Μάνη-Μάνη: Κερδίστε δείπνα για την βραδιά των ερωτευμένων

'Ενας Μανιάτης... Βαλεντίνος περιμένει τα ερωτευμένα ζευγάρια που θα βρεθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Μάνη-Μάνη, με ένα μενού-έκπληξη. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και απολαύστε και εσείς ένα υπέροχο δείπνο εκείνο το βράδυ.
Μάνη-Μάνη: Κερδίστε δείπνα για την βραδιά των ερωτευμένων
Ο διαγωνισμός για το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ ολοκληρώθηκε. Οι τυχεροί αναγνώστες που θα βρεθούν εκεί με το ζευγάρι τους την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου είναι οι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
ΚΟΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
 

Η ιστορία ξεκινάει το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι επιλέγει να περάσει την Ημέρα Των Ερωτευμένων στο αγαπημένο τους εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ. Μέρες πριν, είχαν πληροφορηθεί ότι ο chef του εστιατορίου, Αλέξανδρος Φουρούλης, μετέτρεψε το πάθος του για τις πρωτότυπες γεύσεις σε… μοναδικά πιάτα για να γευθούν αποκλειστικά και μόνο οι «ερωτευμένοι της 14ης Φεβρουαρίου». Αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει, είναι μια ρομαντική και... «νόστιμη» ιστορία, αφιερωμένη στον έρωτα!

Το φλέρτ τους ξεκίνησε με το Bελουτέ πατάτας με θυμάρι και λάδι τρούφας και την Ανάμεικτη σαλάτα με λαχανικά και vinegrette από φρέσκα βότανα. Κάπου ανάμεσα στο ορεκτικό, Σπιτικά Ravioli με άγρια χόρτα και σάλτσα φέτας και στο κυρίως πιάτο, Risotto με μύδια, καλαμάρι, γαρίδες και σάλτσα οστρκοειδών, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, ενώ όταν ήρθε η στιγμή για το Millefeuille με καραμελωμένο ανανά «έδεσε το γλυκό» για να γραφτεί το πιο νόστιμο happy end της ιστορίας μας!

Η λίστα κρασιών του ΜΑΝΗΜΑΝΗ έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνοδεύει ιδανικά το κάθε πιάτο, ενώ το εστιατόριο διαθέτει και τη δική του ετικέτα ΜΑΝΗΜΑΝΗ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Γευθείτε την πιο πιστή στον τόπο καταγωγής της κουζίνα από τη Μάνη, παντρεμένη με μαγειρικές απ’ όλη την Ελλάδα που δεν φοβάται τη σύγχρονη εκτέλεση και τις μοντέρνες ιδέες, χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά της Μάνης και τα πιο αγνά υλικά της Πελοποννήσου. Απολαύστε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το λευκό και λαδί σκηνικό με τις μοντέρνες arty πινελιές και τα ξύλινα παραδοσιακά αντικείμενα της Μάνης, καθώς οι αυθεντικές γεύσεις της, θα μεταμορφώνονται σε μοναδικές προτάσεις γευστικής ολοκλήρωσης.

Το Valentine’s Menu του εστιατορίου ΜΑΝΗΜΑΝΗ
Σούπα

Bελουτέ πατάτας με θυμάρι και λάδι τρούφας

Σαλάτα
Ανάμεικτη σαλάτα με λαχανικά και vinegrette από φρέσκα βότανα

Ορεκτικό
Σπιτικά Ravioli με άγρια χόρτα και σάλτσα φέτας

Κυρίως Πιάτο
Risotto με μύδια, καλαμάρι, γαρίδες και σάλτσα οστρκοειδών

Επιδόρπιο
Millefeuille με καραμελωμένο ανανά 

Η τιμή για το μενού της βραδιάς του Αγίου Βαλεντίνου είναι €38 / άτομο

ΜΑΝΗΜΑΝΗ:
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη - Ακρόπολη, 210 9218180, www.manimani.com.gr
Νέες ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: Μεσημέρι 13:00 – 17:30, Βράδυ 20:00 - 01:00 Κλειστά – Δευτέρα και Κυριακή Βράδυ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v