Τρίγωνα Πανοράματος στην Αθήνα πού θα βρω;

Σαν της Θεσσαλονίκης δεν έχει, όμως αν λαχταράς τα Τρίγωνα της Κολάσεως στην Αθήνα, τότε σου έχουμε τις καλύτερες διευθύνσεις για να τα δοκιμάσεις.
Τρίγωνα Πανοράματος στην Αθήνα πού θα βρω;

Βελούδινη κρέμα, τραγανό φύλλο, λίγο σιροπάκι, γεύση γεμάτη, πλήρης. Τα Τρίγωνα Πανοράματος είναι από μόνα τους αφορμή για να ανέβεις Θεσσαλονίκη, όμως αν δεν έχεις άμεσα την ευκαιρία θα βρεις και στην Αθήνα ωραιότατες επιλογές.

Εύα
Καραϊσκάκη 16, Γαλάτσι, τηλ: 21 0222 2533



Εδώ και μια δεκαετία, η Εύα στο Γαλάτσι φτιάχνει μερακλίδικα Τρίγωνα με σαλονικιώτικη συνταγή και ολόφρεσκες πρώτες ύλες σε δύο βερσιόν: με κρέμα και σοκολάτα. Η κρέμα βελούδινη και μυρωδάτη, η ζύμη πάντα φρέσκια και τραγανή. Η σοκολατένια βερσιόν ενδιαφέρουσα, αν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Φτιάχνει και ωραιότατο γαλακτομπούρεκο, καζάν ντιπί και σπέσιαλ εκμέκ.

Κωνσταντινίδης
Δες τα καταστήματα εδώ



Ανάμεσα σε όλα τα γλυκά καλούδια που ετοιμάζει η αλυσίδα, στον κατάλογό της θα βρεις και τιμιότατα Τρίγωνα, που ξεχειλίζουν από γευστική κρέμα και πασπαλίζονται με αμύγδαλο. Τραγανά όσο πρέπει, λιώνουν στο στόμα και καταναλώνονται ολόκληρα. Ενίοτε τα γεμίζουν και με παγωτό κρέμα, σε συνδυασμό με κρούστα σοκολάτας –ενδιαφέρων συνδυασμός.

Πανόραμα
Βασ. Σοφίας 22-24, Μαρούσι, τηλ: 21 0802 7230

Παλιό και αγαπημένο, το ζαχαροπλαστείο του Αμαρουσίου διανύει αισίως την τρίτη δεκαετία ζωής του, έχοντας σταθερή ποιότητα και εξαιρετική κρέμα σε όλα τα γλυκά του. Τα Τρίγωνα είναι όσο τραγανά πρέπει, φτιάχνονται με αυθεντική συνταγή, και γεμίζονται με ωραιότατη κρέμα. Εξαιρετικό και το γαλακτομπούρεκο κανταΐφι.

Τρίγωνα Πανοράματος Θεσσαλονίκης
Πέτρου Ράλλη 146, Νίκαια, τηλ: 21 0496 5454

Από εκεί που δεν το περιμένεις, απέναντι από το κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, ένα ζαχαροπλαστείο φτιάχνει εξαιρετικά Τρίγωνα, ολόφρεσκα, τα οποία θα σε κάνουν να νομίσεις πως βρίσκεσαι στη συμπρωτεύουσα. Τραγανό φύλλο, πλούσια και γεμάτη κρέμα, διακριτικό σιρόπι, όλα στην εντέλεια. Εξαιρετικός και ο μπακλαβάς χωρίς ζάχαρη (!), αλλά και τα υπόλοιπα σιροπιαστά και οι πάστες.


Στάμου
Δες τα καταστήματα εδώ

Αγαπούν το φρέσκο γάλα και το βάζουν σε όλες τις συνταγές τους, δημιουργώντας πεντανόστιμα γλυκά. Μεταξύ αυτών, ετοιμάζουν καθημερινά νοστιμότατα Τρίγωνα, γεμισμένα με νόστιμη κρεμούλα, από ένα μείγμα ολόφρεσκου αγελαδινού και κατσικίσιου γάλακτος. Κατά τα λοιπά, οι κρέμες και τα γιαούρτια τους είναι το απόλυτο must.

Χατζής
Μητροπόλεως 5, τηλ: 21 0322 2647

Από το 1908, όταν και ιδρύθηκε το πρώτο ζαχαροπλαστείο Χατζής στην Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα, προσφέρει σταθερή ποιότητα σε όλα τα γλυκά του εδέσματα. Στην Αθήνα θα το βρεις κοντά στο Σύνταγμα, και θα προμηθευτείς εξαιρετικά Τρίγωνα Πανοράματος, με απαλή κρέμα και νόστιμο φύλλο, αλλά και άλλα παραδοσιακά γλυκά. 

Θερμαϊκού Γεύσεις
Λεωφ. Ἀλεξάνδρας 30, Αθήνα, τηλ: 21 0823 7814

Απέναντι από το Πεδίον του Άρεως, ο ουρανίσκος σου θα ταξιδέψει στις γεύσεις τις σαλονικιώτικες, μέσα από τα γλυκά αυτού του μίνιμαλ ζαχαροπλαστείου. Τα Τρίγωνά του είναι νοσιμότατα, φτιαγμένα με την παραδοσιακή συνταγή με ωραία κρέμα, ενώ αν θες να ζήσεις και λίγο ακόμα Θερμαϊκό, τότε δοκίμασε και την λαχταριστή του μπουγάτσα – με κρέμα ή κιμά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v