Γεύση από Αφρική στην Αθήνα
Η Αιθιοπία στην Κυψέλη, η Νότια Αφρική στα Μελίσσια, το Κονγκό στου Γκύζη και τα φεστιβάλ που φιλοδοξούν να μας μυήσουν στη γεύση της Μαύρης Ηπείρου. Ένας μίνι οδηγός για τις δυσεύρετες γεύσεις της Αφρικής στην Αθήνα.


Μετράει δέκα χρόνια γευστικής Ιστορίας, φανατικούς θαμώνες αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Όχι άδικα: η αιθιοπική κουζίνα είναι ιδιαίτερη, όχι αυτό που θα λέγαμε φιλική για τους αμύητους μεσογειακούς ουρανίσκους μας. Τα πιάτα είναι, στην πλειοψηφία τους, καυτερά και το φαγητό αρκετά βαρύ για βράδυ –οι πρωτάρηδες, δη αν έχετε ευαίσθητο στομάχι, καλύτερα επιχειρήστε την πρώτη επαφή μεσημέρι. 



