Η Σαρακοστή στο πιάτο… σε 7 αθηναϊκά εστιατόρια
Ουζάκι και ψαρομεζέδες δίπλα στη θάλασσα, μαμαδίσια όσπρια στο Γκάζι ή δημιουργικές μεταμορφώσεις των κλασικών θαλασσινών συνταγών σε μια αυλή του Μεταξουργείου; Το μενού της Σαρακοστής στην Αθήνα έχει απ’ όλα.

Σταθερή αξία και το
Τα Κανάρια, στο Μοσχάτο, είναι άλλη μία αγαπημένη διεύθυνση για θαλασσινά, που ταιριάζουν τόσο πολύ με το πνεύμα της νηστείας: Ταβερνάκι γειτονιάς, σερβίρει συγκλονιστικές γαρίδες –για τις οποίες έχει γίνει διάσημο– και τα τέσσερα-πέντε φρέσκα είδη ψαριών που βρίσκει ο ιδιοκτήτης κάθε μέρα στην αγορά. Αν η ψαριά της ημέρας δεν είναι άξια λόγου, τα Κανάρια παραμένουν κλειστά, γι’ αυτό πριν ξεκινήσετε καλό είναι να κάνετε ένα τηλεφώνημα. Η αυλίτσα είναι βγαλμένη από σκηνικό παλιάς ελληνικής ταινίας. Οι τιμές κυμαίνονται στα 30-40€ το άτομο, αλλά το ψάρι και οι γαρίδες που θα δοκιμάσετε τα αξίζουν ως το τελευταίο ευρώ.
Το 

