Patio: Κερδίστε ένα δείπνο για δύο

Το In2life σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο διεθνούς κουζίνας Patio.
Patio: Κερδίστε ένα δείπνο για δύο
Η πανέμορφη αυλή του μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι. Πλέον, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο Patio στο Χαλάνδρι μπαίνει σε φθινοπωρινούς ρυθμούς και μας υποδέχεται στον πανέμορφο χώρο του για ένα εκλεκτό δείπνο με γεύσεις και αρώματα διεθνούς κουζίνας.

Το μενού, μικρό και ιδιαίτερο, έχει κάτι για όλους: και στεριά και θάλασσα, και ελληνικές συνταγές και ασιατική έμπνευση, και ιδιαίτερα burger με μπιφτέκι black angus, και ευφάνταστες συνταγές με θαλασσινά.

Η έμφαση δίνεται στις πρώτες ύλες –είναι εκείνες που καθορίζουν το μενού, το οποίο αλλάζει αναλόγως εποχής. Το σέρβις είναι υποδειγματικό, ενώ η λίστα κρασιών είναι επίσης μικρή και ενδιαφέρουσα, με αρκετές ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.

Δελεαστικά είναι και τα κοκτέιλ που σερβίρει η μπάρα, με το signature Patio με μαστίχα, πιπέρι και βασιλικό να έχει την τιμητική του μετά από κάθε δείπνο.

Το δείπνο για τους τυχερούς του διαγωνισμού περιλαμβάνει ένα ορεκτικό, μία σαλάτα, δύο κυρίως πιάτα, ένα επιδόρπιο και ένα μπουκάλι κρασί.

Patio, Βασιλέως Γεωργίου Β' 34, Χαλάνδρι, τηλ.: 213 0055123

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v