Yogurt bars στην Αθήνα: Το γιαουρτάκι… αλλιώς
Η παράδοση αντεπιτίθεται τον τελευταίο χρόνο: Το αγνό γιαούρτι γίνεται η πιο δροσερή απόλαυση για κάθε εποχή και τα «γιαουρτάδικα» στην Αθήνα (και όχι μόνο) μετατρέπονται σε μόδα. Δοκιμάσαμε τις καλύτερες γεύσεις και σας στέλνουμε στις διευθύνσεις της «λευκής» απόλαυσης.

Την αρχή έκανε το κατάστημα που άνοιξε επί της Ερμού πριν από έναν περίπου χρόνο, και δημιούργησε συνωστισμό, όχι μόνο από πελάτες αλλά και από επίδοξους μιμητές που ξεσήκωναν ιδέες. Έκτοτε, κάθε πέρασμα από την Καπνικαρέα δεν νοείται χωρίς ένα κυπελλάκι φρέσκου από την πρώτη ελληνική yogurteria, που παρασκευάζει τα προϊόντα της από 100% αγνά υλικά, όπως γάλα και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών (113 θερμίδες/100 γραμμάρια).
*
*
*Yorice (Σόλωνος 64 και Σίνα, Κολωνάκι) 



