ΜΑΝΗΜΑΝΗ: Μοντέρνα κουζίνα με γεύσεις... παράδοσης
Στο εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ η μοντέρνα ελληνική κουζίνα αποκτά σάρκα και οστά με μοναδικές γεύσεις, χρώματα και αρώματα, που θυμίζουν Ελλάδα, ενώ οι σεφ φροντίζουν και για την καλή μας υγεία επιστρατεύοντας νοστιμότατα βιολογικά προϊόντα.

Τα παραδοσιακά προϊόντα της Μάνης -ελιές, ελαιόλαδο, μέλι, χυλοπίτες, τραχανάς, σύγκλινο- τα φημισμένα γλυκά όπως οι δίπλες, τα γλυκά του κουταλιού, και οι μαρμελάδες αλλά και τα αρωματικά φυτά όπως ο μάραθος, η ρίγανη, το θυμάρι και το φασκόμηλο, συνεχίζουν να αποτελούν έμπνευση για τη δημιουργία μιας μοντέρνας κουζίνας που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το σύγχρονο τρόπο υγιεινής διατροφής.
Πρώτο πεδίο προς εξερεύνηση, το Βελουτέ κολοκύθας με Γιαούρτι, για να συναντήσουμε λίγο πιο κάτω τα βιολογικά συκωτάκια πουλερικών με ριζότο τραχανά, κυδώνι και αφρό μυζήθρας Λακωνίας, το Μανούρι αρωματισμένο με φρέσκα βότανα, πιπεριά Φλωρίνης και αμύγδαλα σε φύλλο κρούστας και τον Πύργο Λαχανικών με ταλαγάνι και σάλτσα πιπεριάς. Η παρέλαση των γεύσεων συνεχίζεται με την Γλυκιά πράσινη Σαλάτα με κατίκι, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette από πετιμέζι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού, να ανοίγει χώρο για τα μοναδικά, Κανελόνια με μοσχαράκι, λαχανικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού, το Ριζότο Μανιταριών με τρούφα και φλούδες παρμεζάνας και τη Γλώσσα Φιλέτο με σπανάκι, παντζάρια και σάλτσα λουίζας. 




