτεχνικά Cocktails (όπως το Sea Breeze με vodka αρωματισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης και εσπεριδοειδή) από 7,80€ μόνο.

Ένα μοναδικό εισιτήριο στις γεύσεις όλου του κόσμου


Πιστοί στην αγάπη τους για ιδιαίτερες γεύσεις από τις κουζίνες όλου του κόσμου, ο executive chef Μιχάλης Φανερωμένος και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης ανανεώνουν το menu των Gazi College και στρώνουν τους χάρτες του φετινού γευστικού μας ταξιδιού! Τί καλύτερο λοιπόν, από το να συναντηθούμε στο αγαπημένο μας Gazi College και να ζήσουμε την εμπειρία ξεχωριστών γεύσεων που ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια μας από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και προσφέρονται στις πιο value for money τιμές;

Ανοίγουμε λοιπόν τη μέρα μοσχοβολιστά, με τη μυρωδιά φρέσκου βουτύρου από πραγματικό, παριζιάνικο Croque Madame που ετοιμάζεται καθώς ήδη απολαμβάνουμε τις πρώτες γουλιές φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ. Φυλάμε ένα ή περισσότερα από τα διάσημα Energy Bars και πέρνουμε ενέργεια για τη μέρα που ξεκινάει. Το μεσημέρι κλέβουμε χρόνο από τη δουλειά για να απολαύσουμε μία δροσερή Σαλάτα από την Ελληνική Γη με πολύτιμα συστατικά που θα ζήλευαν σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου: φύλλα ρόκας, παντζάρι, κρητικό απάκι, κρασοτύρι, φυστίκι Αιγίνης και λιαστά σύκα μαριναρισμένα ή το Pollo A La Parilla με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο στα κάρβουνα, με σάλτσα teriyaki μελιού και λεμονιού πάνω σε τραγανά chips πατάτας (σερβίρεται και με πουρέ).

Το απόγευμα έρχεται και η παρέα μοιράζεται νέα και γεύσεις. Το Burrito με Chilli con Carne ανάβει τα αίματα με το αυθεντικό, μεξικάνικο τσίλι και το iconic American Hot Dog πλημμυρίζει το στόμα με καραμελωμένο κρεμμύδι και τον εκρηκτικό συνδυασμό σάλτσας μουστάρδας και barbeque. Επαγγελματικά και προσωπικά tête-à-tête συμπληρώνονται από Carpaccio με φλύδες παρμεζάνας και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συνοδεύονται από την πλούσια wine list του Gazi College. Η ελβετική μαρέγκα του Original Lemon Pie με φίνα κρέμα λεμονιού μας συνοδεύει ως την μπάρα, εκεί που οι έμπειροι barmen προτείνουν συναρπαστικά cocktails κάτω από έναν ουρανό κρεμαστών μπουκαλιών -σήμα κατατεθέν των Gazi College. Η νύχτα είναι δική μας και έχει μόλις ξεκινήσει με μία Waterfall Margarita από 100% Blue Agave Tequilla, φρεσκοστυμμένο lime, grapefruit και ρόδι.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού η επιστροφή μας σε έναν κόσμο απόλαυσης και χαράς μόλις άρχισε. Νωρίς το πρωί, μέσα στη μέρα, αργά τη νύχτα, ακόμα και στο σπίτι ή το γραφείο με delivery ή take-away, τα Gazi College κάνουν και φέτος την καθημερινότητά μας συναρπαστική.




Gazi College:
Γκάζι, Περσεφόνης 53 -2103422112
Πειραιάς, Γρηγορίου Λαμπράκη 117 -2104100612
Γλυφάδα, Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v