Ορίζοντες Λυκαβηττού: Κερδίστε δείπνο με την Αθήνα στο πιάτο

Δώστε μας έναν καλό λόγο για να είμαστε αισιόδοξοι, και θα σας δώσουμε ένα gourmet μενού τεσσάρων πιάτων, για να το απολαύσετε μαζί με την παρέα σας και την καλύτερη θέα στην Αθήνα στους Ορίζοντες του Λυκαβηττού.
Ορίζοντες Λυκαβηττού: Κερδίστε δείπνο με την Αθήνα στο πιάτο
Η Αφροδίτη Πρίφτη είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αισιοδοξίας, που κερδίζει ένα δείπνο για τέσσερα άτομα με την Αθήνα στο πιάτο, στους Ορίζοντες Λυκαβηττού. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Ο λόφος του Λυκαβηττού, ο υψηλότερος της Αθήνας, που ατενίζει την πρωτεύουσα από τα 277 του μέτρα, δίκαια θεωρείται ένα από τα ρομαντικότερά της μέρη και ξεχωρίζει αναμφισβήτητα για την πανοραμική θέα του, την ωραιότερη της πόλης. Οι ομορφότερες εικόνες που γεμίζουν τη ματιά κάθε επισκέπτη, είναι προς τη μεριά της Ακρόπολης και προς τον Πειραιά, όπου όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, διακρίνεται και ο Σαρωνικός κόλπος. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, βρίσκονται οι Ορίζοντες, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πρωτεύουσας.

Απαλές αποχρώσεις, λιτές γραμμές και αριστοκρατική φινέτσα κυριαρχούν στο χώρο. Διακόσμηση σύγχρονη και προσεγμένη, χαρακτηρίζεται από τη διακριτική πολυτέλεια των υλικών, τις έμμεσες κλασσικές αναφορές, τους χαμηλούς τόνους και τον απαλό φωτισμό, που αναδεικνύουν την υπέροχη πανοραμική θέα. Στο εσωτερικό, που με φινέτσα «ζεσταίνει» το δρύινο πάτωμα, επικρατεί μια αυθεντικά κλασσική αισθητική, με ανάλαφρα χρώματα και προσεγμένη πολυτέλεια, ενώ ο δροσιστικός εξωτερικός χώρος, με πρωταγωνιστή την υπέροχη θέα, «δένει» αριστοκρατικά με το μάρμαρο και την πέτρα.

Η καρδιά του εστιατορίου μας «ταξιδεύει» στο γεμάτο χρώματα και αρώματα περιβάλλον της ελληνικής κουζίνας, με δημιουργικές «πινελιές» φινέτσας από όλον τον κόσμο. Οι μεσογειακές γευστικές παραδόσεις, με μία συγκρατημένη αίσθηση μοντερνισμού.

Το διακριτικό και άψογο σέρβις, η υψηλή ποιότητα των πιάτων, η φρεσκάδα των υλικών, το μεράκι και το δημιουργικό ενδιαφέρον για τον επισκέπτη, καθώς και η προσεκτικά μελετημένη κάβα, που περιλαμβάνει ελληνικές ετικέτες μεγάλων ή μικρών παραγωγών και επιλεγμένη ποικιλία οίνων απ' όλο τον κόσμο, κερδίζουν τις εντυπώσεις όλων και παρακινούν για επιστροφή στο ονειρεμένο αυτό σημείο.

Σας προτείνουμε να ανέβετε με το τελεφερίκ. Η αφετηρία του βρίσκεται στο τέρμα της οδού Αριστίππου, στο Κολωνάκι. Η διαδρομή είναι μικρή κι ευχάριστη. Βέβαια, αν θέλετε να περπατήσετε ως την κορυφή του λόφου, σας προειδοποιούμε ότι η διαδρομή είναι μεν πανέμορφη ανάμεσα στα πεύκα και τη πυκνή βλάστηση, αλλά και αρκετά κουραστική.

Όσες φορές κι αν ανέβεις στους «Ορίζοντες Λυκαβηττού» δεν βαριέσαι με τίποτα αυτή την εκπληκτική αφ' υψηλού θέα της Αθήνας. Τόσο ευρεία και άπλετη... Από πουθενά αλλού δεν μπορείς να έχεις την ίδια αίσθηση.

Ορίζοντες Λυκαβηττού, Αριστίππου 1, Λυκαβηττός (Είσοδος Τελεφερίκ), τηλ. 210 7210701

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v