Τα πιο νόστιμα ρεβεγιόν σε εστιατόρια… νωρίς

Ξεφυλλίσαμε τους καταλόγους των εστιατορίων για την Παραμονή και επιλέξαμε τις πιο νόστιμες προτάσεις για ρεβεγιόν… αυστηρά ως τις 2.00.
Τα πιο νόστιμα ρεβεγιόν σε εστιατόρια… νωρίς

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Τα νέα μέτρα έκαναν το ρεβεγιόν στην εστίαση να κρατά μέχρι τις 2.00 και να μην έχει μουσική, όμως αυτό δε σημαίνει πως εμείς θα τα βάψουμε μαύρα.

Ίσα ίσα, θα κάνουμε τις κρατήσεις μας, θα πάμε εκεί από νωρίς, θα κρατήσουμε αποστάσεις, θα φάμε, θα πιούμε και θα στείλουμε… στο καλό το 2021, τσουγκρίζοντας αφρώδεις οίνους.

Όχι που θα κάτσουμε να σκάσουμε.

Artisanal
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ: 21 0808 6111



Χαρούμενο και οικείο, ένα μέρος όμορφο χειμώνα-καλοκαίρι, το Artisanal και ο Δημήτρης Δημητριάδης, στήνουν ένα εκλεκτό μενού με βελουτέ σελινόριζας, ψητό αχλάδι και τρούφα, θαλασσινά γιουβαρλάκια με σφυρίδα και γαρίδα γάμπαρη σε σάλτσα κακκαβιάς αρωματισμένη με παλαιωμένο τσίπουρο, παρφέ πουλερικών με φυστίκι Αιγίνης και μαρμελάδα κυδώνι, κόντρα μόσχου Black Angus με τσακώνικη μελιτζάνα γεμιστή με άγρια μανιτάρια και αφράτο κέικ κάστανο, με κρέμα βανίλιας με κάστανο, αρωματισμένη με γαρύφαλο. Στα 85€- άτομο – δείτε το εδώ

Nobell
Περικλέους 2, Μαρούσι, τηλ: 21 0802 2966



Το εστιατόριο στο Μαρούσι ετοιμάζει ένα εκλεκτό μενού για την Παραμονή με σούπα βελουτέ με κάστανο και παστινάκι, σαλάτα πολύχρωμη με παντζάρι, κάστανα, φουντούκι και ξινόμηλο, γεμιστά κοχυλάκια με κιμά και μπεσαμέλ, χοιρινό με πανσέτα και λαιμό, συνοδεία αρωματισμένου πουρέ πατάτας και τάρτα λεμόνι με ψημένη μαρέγκα. Τιμή κατ’ άτομο 39€, με μπουκάλι κρασί – δείτε εδώ

Halandri Club
Γαρυττού 13, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0600 7830



Το τεννιστικό κλαμπ στο Χαλάνδρι θα έχει έναν πλούσιο μπουφέ για την τελευταία ημέρα του χρόνου, με απεριόριστη κατανάλωση, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φιλέτο καπνιστής πέστροφας με horseradish, ριζότο με κουκουνάρι και λάδι τρούφας, χορτόπιτα, σαλάτα με λιαστή ντομάτα, ρόκα και παρμεζάνα, μοσχαρίσιο φιλέτο σατομπριάν με σάλτσα μπεαρνέζ και αρνάκι γάλακτος με δενδρολίβανο. Τιμή κατ’ άτομο 49€, για τα παιδιά 25€ - δείτε εδώ

Εστιατόριο Γιορτή
Τέρμα Ιεράς οδού, Πάρκο Μονής Δαφνίου, Χαϊδάρι, τηλ: 21 0532 6163



Μια νόστιμη γιορτή ετοιμάζει το γνωστό εστιατόριο στο Χαϊδάρι, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο, καπνιστό σολομό με μους τυριού, μοσχολέμονο και άνηθο, «αστακό» με γαρίδα, χταπόδι, καλαμάρι, ταραμά με μελάνι σουπιάς και πιπερόριζα, μια σαλάτα με σπανάκι και μαλακά ελληνικά τυριά, σουσάμι και καρύδι και αγριογούρουνο με βινσάντο Σαντορίνης και αγριοκέρασα. Τιμή 39€/ άτομο, δείτε εδώ

Agora Select
Χατζηγιάννη Μέξη και Βεντήρη 9, Ιλίσια, τηλ: 21 0725 2252


Για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, στο εστιατόριο των Ιλισίων, ο chef Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και η ομάδα του, ετοιμάζουν εκλεκτές γεύσεις με ελληνικές πρώτες ύλες. Στο μενού της παραμονής θα βρούμε μεταξύ άλλων σούπα βελουτέ γλυκοπατάτας με κρουτόν από κατσικίσιο τυρί και μπρεζαόλα, ραβιόλι γεμιστό με μοσχαράκι κατσαρόλας και κρέμα σελινόριζας, χοιρινό olive fed με πουρέ από παστινάκι και ψητό βασιλομανίταρο και short ribs μπρεζέ με ρολό πατάτας, τρούφα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τιμή του στα 65€ - δείτε εδώ

Μαντζάρου 3
Ό,τι λέει το όνομά του, Κολωνάκι, τηλ: 21 0338 8216



Στον πεζόδρομο του Κολωνακίου, σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό, το αγαπημένο μπαρ restaurant θα σερβίρει ένα νόστιμο μενού 4 πιάτων για το ρεβεγιόν, αλλά και ανήμερα. Περιλαμβάνει σούπα κρέμα σελινόριζας με φουντούκι και μυρωδικά, σαλάτα με φύλλα σαλατικών, ψητή κολοκύθα και flakes καπνιστής γραβιέρας, Pacchery γεμιστά με μοσχαρίσιο ραγού, μπεσαμέλ και μοτσαρέλα και κρέμα γιαουρτιού με κέικ σοκολάτας και σάλτσα γλυκού κόκκινου κρασιού. Η τιμή του στα 39€/ άτομο – δείτε εδώ

FOUAR Restaurant & Bar
Μητροπόλεως 72, τηλ: 21 0321 1381



Στο πιο κέντρο δε γίνεται της πόλης, το ΦΟΥΑΡ ο μοντέρνος πολυχώρος με την ιδιαίτερη διακόσμηση στήνει και αυτό ένα εκλεκτό μενού για την Παραμονή. Θα περιλαμβάνει 7 πιάτα, μεταξύ των οποίων σούπα κολοκύθας με κόκκινο κάρι και παρμεζάνα, γιακιτόρι κοτόπουλο, σαμόσας λαχανικών, ρολάκια προσούτο, ταλιάτα μοσχαρίσια με σπαστή πατάτας και σως κόκκινου κρασιού και πάπια με μέλι και θυμάρι. Η τιμή του στα 50€ κατ’ άτομο, δείτε εδώ

Λεμονόκηπος
Αγίας Τριάδος 11, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ: 21 0258 8611



Το τελευταίο βραδύ της χρονιάς, το εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται το νέο έτος με ένα σπέσιαλ μενού. Θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καλωσόρισμα με φρέσκα αρτοποιήματα και μους τυριών, σούπα μανιταριών με κρέμα γιαουρτιού, λάδι τρούφας και κρουτόν παρμεζάνας, πολίτικη πίτα με γέμιση από μοσχαρίσιο κιμά και κουκουνάρι, αρνίσιο κότσι με μελωμένα παντζάρια και πατάτες φούρνου και μάγουλα μόσχου αργοψημένα στον φούρνο με γλυκό κρασί και πουρέ καπνιστής πατάτας. Η τιμή του στα 25€ ή 30€ με κρασί ενός λίτρου ανά δύο άτομα – δείτε εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v