Sale & Pepe: Το απόλυτο μυκονιάτικο comeback

Το εστιατόριο του Ivan Ottaviani επιστρέφει, μετά από αρκετό καιρό, στις μυκονιάτικες ρίζες του, για να σηματοδοτήσει την έναρξη των καλοκαιρινών openings στο νησί των ανέμων με τον ολοκαίνουριο, απαράμιλλης αισθητικής χώρο και τις gourmet δημιουργίες του.
Sale & Pepe: Το απόλυτο μυκονιάτικο comeback
Ένα πολυαναμενόμενο comeback θα σηματοδοτήσει αυτό το καλοκαίρι το γευστικό χάρτη της Μυκόνου. To Sale & Pepe επιστρέφει δυναμικά σε ένα νέο χώρο, στην πλατεία της Λάκας, με διάθεση να μας προσφέρει τα καλύτερα.

Τα πολλά πρόσωπα του Sale & Pepe
Η μεγάλη εξωτερική σάλα υποδέχεται εξήντα άτομα για να απολαύσουν τις δημιουργίες του Merendi Luca. Τα κυκλικά τραπέζια από φυσικό ξύλο, σχεδιασμένα από τον Ivan Ottaviani, θα φιλοξενήσουν τις γευστικές δημιουργίες του σεφ και τις οινικές προτάσεις του πανταχού παρών Ivan για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα καλοκαιρινά βράδια της Μυκόνου.

Το μικρό ειδυλλιακό κελάρι με τα τέσσερα private τραπέζια θα υποδεχτεί όσους επιθυμούν να αποφύγουν το πολύβουο, χρωματιστό Μυκονιάτικο πλήθος προσφέροντας θέα στην παγκοσμίως βραβευμένη κάβα του εστιατορίου.

Οι γεύσεις
Το Sale & Pepe ξεκίνησε από το χειμώνα την ενσωμάτωση βιολογικών πρώτων υλών στην κάρτα του και τη συνεχίζει με περισσότερη ένταση το καλοκαίρι. Το βιολογικό αλεύρι, κρητικής προέλευσης, θα δώσει το στίγμα του στο χειροποίητο ψωμί και στα ζυμαρικά. Οι αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες θα παρουσιαστούν στα θαλασσινά, τα λαχανικά και όλες τις επιλογές της κουζίνας.

Απολαύστε tapas όπως “Μικρή σαλάτα μπακαλιάρου με πορτοκάλια, ελιές καλαμών και αφρό βασιλικού” €8,00 & “Mangia e Bevi: Αρωματισμένο τραγανό γαύρο με Mojito” € 9,00. Aπό τα πρώτα πιάτα το Sale & Pepe σας προτείνει θαλασσινά και ψάρια όπως “Sauté από γαρίδες με πουρέ από ρεβίθια και τεχνητά σύννεφα από Tuber Magnatum Pico” € 24,00, αλλά και “Canneloni γεμιστό με ψάρι και Ricotta με κρέμα από αρακά, ragout θαλασσινών, μαντζουράνα και αυγοτάραχο” € 18,00. Οι προτάσεις με κρέας θα σας ταξιδέψουν στις βόρειο-ιταλικές ρίζες του Ivan Ottaviani που θα σας προτείνει “Tagliatelle με κατσικάκι γάλακτος ψημένο στο φούρνο με αρωματικά και μαύρη τρούφα”, “Παϊδάκια και μπούτι από αρνάκι Κυκλαδίτικο με ρύζι Pilaff Oriental και δροσερή σάλτσα γιαουρτιύ με αγγουράκια” € 25,00 και Tagliata από μοσχαρίσιο φιλέτο Black Angus με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο” € 32,00.

Μην παραλείψετε να κλείσετε το δείπνο με τις “Μαγικές παραλλαγές από ροδάκινα”.

Οινικές προτάσεις από € 15,00 έως € 1.000,00
Στον τομέα κρασί τα πράγματα γίνονται πολύ ενδιαφέροντα στη Μύκονο αυτή τη χρονιά, αφού ο Ivan Ottaviani έχει διαμορφώσει μία λίστα με 250 ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε κρασιά από €15,00 έως €1.000,00 τη φιάλη. Αν μάλιστα κλείσετε ένα από τα τέσσερα τραπέζια στο κελάρι του Sale & Pepe θα απολαύσετε μία short version ιεροτελεστία γευσιγνωσίας έχοντας τη δυνατότητα να συνοδεύετε τις οινικές σας επιλογές με τα εξαιρετικά tapas της κουζίνας.

Exclusive catering
Το Sale & Pepe συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο την υπηρεσία exclusive luxury catering για 100 έως 150 άτομα, με service, υποδοχή και την επιμέλεια του ιδιοκτήτη και sommelier του εστιατορίου Ivan Ottaviani.

Το Sale & Pepe είναι αναμφισβήτητα ένα εστιατόριο άμεσα συνδεδεμένο και επηρεασμένο από τη Μύκονο (άλλωστε ξεκίνησε τη λειτουργία του για πρώτη φορά στο νησί των ανέμων). Αυτή η χρονιά προβλέπεται να είναι μία από τις καλύτερες για το εστιατόριο, που είναι έτοιμο να κάνει την έκπληξη για μία ακόμη φορά, αποκαλύπτοντας ένα νέο παράδεισο γευστικών και οινικών αναζητήσεων με φόντο τις καλοκαιρινές βραδιές στην πλατεία της Λάκας.

Ώρες λειτουργίας: 19:00-1:30 το βράδυ, τηλ.: 22890 24207
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v