El Puerto by Camares: Εμπειρία μυκονιάτικης γεύσης

Μοναδικές μεσογειακές γεύσεις και asian πινελιές από το sushi bar συνδυάζονται ιδανικά με δροσερά κοκτέιλ και κεφάτες μελωδίες. Όλα αυτά από το el Puerto by Camares, το νέο «λιμάνι» της Μυκόνου.
El Puerto by Camares: Εμπειρία μυκονιάτικης γεύσης
O απόλυτος γαστριμαργικός προορισμός στην καρδιά της Μυκόνου, το el Puerto, από τον δημιουργό του Camares Κώστα Σκάγια, γίνεται το φετινό στέκι κάθε ενημερωμένου connoisseur.

Στρατηγικά τοποθετημένο στο λιμάνι της Μυκόνου, με υπέροχη θέα στα μαγικά ηλιοβασιλέματα, το el Puerto by Camares υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε Μεσόγειο και Ασία, καθώς στην κουζίνα του συνδυάζονται φρέσκες γεύσεις με βάση το ψάρι αλλά και εκλεκτό sushi.

Με απίθανα cocktails να σερβίρονται από νωρίς το απόγευμα στο μπαρ και «ανεβαστικές» μουσικές επιλογές, live ή από dj, να αιχμαλωτίζουν το κέφι, η μυκονιάτικη νύχτα βρίσκει στο el Puerto τον πραγματικό της εαυτό.

Επιλέξτε από τον πλούσιο κατάλογο πικάντικα spring rolls με μάνγκο και γλυκόξινη σως, συνδυάστε τα με μανιτάρια σχάρας με κρέμα παρμεζάνας και φασκόμηλου, δροσίστε το γεύμα σας με μία σαλάτα από σπαράγγια, ρόκα, iceberg, προσούτο και αυγό ποσέ με emulsion από κάρδαμο. Καταλήξτε με ένα millefeuille σολομού με τομάτα, ελιές και σάλτσα φέτας και κορυφώστε με μία συγκλονιστική pavlova με φρούτα, μασκαρπόνε και σάλτσα exotic. Η γευστική εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.

Το el Puerto by Camares, το νέο «λιμάνι» της Μυκόνου, αποτελεί από μόνο του λόγο για να βρεθούμε μία ακόμα φορά στο αγαπημένο κοσμοπολίτικο νησί και ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά της φετινής καλοκαιρινής διασκέδασης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χώρος του el Puerto είναι έτσι διαρρυθμισμένος ώστε να προσφέρεται ιδανικά για parties αλλά και εταιρικά events.

El Puerto by Camares: Μύκονος, Πλατεία Μάντω. Τηλ. 2289078159 - Κρατήσεις: 6949555444. Ιστοσελίδα: www.camares.gr.
Τιμές: 40-50 ευρώ κατ’άτομο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v